BINDEFELD SÅGAR REEPALU

Idag har de goda visat sitt fula tryne. Det är förintelsens minnesdag och då visar de goda upp hud goda de är. Det tar i synnerhet chansen att med lögner och falsarier beskylla i synnerhet Sverigedemokraterna för både det ena och det andra. Det hände även vi kommunfullmäktigemötet i Kalmar idag.

Jag kan inte annat än att tänka på den antisemitiska demonstrationen i Kalmar i januari 2009 då demonstranterna skanderade ”no more peace with Israel”. På den demonstration talade flera av Kalmars röda kommunalråd. Bland annat kommunfullmäktiges ordförande Roger Kaliff och vänsterpartiets kommunalråd Bertil Dahl. De tillhör de goda! Men det var fler socialdemokrater som talade på demonstrationen.

Roger Kaliff fick till och med egen gata uppkallade efter sig idag då han verkat 50 år i politiken. Han har med andra ord aldrig haft ett riktigt jobb. Nu får vi se var man placerar ”Roger Kaliffs gata” någonstans i Kalmar.

När jag framåt kvällen satt i bilen och lyssnade på Studio Ett så hajade jag till under en intervju med Micael Bindefeld med anledning av förintelsens minnesdag. Här kommer ett litet utdrag jag skrivit av från intervjun.

”Hur ser du på utvecklingen i samhället när det gäller antisemitismen. Vad är det som oroar mest?

 • Personligen så ser jag ett otroligt hot från den antisemitism som liksom kommer med invandrare som kommer från Mellanöstern länderna där man för med sig en statsfinansierad antisemitism som man inte har lyckats sätta stopp för här i Sverige, utan den har blossat upp och till och med blivit större här. Vi skulle liksom mycket tidigare satt stopp för det och talat om att här i Sverige så tillåter vi inte den typen av sätt att dela in människor på.

Och varför har det blivit så då?

 • Undfallenhet, rädsla, vi är väl konflikträdda antar jag. Ilmar Reepalu får väl ta en del av det ansvaret tycker jag.”

Micael Bindefeld talade ur skägget. Det är muslimska invandrare som är det stora hotet enligt Bindefeld. Jag delar hans uppfattning. Att han sedan även pekar ut palestinakramaren, Ilmar Reepalu för att inte ha stoppat antisemitismen i Malmö var ju en riktig överraskning. Men väldigt sant!

Men lite senare i programmet införde det röda Sveriges Radio ett uttalande som försvarade Ilmar Reepalu och att han skulle ändrat uppfattning om antisemitismen. Vad har SR för anledning att försvara Ilmar Reepalu?

21 reaktioner på ”BINDEFELD SÅGAR REEPALU

 1. T. P 2020-01-28 / 18:58

  Vad är det som händer på Maxi stormarknad i Kalmar? Eller är det bara något vi inbillar oss, vi kommer ju aldrig att drabbas av brott.

  Gilla

 2. Onkel Björn 2020-01-28 / 18:56

  Bindefeld börjar nu bli så pass gammal och har förmodligen redan tjänat så pass mycket att han har sin ålderdom tryggad. Då kan man kosta på sig att säga vad man tycker.

  Förövrigt vore det inte bra med en minnesdag över alla svenskar som har dött i de otaliga krig som har förts under de senaste 500 åren.

  Gilla

 3. martiusus 2020-01-28 / 17:53

  Sauk i högform Majamannen:

  Gilla

 4. martiusus 2020-01-28 / 17:22

  I mars 1921 skriver Arbetets socialdemokratiske chefredaktör Arthur Engberg en ledare som småningom kommer att bli ökänd. Den trycks på första sidan under rubriken ”Judarna” och går ganska rakt på sak i sitt ärende:

  ”I sin erövring av världen har judendomen fullföljt en målmedveten raspolitik. Man har detacherat vissa element att beblanda sig med andra nationaliteter och skapa dessa semitiska blandningstyper, som alltmer inpyra den nationella folkstocken… man har systematiskt underminerat de övriga raserna. Det ligger i denna expansion judendomens hela kynne att vara cell-byggare, att fräta sönder, inifrån uppluckra och förbränna.”

  http://www.olalarsmo.com/blomqvist.htm

  Gilla

 5. martiusus 2020-01-28 / 15:35

  Operation Rimfrost pågår för fullt i Rosengårdi Malmö.
  Så bra då att buset blev förvarnade om vad som skulle ske,
  på fyra olika språk dessutom. Herregud – bara i Sverige.

  Gillad av 3 personer

  • Berikning 2020-01-28 / 14:53

   Nybro är förlorat.

   Gilla

  • Andersson i Pinan 2020-01-28 / 18:28

   Hemtjänsten körde ihjäl Egons katt i förra vecka, Egon tycker elbilar borde förbjudas. Men varför skulle han på vägen att göra. Det vete katten.

   Gilla

 6. ROLLE 2020-01-28 / 09:18

  Här har vi ytterligare en sosse som har spätt på antisemitismen.
  Han hade inte kunskapen för att se det komma.
  Löfven: Antisemitismen beror på invandring
  Statsminister Stefan Löfven (S) säger nu att den växande antisemitismen i Sverige beror på att vi tagit emot så många människor från ”Mellanösternregionen”.
  https://www.friatider.se/lofven-antisemitismen-beror-pa-invandring

  Gillad av 2 personer

 7. Ivar Andersson 2020-01-28 / 08:34

  ”Vad har SR för anledning att försvara Ilmar Reepalu?” SR har väl samma åsikter som Ilmar Reepalu. Åsiktsfränder ska stöttas till varje pris.

  Gillad av 5 personer

  • Hacke 2020-01-28 / 09:42

   Hyckleriet har inga gränser när regering och regimmedia gör stor sak och talar högtidligt på 75-årsdagen av förintelsen och i handling gör precis tvärtom genom massimport, underkastelse och särbehandling av judarnas värsta fiender och existentiella hot.
   När ska denna ovärdiga och bisarra teater få det slut den förtjänar?

   Gillad av 4 personer

 8. Cosmik Debris 2020-01-28 / 02:04

  En samhällskropp som drabbas av islam har sämre överlevnadschanser är en människokropp som drabbas av cancer i pankreas.

  Frågan är när svenska folket begriper det?

  För sent tror jag.

  Gillad av 3 personer

  • Berikning 2020-01-28 / 14:54

   Enligt Johan Persson är det väl ingen fattig alls?!?

   Gilla

  • Maja Dacke 2020-01-28 / 18:11

   Egentligen finns det inga fattiga barn … om de har föräldrar. Det är föräldrarna som i första hand är fattiga och därmed barnen.
   ELLER … föräldrarna är inte fattiga utan lägger beslag på alla pengar, bidrag etc som kommer in till familjen och sätter sprätt på dem.
   Därmed blir barnen fattiga.

   Gilla

 9. Stig Bergman 2020-01-27 / 23:45

  Men utanför Sagerska palatset erkände Löfven i arla måndagsmorgon i en intervju att antisemitismen berodde på invandrare från muslimska länder. Eller sov jag eller hörde jag fel att statsministern vaknat?

  Gillad av 3 personer

 10. ltsundelin1950 2020-01-27 / 23:32

  Glöm inte bort att Ilmar Reepalu’s rötter i Baltikum är mörkt bruna.

  Gillad av 2 personer

 11. Laglydig 2020-01-27 / 22:57

  Jag är säker på att en schimpans (människans närmaste släkting) är tillräckligt intelligent för att räkna ut att den växande antisemitismen i Sverige beror på den den muslimska massinvationen!

  Uppenbarligen är de s k ”journalisterna!” på svensk regim-TV (SVT) INTE det! Nej, de följer bara agendan naturligtvis!

  Det började redan på den skattefinansierade kanalens nyhetssändning klockan 12. Jag förväntade mig att huvudnyheten skulle vara kring Corona viruset och dess ekonomiska konsekvenser. Ack vad jag bedrog mig.
  Huvudnyheten var att en nazist hade fällts hets mot follgrupp…
  Corona viruset nämndes INTE alls!!!

  Så var det då regim TV:s nyhetsutsändning klockan 21 som hade bjudit in en ”nutidshistoriker” som förklarade att den ökande antisemitismen i Sverige beror på ”Nationalistiska krafter”!!! (Läs:SD)

  What the fuck!

  Det finns naturligtvis en extremt liten grupp nazister i Sverige som är antisemiter (dom kan dra dit pepparn växer!) men man försöker alltså från den skattefinansierade regim TV-kanalen antyda att det är Sveriges mest Israelvänliga parti, SD, som står för antisemitismen! Man blir förbannad på riktigt!

  Den regimstyrda skattefiansierade TV-kanalen med starka kopplingar till regeringen börjar alltså bli alltmer desperata.
  Det enda parti som har starka kopplingar och djupa rötter till nazismen och antisemitismen är SAP! Arbetarna har dock lämnat partiet, men ersatts av starkt antisemitiska väljare i form av muslimer som från barnsben indoktrinerats att hata judar!

  Snälla Svenskar! Vakna nu för helvete! Vi måste rädda vårt land från det här (judar och alla andra invadrare inkluderade)!!

  I grunden så tror jag att det här är bra. Varje våldtäkt, varje bomb som smäller, varje skjutning osv kommer att få upp ögonen på svenskarna vilket kommer att förmå dem att rösta på de Sverigevänliga partierna i valet 2022!

  Gillad av 7 personer

  • Svinfylking 2020-01-28 / 08:56

   SD verkar ha goda förbindelser med Israel, minns ifrån förra riksdagsvalet när (S)VT gjorde intervjuer på SD’s valvaka, då såg man i bakgrunden hur det viftades med israeliska flaggor! Ett par representanter ifrån SD var tydligen även inbjudna till en bal för ett antal år sedan (kommer inte ihåg om det var i Tyskland eller Österrike?) den var arrangerad av bl.a judiska grupper/organisationer och högdjur som t.ex. Angela Merkel deltog.
   Nazism är ju en kusin till socialism och kommunism! Det heter nationalSOCIALISM och flaggan är röd = socialism, vit = nationalism och hakkorset var ”kampen”.
   Hakkorset övertog nazisterna ifrån bolsjevikerna i Sovjet, på gamla rubelsedlar ifrån den tiden finns exakt samma hakkors. Även på uniformer skall hakkorset ha funnits.

   Gillad av 3 personer

 12. Malin 2020-01-27 / 22:00

  I TV är det en sk expert som säger att nationalism är jättefarligt. Det är ungefär som
  Nazism. Tex Polen och Ungern som älskar sin
  a länder ..
  Undrar hur han menar att Israel skulle kunna finnas för judarna utan att värna om landet

  Gillad av 5 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s