FAKE NEWS I AGENDA

Fredrik Reinfeldt medverkade i söndagens Agenda. Jag tycker uppriktigt sagt verkligen illa om den människan, som har förstört så mycket i mitt land. I Agenda fortsatte han med sina lögner och Fake news. Han påstod att Donald Trump sagt att Coronaviruset var en ”bluff”. Donald Trump har avsatt 2,5 miljarder dollar för att bekämpa coronaviruset.

Inte ens svensk kvällspress har försökt med samma fake news som Fredrik Reinfeldt gjorde i Agenda. Donald Trump har däremot anklagat demokraterna i USA för att politisera coronaviruset.

https://www.expressen.se/tv/nyheter/trump-coronaviruset-ar-demokraternas-nya-bluff/

https://www.expressen.se/nyheter/donald-trump-forsvarar-uttalande-om-coronaviruset/

Men kvällspressen är inte ärliga heller. Titta på klippet som Expressen har lagt upp i sina artiklar. Titta sedan på nedanstående klipp. Notera då att Expressen utelämnat allt om de åtgärder som Trumpadministrationen beslutat om och inte minst den delen om att demokraterna vill öppna gränserna och vilka konsekvenser det kan få för coronaviruset. USA har inreseförbud från bland annat Iran. Varför tror ni Expressen inte tagit med dessa delar av talet? Ja, mina läsare begriper det säkert.

https://youtu.be/G5TZ6fTYrsE

Fredrik Reinfeldt går ännu längre! Han ljuger svenska folket rätt upp i ansiktet! Ingen i Agendaredaktionen rättar heller till hans lögn under programmet. Agenda borde anmälas till Granskningsnämnden. 

Jag förutsätter att Agenda kommer med en rättelse, absolut senast i kommande program på söndag. Dessutom borde Fredrik Reinfeldt vara bannlyst från Agenda efter detta framträdande!

Men så befinner sig ju Fredrik Reinfeldt på besök hos Demokraterna i USA. Sedan är det ju också objektiva public service i Sverige, som gapar så fort någon kritiserar dem för att vara partiska och skriker om politisering när SD vill diskutera hur public service följer sändningsavtalen. Vilket hyckleri!

Även Peter Wolodarski är ute på djupt vatten men i och för sig är det inte oväntat. Ham är lika korkad som Fredrik Reinfeldt.

https://nyheteridag.se/ronie-berggren-wolodarskis-fadas-om-trump-ingen-overraskning/

President Erdogan bryter sina avtal med EU och struntar i alla miljarder Euro han fått för att inte låta alla migranter strömma in i Grekland. Erdogan är en islamist, som det inte går att lita på.

Jag tycker varenda resebolag/flygbolag/charterarrangör skulle ställa in alla sina resor till Turkiet!

Inte en enda turist till Turkiet från Europa eller hela Västvärlden! Då skulle Turkiets ekonomi kollapsa!

 

 

14 reaktioner på ”FAKE NEWS I AGENDA

 1. stefan a. 2020-03-02 / 15:49

  Det är sorgligt vad ett jobbskatteavdrag i högskattelandet kan ställa till med, det var därför och bara det som gjorde att den här figuren Reinfeldt blev statsminister, hoppas väljarna lär sig något av det här och ser längre bort än den egna plånboken, det kan i förlängningen bli en dyr historia att få en världsfrälsare och maktgalning som statsminister…

  Gilla

  • Thoralf A 2020-03-02 / 16:16

   ”världsfrälsare och maktgalning som statsminister” Mycket bra sammanfattat!

   Gilla

   • rockyman 2020-03-02 / 18:13

    Alla ljuger om Trump. Det har blivit en massmedial tävlingsgren i USA att leta efter osanningar i det han säger. En faktakoll visar att han ofta överdriver men sällan kommer med direkta lögner. Två kända osanningar är hur stor publiken var på hans installationstal och vilket förnamn som chefen på Apple har.

    Gilla

  • rockyman 2020-03-03 / 06:32

   Fredrik Reinfeldt råkade bara säga fel när han sa ”Vi måste öppna våra hjärtan!”.
   Han menade egentligen ”Vi måste öppna våra plånböcker!”.

   Gilla

 2. DecemberKartellen 2020-03-02 / 15:10

  Så ModeratSocialisten Reinfeldt är nu polare med Democraten Joe Biden. Biden som glömde att mikrofonen på hans kläder var på vid Chris Coons’ insvärningscermoni och sa någonting olämpligt till dottern som plockades upp av mikrofonen – ni har säkert sett klippet.
  9 Times Joe Biden Creepily Whispered in Women’s Ears
  https://nymag.com/intelligencer/2015/02/9-times-joe-biden-whispered-in-womens-ears.html

  Hårfin nyans mellan SocialistCentern och ModeratSocialisterna. Hur man än gör, vinner ett sosseparti. Det är bara grader som skiljer – blev tydligt under Reinfeldts tid.

  Plus, nämner även att det snart är årsdagen av attacken på Drottninggatan 7 april.
  All tunnelbanetrafik ställdes in och folk ombads promenera hem.
  RT rapporterar: https://153news.net/watch_video.php?v=R79NU37M5BS4

  Gilla

 3. Svinfylking 2020-03-02 / 11:55

  Influensa säsongen 2016 – 2017:
  -”av de personer 65 år och äldre som fått en laboratorie verifierad influensa A-diagnos hade 8.5 procent avlidit inom 30 dagar.”

  12779 laboratorie verifierade influensafall 2016 – 2017 och 725 dödsfall.
  (personer utan personnummer är exkluderade)
  Källa: Folkhälsomyndigheten

  Detta skall vara en ”vanlig” influensa säsong. Räkna då på 12779 laboratorieverifierade fall (mörkertalet är nog enormt) och 725 dödsfall på ca 10 miljoner personer och överför detta på Kina och ca 1.4 miljarder personer. Då borde det vara ca 1.28 miljoner smittade och ca 100 000 dödsfall … eller?

  Gillad av 1 person

  • SasjaL 2020-03-02 / 14:18

   I Kina har de framför allt i storstäderna många fall av lunginflammation. Toppa det med Corona-viruset, så …

   Gilla

 4. SasjaL 2020-03-02 / 10:55

  Varför pratar Reinfeldt med ”Demokraterna”? Det är i dag i praktiken ett socialistparti. Två av de extremaste fallen i partet är Bernie Sanders, som talar i kommunistiska termer och Alexandria Ocasio-Cortez, som resonerar som de värsta exemplen i ‘Miljöpartiet’.

  Gillad av 3 personer

  • Bajen666 2020-03-02 / 11:20

   Därför att rikspsykopaten (Reinfeldt) är en socialist förklädd till moderat titta på åren 2006-2014 då han styrde landet med hjälp av MP…det var så långt ifrån konservativ moderatpolitik man kan komma.

   Gillad av 2 personer

 5. ROLLE 2020-03-02 / 10:52

  Fredrik är en mycket obehaglig person. Han har förstört mycket för Sveriges folk.
  Han borde sitta inlåst.
  Här en till som sprider lögner.
  Peter Wolodarski sprider fake news om Trump och covid-19
  Dagens Nyheters chefredaktör Peter Wolodarski sprider falska uppgifter om att Donald Trump har kallat ”oron för coronaviruset” för en ”bluff”. Trots hård kritik vägrar Wolodarski att backa.
  https://www.friatider.se/peter-wolodarski-sprider-fake-news-om-trump-och-covid-19

  Gillad av 3 personer

 6. Hacke 2020-03-02 / 10:41

  Agenda borde anmälas till Granskningsnämnden varje gång. Inte minst när det gäller könsfördelningen i studion under undermåliga Anna Hedenmos programledarskap. Alltid hundra procent kvinnor som inbjudna plus i bästa fall någon ”man” som alibi på behörigt avstånd via länk. Men då naturligtvis med garanterat samma agenda som Agenda själv. Programnamnet är väl också det enda som är ärligt i denna produktion.

  Landsförrädaren och multiegoisten Fredrik Reinfeldt borde f ö vara portad i alla sammanhang av tvångsfinansierade public service. Istället dyker han alltmer frekvent upp som s k expert(!) i alla möjliga och omöjliga sammanhang hos propagandakolossen.
  Han lever fortsatt furstligt genom sitt evigt gällande frikort hos media efter det 2011 ingångna äktenskapet/överenskommelsen med medias eget parti mp. Efter det rådde det osynliga men för alla uppenbara fredskontraktet all inklusive med aldrig en besvärande fråga från politrukerna i msm.

  Även om Linus Bylunds senaste utspel kring public service kanske inte var riktigt färdigtänkt tycker jag ändå det var på sin plats genom den stora uppmärksamhet det fick. Sd bör definitivt återta initiativet i en av våra absolut viktigaste frågor, nedläggning alternativt total omgörning av världens dyraste lekstuga för vänsteraktivister.

  Gillad av 4 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s