ROTEN TILL DET ONDA

Jag har börjat läsa Johan Westerholms bok Islamismen i Sverige. En bit in i boken läste jag följande och gjorde en reflektion.

”Rent generellt finns ett antal förhållningsregler för kristna som lever i minoritet i ett fundamentalistiskt islamiskt samhälle.

 • Kristna måste bo i mindre hus än muslimer.
 • De skall upplåta sin plats för muslimer på tåg, bussar eller andra kollektiva färdmedel.
 • De skall flytta sig åt sidan när en muslim passerar på gatan.
 • Det är inte tillåtet att rida på hästar eller kameler eftersom det skulle höja statusen över muslimer.
 • De måste anta ett ödmjukt uppförande i offentligheten.”

Fundera lite på hur invandrarungdomar uppför sig. Vi vet att de så kallade ungdomsrånen begås mer eller mindre alltid av invandrarungdomar. De rånar svenska ungdomar på märkeskläder, mobiltelefoner och pengar. Dessutom förnedrar de brottsoffren för att vissa sin makt och våldskapital. Något som fd. polisen Mustafa Panshiri vittnade om i kvällens Agenda.

Det här med hästar och kameler kanske skall översättas till fina bilar som BMW, Audi och Mercedes. Kan man inte uppnå det själv så bränner man svenskarnas bilar.

Alla har säkert hört invandrarungdomar och även vuxna invandrare som kräver respekt. Att alla skall visa dem respekt. Det går igen i två av punkterna ovan.

Jag tror säkert många upplevt hur dessa personer tar plats i samhället och kräver att samhället skall anpassa sig efter deras religion.

Det finns hur många vittnesmål som helst till detta för den som vill leta efter det.

Jag tror mig veta var roten till det onda kommer ifrån!

52 reaktioner på ”ROTEN TILL DET ONDA

 1. Ölandsbonde 2020-02-18 / 14:39


  I klansamhällen frodas kusingifte vilket vi vet är hämmande för avkomman. Kan vara en delförklaring till att sådana samhällen aldrig utvecklas, eller utvecklar något av värde för samhället.

  Intressanta fynd visar att människor visste detta för 10.000 år sedan.

  https://www.rt.com/uk/405875-incest-humans-sex-family/

  Gilla

 2. ROLLE 2020-02-18 / 14:37

  Vi såg det inte komma säger Stefan.
  Polis: Förnedringsrånen beror på invandring, inte skattesänkningar
  De brutala förnedringsrånen mot svenska barn beror på stor asylinvandring och inte sänkta skatter, som statsminister Stefan Löfven (S) påstått. Det klargör nu Anders Karlsson, polisinspektör i Göteborg, på GP Debatt. Lösningen är att minska invandringen, förklarar han.

  ”Jodå, jag och mina kollegor har sett det komma under flera år och det har inget att göra med en skattesänkning för fjorton år sedan. Vi lever troligen i världens mest naiva land, där nedmonteringen av välfärden de senaste åren gått i en rasande takt”, säger polisinspektören.
  https://www.friatider.se/polis-fornedringsranen-beror-pa-invandring-inte-skattesankningar

  Gillad av 2 personer

 3. ROLLE 2020-02-18 / 11:33

  Ytterligare en sosse som tar efter Stefan.
  S-politiker ljög om politiskt motiverat överfall i hemmet – var egentligen bråk på camping
  På söndagen rapporterade flera av de gamla medierna – bland andra SVT och DN – att ett kommunalråd för Socialdemokraterna blivit överfallen och misshandlad i sitt eget hem. Detta uppgavs bero på grund av politiska motiv. Nu har det visat sig att det hela var en lögn.

  Sverigedemokrater fick skulden i media
  ”När SD växer så släpper spärrarna hos deras anhängare”, skrev vänsterprofilen Loan Sundman i en tweet.
  Dagens Nyheter – vars chefredaktör Peter Wolodarski själv delade den falska informationen i sociala medier – har på tisdagsmorgonen ännu inte lagt in en rättelse i sin artikel om att polisen förnekar att det över huvud taget hänt.
  https://samnytt.se/s-politiker-ljog-om-politiskt-motiverat-overfall-i-hemmet-var-egentligen-brak-pa-camping/

  Gillad av 2 personer

  • iblandekonomi 2020-02-20 / 16:45

   Rättsväsendet i Sverige rentvår aldrig någon. Det enda det kan säga är att det saknas bevis för att fälla åtala och döma personen. Det är inte samma sak som att polisen intygar att den är oskyldig. Baserat på det faktumet är slutsatsen samnytt dra väldigt märklig.

   Gilla

 4. ROLLE 2020-02-18 / 10:53

  Vi har hört till leda att invandringen var ett måste för att rädda pensionerna, sjukvården, välfärden, hela samhället skulle blomstra, ja allt skulle rasa om utan massinvandringen. Nu ser vi facit som SD varnat för länge.
  Gävle tog emot ”många nyanlända” – nu rasar välfärden
  Nu larmar även Gävle kommun om kraftigt ökade kostnader. Förklaringen är framför allt en ökande befolkning. Invandringen till kommunen har varit betydande med ”många nyanlända”
  https://www.friatider.se/gavle-tog-emot-manga-nyanlanda-nu-rasar-valfarden

  Gillad av 5 personer

 5. bengarne 2020-02-18 / 10:39

  Blir så trött på ordet ”utsatta områden”. Det borde betecknas utsättarnas område” istället.

  Gillad av 3 personer

  • Ölandsbonde 2020-02-18 / 12:29

   Håller med. I och för sig är det rätt benämning på ett område som är utsatt för en massa skit av folk som inte gillar Sverige. Men det blir ändå lite fel när det är området som sätts i fokus istället för dess invånare.
   Jag föreslår ordet Getto. Det beskriver både områdets status och skick. Invånarna kännetecknas av att sakna eller avvika från majoritetens etniska och kulturella tillhörighet. De delar en ofördelaktig socioekonomisk situation, har otillräckligt kulturellt och socioekonomiskt kapital för att bo någon annanstans och har en låg social status, jämfört med det omgivande samhällets medlemmar.

   Gilla

 6. ROLLE 2020-02-18 / 09:48

  Lägst tillväxt i Italien och Tyskland – högst i Ungern
  Färska tillväxtsiffror över europeisk ekonomi gör gällande att det fortsatt är de konservativa länderna inom Visegradgruppen och Baltikum som går bäst – ledda av Ungern som är i en klass för sig. Svagast utveckling har istället vänsterliberalt styrda länder såsom Tyskland, Italien och Frankrike.
  https://www.exakt24.se/lagst-tillvaxt-i-italien-och-tyskland-hogst-i-ungern/
  Sverige har inte kommit med sin än. Sitter de och manipulera för att få upp tillväxtsiffrorna?

  Gillad av 2 personer

 7. ROLLE 2020-02-18 / 09:08

  Tre som misshandlar. Mönstret känns igen.
  Gäng rånmisshandlade budbilsförare i ’utsatt område’
  På måndagskvällen attackerades en budbilschaufför i det invandrardominerade och ’utsatta området’ Angered i Göteborg. Föraren rånades och slogs även blodig i ansiktet.
  https://samnytt.se/gang-ranmisshandlade-budbilsforare-i-utsatt-omrade/
  Jag tycker att de skall sluta att leverera till dessa områden. Om de vill ha leverans får de betala för att skyddspersonal medföljer eller så får de hämta sina varor från leveransstället.

  Gillad av 1 person

 8. Cosmik Debris 2020-02-18 / 00:57

  Katerina Janouch: ”2018 anmäldes 15.600 utpressningsbrott mot affärsidkare/näringslivet. Jämför detta med 2500 anmälda utpressningsbrott år 2010. På åtta år har alltså utpressningsbrotten ökat lavinartat”

  Undrar hur byfånen och kryptonazisten Stefan Löfven ska förklara och angripa detta nya och importerade fenomen?

  Ändringar i 3:12-reglerna kanske?

  Av den klåparen man ju vänta sig precis vad som helst.

  Gillad av 3 personer

 9. martiusus 2020-02-17 / 16:58

  Om utvisning är det straff som mest skrämmer unga invandrarkillar, alltid i grupp, som utsätter ensamma svenska ungdomar för förnedringsrån varför anpassar makthavarna inte lagstiftningen till den verkligheten?

  Går det att återkalla medborgarskap i andra länder går det också i Sverige. Utvisa inte bara den kriminelle ungdomen utan hota hans hela familj med vräkning och utvisning. Dra in alla bidrag.

  Vad är det som hindrar politikerna att skriva lagar som är anpassade till den verklighet politikerna själva varit med om att skapa med sin ansvarslösa invandringspolitik?

  Gillad av 4 personer

  • Lars Johansson 2020-02-17 / 22:02

   Det beror på vad som är politiskt viktigt! När det gällde de afganska männen så gick det snabbt,alltför snabbt för att vara rättssäkert och för att vara lika för att svenska samhället ska acceptera detta fuldrag från staten.

   Gilla

 10. Maja Dacke 2020-02-17 / 15:42

  Och nu till något annat …

  ”,,, studie som var ämnad att kolla hur mycket vindkraftsproduktionen minskar visade inte bara att där är ett stort kraftbortfall när där är en massa insekter på vindkraftverks-vingarna, nämligen ett bortfall på 50 procent …”

  Ett stort kraftbortfall? 50 procent? Inte bara massdöd av insekter?

  Läs mer på

  https://projektsanning.com/2020/02/16/ar-vindkraften-mansklighetens-raddning-eller-dess-undergang/

  Gillad av 4 personer

  • Ölandsbonde 2020-02-17 / 19:33

   Tack för den om insektsdöden. Då kan jag börja larva mig med att tycka att vindkraft är en jättebra grej då den tar död på alla onyttiga insektsdjävlar som förpestar tillvaron. Jag råkar tyvärr ha gått om gröna khmerer i bekantskapskretsen som t o m köper vin och sprit i plastflaskor för miljöns skull.

   Mer vindkraft, mer plast! Det är bra för miljön.

   Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2020-02-17 / 14:21

   Tidigare hade man ju en vänsterpartist som ordförande. Jonny petersson, även om det är några år sedan.

   Gilla

  • Arne 2020-02-17 / 16:06

   Vi såg det inte komma! 🙂

   Gilla

 11. ROLLE 2020-02-17 / 12:48

  Stefan Löfven och nånannanismen
  ”Varenda gång någon oskyldig människa utsätts för Stefan Löfvens Nya Sverige: rånas, våldtas, misshandlas, förnedras, så är Löfven snabb med att förklara bort allt med socioekonomiska orättvisor. Om inte det fungerar, ja då är det någon annans fel. Är det inte vänsterpartister som struntar i regler så är det moderater som sänker skatten så att folk blir kriminella. Eller rika ungdomar som knarkar. Eller de jävla rasisterna och SD.”
  https://projektsanning.com/2020/02/16/stefan-lofven-och-nanannanismen/

  Gillad av 3 personer

 12. Evert Ronaldo 2020-02-17 / 12:32

  Respekt för Islam ? Kiss my ass !!

  Gillad av 2 personer

 13. iblandekonomi 2020-02-17 / 08:23

  Är det lagstiftning du pratar om här?

  I så fall låter det som du tycker att det borde finnas mer lagar som liknar de i Islamistiska länder, i Sverige. Inte så bra, tycker jag.

  Gilla

   • iblandekonomi 2020-02-17 / 23:04

    Jag tycker det är konstigt att du inte tar chansen att förklara vad du menar. Jag menar ärligt att jag tycker du verkar förespråka att Sverige ska ta efter andra länder i den här frågan. Stämmer det?

    Gilla

   • iblandekonomi 2020-02-18 / 08:31

    Jag menar de länder som togs upp i boken: Islamismen i Sverige.

    Men när jag läser din text inser jag att du bara vill hävda att kriminella gäng beror på Islam. En poäng som var lite för långsökt för att jag skulle uppfatta den först.

    Gilla

   • iblandekonomi 2020-02-18 / 11:19

    Det stämmer, det är ditt blogginlägg och det är därför jag frågar dig. Inte så konstigt, eller?

    Gilla

 14. Stig Bergman 2020-02-17 / 06:55

  Två böcker som förmodligen går runt som tummade exemplar på UD är Aron Flams ”Det här är en svensk tiger” och Johan Westerholms ”Islamismen i Sverige”. (Rätta mig om jag har fel!)

  Och så läser jag i dagens ledarsidorna.se att journalisten Bengt G Nilsson under våren kommer ut med en bok om Israel-Palestinakonflikten. Den kommer förhoppningsvis att ivrigt studeras såväl på UD som på Sveavägen 68. Ja, hos mig också förstås (och en hel del andra rättroende). Särskilt som den nog blir lika nyttig och lättläst för oss som Flams och Westerholms senaste.

  Gillad av 1 person

  • Hm 2020-02-17 / 13:18

   ”Liberalen är inget annat än en kommunist med examen”

   Detta Orban-citat kommer att bli viralt Så sant!

   Gillad av 3 personer

 15. Arne 2020-02-16 / 23:29

  Snuten från Borås i Veckans brott vågar väl också säga sanningen?!? Eller blandar jag ihop dem?

  Gilla

 16. Hacke 2020-02-16 / 22:59

  Islam går på tvärs emot allt som våra förfäder och vi byggt upp genom generationer, det vi stolt konstaterar är vårt land och vår kultur.
  Här har islam definitivt ingen plats. De som gillar islam har många andra länder att välja mellan. Det är bara att välja och vraka bland totalitarismen och barbariet som råder på dessa platser, helt i linje med manualen.

  Gillad av 5 personer

  • Maja Dacke 2020-02-17 / 15:24

   Men gratislivet finns inte överallt.

   Gilla

 17. 502V8S 2020-02-16 / 22:50

  Det stämmer bra, min erfarenhet är att muslimer vanligen inte väjer när man möter dem på trottoaren. De tycks anse att det är de ”otrogna” som ska väja för dem. Obehagligt minst sagt.

  Märkligt att de tror att de är förmer än andra, i själva verket är det ju tvärtom, de har inte bidragit med några framsteg för mänskligheten, bara krig, våld och förtryck.

  Gillad av 9 personer

  • Sven d.ä. 2020-02-17 / 13:57

   När jag bodde i Sverige, så gick de snabbt över till andra sidan när jag kom med min hund. En gång stod jag i kö (med min hund) och då var det en slöjbeklädd varelse som stod före mig och beklaga sig för att hon var allergisk mot hundar. Så känsliga de är. Jag stod kvar förståss.

   Gillad av 3 personer

  • Stig Bergman 2020-02-17 / 14:09

   Kriget om vårt territorium avgörs inte vid våra gränser idag. Här på Stockholms trottoarer möter jag ofta dessa lumpna lumphögar som väller och välter sig fram som om de vore centrum i världen. Men jag har ju gjort lumpen en gång i tiden så jag vet vad som är under och brukar klä av dem med blicken och förstärker det genom att länkar ut till full speed ahead. Då viker dom (hittills).

   Gillad av 2 personer

 18. Cosmik Debris 2020-02-16 / 22:24

  Islam är ren ondska.PUNKT

  Hur länge ska svenska folket acceptera att jubelidioten och islamisten Stefan Löfven är statsminister? Karlen är ju för helvete en fulländad idiot. Ett murmeldjur har bättre kognitiva förmågor än den efterblivna pajasen. Man skäms för att ha ett sådan femfemma som statsminister.

  Blådåren måste stoppas innan han lyckas ödelägga hela landet.

  Löfven försvarar koppling mellan Alliansen och rånen
  https://omni.se/lofven-forsvarar-koppling-mellan-alliansen-och-ranen/a/g7G3oq

  Gillad av 8 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s