DEBATTARTIKEL I BAROMETERN

Trevligt att Barometern idag på lördagen publicerar min debattartikel om hur majoriteten hanterar detaljplanen för nya Simhallen och verksamhetsvägen vid Snurrom. Jag tror att det inte är en plus-artikel utan att alla kan läsa min debattartikel.

https://nxt.barometern.se/debatt/kalmar-kommun-bygger-bort-sig-sjalva

 

5 reaktioner på ”DEBATTARTIKEL I BAROMETERN

  1. ROLLE 2020-02-01 / 15:07

    “Regeringens svek mot landets medborgare är monumentalt”
    ”Det är idag nästan på dagen exakt fyra år sedan jag gick ut i sociala medier och skrev det då förbjudna ordet “slödder” om kriminella element, gatugäng, ofta utländska, som rånar, våldtar och sprider otrygghet på svenska gator. Det fick man inte göra då. Jag fick springa gatlopp undan drev där man ville stämpla mig som rasist. Nu är det 2020 och igår blev en ung flicka brutalt våldtagen i en park i Uppsala. Ännu ett offer för de öppna gränsernas vansinne. Ett par i 85-års åldern misshandlades grovt och rånades på sin gård i Österlen av kringresande tjuvliga.”
    https://katerinamagasin.se/regeringens-svek-mot-landets-medborgare-ar-monumentalt/

    Gillad av 1 person

Kommentarer inaktiverade.