EN KATASTROF FÖR KALMAR

Många har reagerat på sosse-Lasses tankar på att stoppa det fria skolvalet. Att svenska föräldrar väljer bort invandrartäta skolor är uppenbarligen ett problem för socialdemokraten Lasse Johansson. Han kritiserar dessa föräldrar. Jag skall inte gå så långt att påstå att han idiotförklarar föräldrarna men Lasse Johansson förstår tydligen inte orsakerna bakom eleverna och föräldrarnas val.

https://thoralfsblogg.com/2020/02/27/sosse-lasse-vill-stoppa-det-fria-skolvalet/

Nedanstående diagram förklarar utvecklingen i Kalmar.

Modersmål 2019

Som ordförande för Utbildningsnämnden har Lasse Johansson givetvis tillgång till dessa siffror men uppenbarligen förtränger han utvecklingen. Om Lasse Johansson är orolig för utvecklingen för det fria skolvalet så är det inte föräldrarna han skall kritisera, utan det är det egna partiets migrationspolitik han skall kritisera. Massinvandringen håller på att fullständigt underminera skolans förutsättningar och skapa en icke segregerad miljö även i Kalmar.

Den största orsaken till det är islam och det stora antalet muslimer. Den utvecklingen kan även ses i skolan och antalet elever som har modersmålsundervisning på arabiska.

Modersmål arabiska 2019

En ökning med 750 procent sedan 2006 och med en mer eller mindre explosionsartad ökning sedan 2014. Det är framförallt den arabiska gruppen som skapar den stora segregationen tillsammans med några andra grupper med islam som religion. Dessa grupper har ingen som helst strävan av att integrera sig i det svenska samhället eller vår kultur. Det strävar istället efter raka motsatsen.

Modersmål tabell 2019

831 barn med modersmålsundervisning i språk som innebär stora segregationsproblem för det svenska samhället. Enligt min mening en katastrof för Kalmar.

De senaste befolkningssiffrorna för Kalmar visade att befolkningsökningen 2019 bestod till 55 procent av utrikes födda. Det innebär sannolikt att befolkningsökningen för utrikes bakgrund kommer ligga på ca 60-70 procent. De exakta siffrorna kommer om ca tre veckor från SCB. Det innebär inget trendbrott i befolkningsökningen, utan den negativa utvecklingen kommer fortsätta. Frågan är bara när bostadsbubblan i Kalmar skall spricka. Under 2020 skall närmare 1000 bostäder färdigställas men vem skall ha råd att bosätta sig i dessa nya och dyra bostäder? Alla utrikes födda?

Den som inte förstår detta kommer aldrig ta de rätta politiska besluten. Det är därför utvecklingen i Sverige är så katastrofal. Värst och sämst i hela Västeuropa.

25 reaktioner på ”EN KATASTROF FÖR KALMAR

 1. ROLLE 2020-03-02 / 09:12

  Här en som går i lögnaren Stefans fotspår.
  Peter Wolodarski sprider fake news om Trump och covid-19
  Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski sprider falska uppgifter om att Donald Trump har kallat ”oron för coronaviruset” för en ”bluff”. Trots hård kritik vägrar Wolodarski att backa.

  Ett stort antal Twitter-användare har påpekat för Wolodarski att det han påstår inte är sant.
  ”Det är ju inte det han säger, kom igen. Han syftar ju uppenbarligen på den corona-relaterade kritik han fått från sina politiska motståndare, snarare än att corona i sig är en bluff. Jag är verkligen ingen Trump-vän, men man kan väl hålla sig till sanningen”, skriver en av de många kritikerna.
  https://www.friatider.se/peter-wolodarski-sprider-fake-news-om-trump-och-covid-19

  Gilla

 2. Cosmik Debris 2020-03-02 / 02:28

  Befolkningen på Lesbos skriker åt de muslimska inkräktarna/parasiterna att försvinna. Det är helt andra tongångar än 2015. Det tycker jag är bra. Mycket bra!! 👍😊

  ÅK HEM. NU!

  Greece: Locals shout at migrants to ”go away” as boat reaches Lesbos

  Gilla

 3. Maja Dacke 2020-03-02 / 00:20

  Thoralf, har du trots allt tänkt ge dig ut och flyga i mars? Förbered ditt immunförsvar med D3, K2, C-vitamin och kolloidalt silver och lite annat …
  Vi vill inte vara utan dig, vet det. Inte ens för en vecka.
  Visste du förresten att en tablett Aspirin kan stoppa hjärtinfarkt? Nej, det berättar ingen läkare ens om han/hon känner till det.
  Att bita hårt i vänster lillfinger lär också hjälpa – lärde mig det för 25 år sen … …

  Gilla

  • Maja Dacke 2020-03-02 / 00:22

   PS. Aspirin är blodförtunnande …

   Gilla

  • Anonym 2020-03-02 / 07:12

   I Nazi-Tyskland sa man ”ut med judarna”. Ganska likt eller hur?

   Gilla

   • Thoralf A 2020-03-02 / 07:46

    Nej,inte alls. I Sverige ville man inte ta emot judarna! Så det är likt Sverige.

    Gilla

 4. L8 2020-03-01 / 21:39

  Varför går det flyg mellan Sverige och Iran? Sportlovsfirande barn som utsatts för Coronaviruset i Iran. Men vänta lite nu. Har de inte flytt för sina liv ifrån Iran? Hur kan de då åka tillbaka och fira sportlov i landet de flytt ifrån?sedan vänder jag mig skarpt emot att SVT benämner de som väller in från Turkiet till Grekland flyktingar. Hur vet SVT att det är flyktingar det tör sig om? Det måste bli ett slut påsen slentrianmässiga benämning på alla som försöker invadera Europa för flyktingar eftersom det absoluta flertalet av dem är ekonomiska migranter som tycker att de europeiska folken skall försörja dem.

  Gillad av 4 personer

  • Andersson i Pinan 2020-03-01 / 22:54

   I SVT säger man flyktingar – i TV4 heter det migranter.

   Gillad av 1 person

   • Andersson i Pinan 2020-03-02 / 11:59

    Idag skriver SVT migranter – i går hette det flyktingar.

    Gilla

 5. turrim 2020-03-01 / 20:15

  Om jag nyss uppfattade korrekt på Rapport så håller Morgan Johansson under ett år på att bereda direktiv till en utredning om åldersbestämning på ”flyktingar”. Han är ännu inte färdig. Har vi någonsin haft en värre bromsklots i en regering som dessutom lett till så negativa konsekvenser för landet?

  Gillad av 3 personer

  • Bo Adolfsson 2020-03-01 / 22:17

   I just det här fallet är det väl bra att han bromsar mp!
   Mp vill inte ha några åldersbestämningar, men Morgan är i alla fall inte så dum. Sverige kan inte ha egna regler!

   Gilla

 6. magnus h 2020-03-01 / 19:15

  Salafisterna ökar i Tyskland och Europa. Vad jag vet så är Kalmar moské salafistisk och Halmstad moské.

  Gilla

 7. martiusus 2020-03-01 / 18:51

  Eruman har brutit sitt avtal och skickar sina orcher mot Europa.
  Dags att kalla in härarna. Rid i natt.

  Gillad av 1 person

 8. Djungelgren 2020-03-01 / 17:51

  OFF TOPIC

  Vad blev det av tokvänstern? Läste för ett tag sen att Betner gick in i väggen eller utbränd som det heter. Den naiva L O -SOSSE sponsrade bloggen inte rasist men… verkar inte vara uppdaterad på månader. Har den naiva vänstern tappat gnistan?

  Gillad av 1 person

  • stefan a. 2020-03-02 / 01:38

   vänsterns dilemma, ingen vill betala, sådana förväntar sig alltid att ”någon annan” ska stå för notan…

   Gilla

 9. Cosmik Debris 2020-03-01 / 17:26

  Jag tror att en person som levde i 40-talets Sverige inte skulle ha begripit mycket av vad ”likavillkorsspecialisten” säger eller vad han ”pysslar” med på sitt arbete.

  ”I Studio Ett intervjuades ”likavillkorsspecialisten” Hooshang Bazrafshan vid Uppsala universitets HR-avdelning, som deltog på mötet. Han förklarade att vita människor inte får uttala ordet neger, även om de först utfärdar en förvarning, en så kallad ”trigger warning”.

  https://www.friatider.se/utredde-lektor-som-sa-neger-sa-sedan-sjalv-hora-i-radio

  Sverige är så in i helvete sjukt. Det är så jävla kört!

  Gillad av 2 personer

 10. Lollo 2020-03-01 / 17:03

  All hemspråksundervisning borde upphöra. I svensk skola ska man lära sig svenska. Annan språkundervisning ska ske i de stora språken, dvs, engeska och ev. tyska och inte i några andra minoritetsspråk som motverkar integration.

  Gillad av 4 personer

 11. Roland Salomonsson 2020-03-01 / 11:58

  Etniskt svenska barnfamiljer med självbevarelsedrift kommer sannolikt att strunta i alla tvångsmetoder från Regeringen och dess patrask, och flytta ut ur kommuner som lägger sig i barnens väl. Skulle t ex skolvalet stoppas, friskolorna förbjudas, så kan detta inleda en ny variant av etnisk svensk migration. Dels intern flykt mot Norrland och dels utvandring till länder där friheter vårdas resp gräsrötterna skyddas – och f n innebär detta för Europa Visegradländerna, Baltstaterna, Finland. Möjligen Slovenien, Kroatien, Schweiz. Glöm heller inte Ryssland, som ligger nära. Tyvärr svajar Norge och även Danmark.

  Gillad av 2 personer

  • Rune 2020-03-01 / 20:13

   Det är kanske det som är meningen? Att svenskarna skall skrämmas iväg! Så att övertagandet går lättare.

   Gillad av 1 person

 12. Apan 2020-03-01 / 11:53

  Det är så fruktansvärt mycket invandrare i Kalmar nu, jämfört med bara för 1 år sedan. Helt otroligt hur fort det har gått utför. Norrliden har blivit som Vivalla, Skäggetorp och Rosengård. Slummen dras mer och mer in mot centrum.

  Gillad av 1 person

 13. ROLLE 2020-03-01 / 11:09

  Jag blir inte ett dugg förvånad när det gäller en sosse. De tror fortfarande att dölja sanningen är en bra metod. Men har man Stefan som partiledare kan det inte bli annat.

  Gillad av 2 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s