MBJ ANMÄLER MIG ENLIGT MEDIA

Jag betraktar fortfarande de tre personer som SD Kalmars valberedning vill sparka från styrelsen som mina vänner, något som jag också gör med de flesta av SD Kalmars medlemmar och de som lämnade föreningen i samband med min uteslutning. Även om jag numera inte kan umgås med SD-medlemmar på grund av den Fatwa som distriktsordförande Mattias Bäckström Johansson (MBJ) utfärdat för SD-medlemmar i Kalmar län. Jag kan inte gå ut med dem på stan för att äta middag eller ta en öl. Skulle någon ja-sägare se det så skulle det rapporteras till MBJ och mina vänner skulle få problem och till och med riskera uteslutning från SD. Helt absurt men en realitet i dagens SD. Det har uteslutits SD-medlemmar i andra delar av landet på grund av att de umgåtts med uteslutna personer.

Efter mitt blogginlägg igår fick jag idag ett mejl från en person som varit utsatt för Mattias Bäckström Johanssons fatwa.

Mattias Bäckström Johansson har anmält mig för förtal enligt Radio Kalmar. Han säger enligt Radio Kalmar att nedanstående kommentar på Facebook skall vara en förfalskning. Jag har fått den tillskickad mig på mejl och bedömde att den var riktig. Då profilbild, namn och typsnitt verkade riktigt. Jag har kontaktat personen som skickade den för att få svar.

Media har också fått ta del av mejlet jag fick med skärmdumpen

Tills vidare tar jag bort skärmdumpen.

 

SD Kalmars valberedning består av endast två personer sedan den tredje lämnat SD under förra året. De två återstående är riksdagsledamoten Anne Oskarsson och Louise Schalberg. Den senare är tätt lierad med paret Kotanen, inte minst ekonomiskt. Anne Oskarsson fick sin topplats på riksdagsvalsedeln helt oväntat av Mattias Bäckström Johansson, utan de minsta meriter i lokalpolitiken, vilket förvånade väldigt många, inte minst i hennes egen kommunförening på Öland. Där undrade man vad det var som hände! Anne Oskarsson gör därmed sannolikt allt för att tacka MBJ för sin riksdagsplats och en inkomst som pensionär på drygt 800 000 kronor per år.

Att uppfylla MBJ:s önskningar att kasta ut tre trogna SD-medlemmarna från styrelsen i Kalmar är bara en liten enkel gest för att betala tillbaka för fyra års riksdagsarvode.

MBJ Fatwa

Jadu, Bengt. Jag ställer mig samma frågor. Jag förstår uppenbarligen inte vad MBJ sysslar med. Vad tjänar han och SD på att förbjuda människor att gilla eller dela mina blogginlägg eller FB-inlägg.

Det vore betydligt mer konstruktivt att försöka samarbeta emot de partier som dagligen förstör landet Sverige med sin politik! 

PS

Det blir ytterligare något att ta med i min bok om min tid inom Sverigedemokraterna.

 

17 reaktioner på ”MBJ ANMÄLER MIG ENLIGT MEDIA

 1. Olle 2020-02-05 / 09:34

  Det är inte första gången som MBJ har svårt att hålla sig till sanningen när Per-Gunnar Olsson och jag hoppade av Sd påstod MBJ för Radio Kalmar att vi lovat att lämna våra platser till förfogande vilket vi aldrig gjort.

  Gilla

 2. kalmarsund12 2020-02-04 / 21:19

  Vad tråkigt att det går så långt att man polisanmäler varandra, hoppas det löser sig på bästa sätt! Vad tror du Thoralf kommer hända 2022 med SD, AFS. Hur högt kommer SD och kommer AFS in?

  Gilla

 3. ac carlsson 2020-02-04 / 10:01

  När Vänsterpartiet kommunisterna (VPK) höll partikongress 1969 yttrade partiledaren C-H Hermansson följande berömda ord:
  – Kamrater. Någon jävla ordning ska det vara i ett parti.

  Kan det vara så illa att den nuvarande partiledningen för SD låtit sig inspireras av ovanstående citat, och med detta som grund tagit beslutet att rensa ut oliktänkande ur partiet?

  Jag anser att SD:s partiledning i stället borde ta åt sig rådet som Tage Erlander (S) vid partikongressen 1968 gav sin efterträdare Olof Palme: ”Lyssna på rörelsen”

  Gillad av 4 personer

 4. Ludvig 2020-02-04 / 07:46

  Att döma av opinionssiffrorna så har väl inte folk fattat vilket toppstyrt parti SD har blivit, och det värsta är hur man behandlar verkliga kämpar för partiet.

  Gillad av 3 personer

  • Rune 2020-02-04 / 09:50

   Ja, partiledningen behandlar partiet som sin privata firma och inte som en folkrörelse att förvalta och inspirera. Vanligt folk som inte är så insatta tror ju att det är en och annan galning som utesluts.

   Gillad av 1 person

 5. Fredrik Östman 2020-02-03 / 21:10

  Som tur är kan man rösta på Alternativ för Sverige i stället för Sverigekommunisterna. Fy fan vilken äcklig SAP-kopia.

  Gillad av 1 person

 6. Arne 2020-02-03 / 20:48

  Kollar på Kalla Fakta om utrikes kvinnor som går på bidrag, över 100 000 personer enligt programmet. Arbetsförmedlingen måste omedelbart läggas ned. Det går ju inte ens att få tag på dem på 6 månader.

  Sverige har ju tappat greppet om allting.

  Gillad av 1 person

 7. lasseaxelsson 2020-02-03 / 19:17

  Jag har röstat på SD länge men nu är det slut, undrar vad den maktfullkomlige MBJ själv röstar på, inte kan det väl vara SD för då borde han vara rädd om en sån som Toralf. Har partiet blivit så toppstyrt att man blivit blinda för vanligt folk.
  Har du ett förslag på vilket parti man ska rösta på Toralf? Inte blir det SD kanske V alt KD

  Gillad av 2 personer

 8. Magnus Lovénnus j 2020-02-03 / 17:40

  Thoralf, väntar med spänning på din bok. Har du kontaktat något bokförlag än? Var kommer boken tryckas? Utlandet? Ganska dyrt att trycka böcker i Sverige. Borde gå att beställa hem en pall med tryckta böcker från Lettland eller Litauen (så gör mitt företag när vi trycker upp… )

  Gilla

  • Thoralf A 2020-02-03 / 17:53

   Jag har ett alternativ i utlandet men tar gärna emot bra tips.

   Gilla

 9. Bajen666 2020-02-03 / 17:36

  Den mannen är inte frisk och att han får hållas är för mig en gåta…kanske har han en eller två hållhakar på den Sverigedemokratiska ledningen.?

  Jag skrev ett inlägg på den eminenta bloggen Pettersson om just detta så att fler Sverigevänner får upp ögonen för denna man och hans metoder.

  Gillad av 7 personer

  • turrim 2020-02-03 / 18:19

   Man kommer att tänka på ett annat land med lokala ledare som förtryckande egoister.

   Man kan ha en viss förståelse för de stående oförskämdheterna mot SD när partiledningen accepterar mobbning i organisationen. Sveavägen har säkert sina kunskapare.

   Att bli hotad för att man talar med en viss person hör inte hemma i Sveriges största parti. Det borde medlemmarna sätta stopp för om man ska våga rösta på partiet som statsbärande. Det här är en cancer som inte endast berör ett distrikt och som måste behandlas centralt.

   Gillad av 3 personer

 10. martiusus 2020-02-03 / 17:11

  Thoralf var anledningen till att jag blev medlem i SD
  MBJ är anledningen till att jag nu inte är medlem, (gud så skönt)

  Det hela börjar få ett löjets skimmer. Vad är det för fel på karln?

  Gillad av 5 personer

   • ingesa396634574 2020-02-03 / 18:54

    Tycker han har allt som kännetecknar en fullfjädrad psykopat.Man söker vänskap med personer som har ett stort inflytande och skaffar sig röster av dem som inte är så insatta i maktspelet,därefter kartlägger psykopaten mycket noga vilka personer kan stå i vägen för hans fortsatta karriär inom partiet och använder sig av vapnet att väcka uteslutning och sprider lögner och baktalar dessa personer.Precis som han gjort mot dig och andra som inte faller undan.

    Gillad av 3 personer

   • Malin 2020-02-03 / 19:19

    Låter som en beskrivning av en liten man med mustasch. ..

    Gillad av 1 person

  • Lennart Karlsson 2020-02-06 / 08:23

   Narcissistisk ut i fingertopparna. Har kopierat sig från SD Riks.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s