EN SJUK PERSON

Idag fick jag in en kommentar på bloggen som jag blev lite fundersam över. Den kändes helt enkelt inte riktigt rätt. Jag godkände den givetvis inte.

Kommentar Tegnell

I mitt senaste blogginlägg gissade jag lite över den framtida utvecklingen när det gäller avlidna. Jag kontrollerade om mejladressen var riktig och det verkade stämma. Därför skickade jag ett mejl till Anders Tegnell med en skärmdump på kommentaren och en fråga om det verkligen var han som skrivit kommentaren. Svaret kom ganska snabbt.

Mejl Tegnell

Med andra ord så är det en mycket sjuk person som uppger sig för att vara Anders Tegnell och använder sig av hans namn och mejladress för att identifiera sig på min blogg. Syftet är uppenbarligen att försöka lura och provocera mig så att jag skall skriva något dumt och felaktigt som skulle kunna skada mig.

Vem hatar mig så mycket? Vem är så sjuk?

Bara för några dagar sedan skrev jag ett blogginlägg med rubriken Troll. Där jag beskrev hur en eller flera personer ägnat sig åt att försöka provocera mig att skriva något dumt om vissa personer.

https://thoralfsblogg.com/2020/04/01/troll/

Jag har efter blogginlägget haft kontakt med några personer som haft lite tankar om vem eller vilka som kan tänkas ligga bakom dessa kommentarer. Nästan alla pekar ut en och samma person i Kalmar.

Ikväll skrev samma person en ny kommentar på bloggen som ”Anders Tegnell”. Uppenbarligen missnöjd över att jag inte godkänt kommentaren.

Kommentar Tegnell 2

Personen är inte bara sjuk i huvudet. Han tycks tro att jag inte förstår vad han håller på med. Förr eller senare gör han ett misstag och då kommer jag inte tveka att namnge personen. Han behöver läggas in på psykavdelningen och få lite behandling. Använder de elchocker fortfarande?

 

23 reaktioner på ”EN SJUK PERSON

 1. ROLLE 2020-04-06 / 09:48

  STORSTÄDA STATEN – RENSA BORT ALLT POLITISKT STRUNT
  På område efter område är den svenska staten belastad med uppgifter som några få aktivister driver, men som inte har någon som helst nytta för befolkningen i stort.

  Efter coronakrisen är över måste statens alla uppgifter omprövas i grunden. All finansiering av sådant som inte är statens kärnuppgifter och som kan göras på frivillig väg, måste stoppas omedelbart.

  Alla typer av politiskt korrekta ”certifieringar” och som kostar enorma resurser både i pengar och i arbetstid, måste stå tillbaka för kärnuppgiften att få landet att fungera.

  Den som vill ägna sig åt genusfokus, normkritik och rasifiering får göra det på fritiden. Inte minst Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, drunknar i trams om könsaspekter på brandbekämpning, allt medan svenska räddningstjänster utarmats och är svagare än förr i tiden.
  https://samtiden.nu/2020/04/storstada-staten-rensa-bort-allt-politiskt-strunt/

  Gillad av 3 personer

 2. ROLLE 2020-04-06 / 09:08

  Fega, giriga och okritiska journalister är värre samhällsfara än alla virus tillsammans
  ”Att de vänsterliberala, allt mindre populära medierna som i flera fall står på ruinens brant på grund av vikande förtroende och därför läsar-, tittar- och lyssnarsiffror nu får ett ekonomiskt tillskott på 200 miljoner är inget annat än ett desperat försök att skaka liv i dessa lik som ingen vill ha och försäkra sig om att de även fortsättningsvis kommer skildra regimen på ett gynnsamt sätt. Samtidigt säger kulturminister Amanda Lind att “mångfald är centralt” när det kommer till medier, att detta är centralt för vår demokrati. Därmed kan man fråga sig hur det kommer sig att oberoende medier inte får ekonomiskt stöd i tider då penningpungen åker fram? Svaret är enkelt: Makthavarna vill inte betala för att bli jagade och granskade – vilket de blir av fria medier.”
  https://katerinamagasin.se/fega-giriga-och-okritiska-journalister-ar-varre-samhallsfara-an-alla-virus-tillsammans/
  https://www.nsk.se/2020/04/03/200-miljoner-i-stod-till-medierna/

  Gillad av 3 personer

  • Maja Dacke 2020-04-06 / 18:01

   Och nu har makten även tagit bort kravet på eget material i alla blaskorna!
   Så nu kan de s k journalisterna få sparken och TT tar över produktionen av allt artikelmaterial.
   Win-win för ägarna!!!
   Men makten får in mindre skatt från högavlönade utan lön … och …

   Gilla

 3. Cosmik Debris 2020-04-05 / 23:43

  Finland har ingen brist på skyddsutrusning eller livsmedel.
  Sverige har ingen brist på somaliska analfabeter och muslimska terrorister.

  Vilket land är bäst rustad för en epidemi?

  Gillad av 6 personer

 4. Ölandsbonde 2020-04-05 / 23:06

  https://www.expressen.se/ledare/inte-en-euro-ska-ga-till-diktaturens-ungern/

  Som bekant för alla så är Orban nästan en Hitler som bara bryr sig om hur ungrarna har det.
  Läs den skarpa ledaren i Expressen här över och betänk att regeringen med stöd av C och L ville göra som Orban här i Sverige. Man undrar vad Expressen tycker om det? Finns väl 200.000.000 skäl att tycka det hade varit bra. Kappor kan alltid vändas.

  Gillad av 3 personer

 5. stefan a. 2020-04-05 / 20:35

  Det är troligen brottsligt att utge sig vara tjänsteperson och i dessa pandemitider kan nog den som utger sig vara statsepidemiolog se fram emot ett längre fängelsestraff…..

  Gilla

 6. turrim 2020-04-05 / 17:31

  I Samtiden kan vi läsa hur svenska politiker och beredskapsmyndigheter från sekelskiftet i sina långsiktsplaner övergick från att planera för militärt hot och risk för pandemier till att tala om det enda hotet – KLIMATFÖRÄNDRINGAR.

  Därmed avvecklade man beredskapsförråd, försvarsförmåga, nationell egenförsörjning. Miljarders miljarder sprättes ut till FN, EU, ”forskare som skrev in ordet klimat”, lobbyorganisationer, plakatsymboler. Tusentals priviligerade flög till flotta resorter för konferenser där man var ense om att förbjuda vanliga människor som avlönade dem att flyga.

  Agronom Rockström, politiker Wikman och ”journalisten” Erika Bjerström med rötter i Miljöpartiets tidning blev experter för regering och godkända media.

  Företag och medborgare belastades med krav och avgifter som var mer hämmande än det var att upprätthålla den tidigare beredskapen för konkreta hot.

  Tack så mycket – Miljöpartiet och Centerpartiet – för att vi nu hamnat i en situation där vi varken kan försvara landet militärt eller ta hand om drabbade i en pandemi som vi som läser historieböckerna vet kommer ungefär tre gånger per sekel.

  https://samtiden.nu/2020/04/klimatalarmism-gick-fore-pandemirisk-i-langtidsutredning/

  Gillad av 4 personer

  • Ölandsbonde 2020-04-05 / 22:55

   turrim

   Riktigt bra sammanfattning av etablissemangets prioriteringar. Och så en liten muta på 200 miljoner till journalister, så de förstår vilken hand som föder dem.

   Gillad av 1 person

 7. sebastian andersson 2020-04-05 / 17:10

  Peter Horndahl , 52 år på norra vägen i Kalmar tror jag ligger bakom, han skriver inlägg om dig.

  Gillad av 1 person

 8. Staffan Sundqvist 2020-04-05 / 16:20

  Jag är övertygad om att dessa mail kommer från någon i gänget som låg bakom din uteslutning från SD.De luktar luntan om du startar ett nytt lokalt parti, för i så fall kommer de att förlora bra många röster i Kalmar.

  Gillad av 2 personer

 9. Bajen666 2020-04-05 / 14:04

  Om inte annat så borde det vara av intresse för Anders Tegnell att polisanmäla personen/personer som uppger att dom är han och genom det sprida falsk information angående en allvarlig virus-epidemi.

  Gillad av 1 person

  • Thor 2020-04-05 / 16:23

   Fötegivande av myndighetsperson borde tas upp av åklagare om vederbörande får kännedom.

   Gillad av 3 personer

 10. "Blir inte alls förvånad" 2020-04-05 / 13:58

  Har lagt märke till att någon som kallar sig Peter Horndahl, och som bor i Kalmar, skriver hatiska kommentarer om dig Thoralf i många trådar på Facebook.

  Bara en tanke och du känner säkert till flera andra som utmärkt sig som professionella hatare.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2020-04-05 / 15:30

   Du får gärna informera mig om vad och var han skriver det.

   Gilla

 11. Hacke 2020-04-05 / 11:11

  Förstår att det måste vara fruktansvärt jobbigt med dessa troll och hatare som uppenbarligen vigt sin tillvaro åt att jävlas med dig i försök att sabotera din folkupplysningsverksamhet Thoralf.
  Men jag hoppas ändå att du förmår se andra sidan av myntet även när det är som jobbigast.
  Det faktum att deras ljusskygga svinerier bara understryker din stora betydelse i den nya svenska folkrörelsen, inte minst regionalt. Ett verkligt hot mot maktetablissemanget och deras positioner och privilegier i det jag betraktar som olika grader av folkförräderi.
  Var rädd om dig Thoralf. Du är viktigare än någonsin.

  Gillad av 3 personer

 12. Hoppalong 2020-04-05 / 08:30

  Du har IP-nummer så kan du också kolla vilken VPN h*n använder. Även om de uppger att de inte spar loggar så kan de vara behjälpliga när det gäller kriminella handlingar.

  Gillad av 1 person

 13. ac carlsson 2020-04-05 / 08:12

  På min arbetsplats finns många personer som är mycket kunniga inom allt som rör datorer och internet. Trots att det råder ett strängt förbud mot all otillbörlig användning av framför allt vårt intranät men även ut mot Internet så förekommer det då och då att någon går över gränsen. Vi ska i princip anmäla allt som är avvikande men ibland händer att man struntar i det och helt enkelt raderar konstiga mail utan vidare åtgärd. Ärligt talat förekommer en del överträdelser som faktiskt är riktigt roliga och uppenbarligen härrör från personer med både goda kunskaper och en rejäl dos av humor.

  Jag har fått en del sjuka mail och mail från personer som utger sig för att vara någon annan än de i verkligheten är, men jag avstår ändå från att beteckna avsändarna som ”sjuka”. Det finns människor som gör sådana saker bara för att de kan, och det finns de som tycker att det bara är ”en kul grej”. Att man uppträder under ett falskt namn eller har ett nickname är för många också en enkel säkerhetsgrej för att slippa att konfronteras med diverse knäppskallar.

  Jag har full förståelse för att Toralf blir förbannad och att han misstänker att det finns människor som på allvar är ute för att skada honom.
  Jag har själv en hotbild riktad mot mig från en person som absolut inte är sjuk, men hen är ändå mycket farlig. Personen i fråga är faktiskt så farlig att jag har blivit tvungen att vidta åtgärder som påverkar min vardag sju dagar i veckan. Polisen är naturligtvis underrättad men de säger att de i dagsläget inte kan göra något.

  Gillad av 3 personer

 14. Cosmik Debris 2020-04-05 / 00:44

  Socialisterna i Socialdemokraterna, NMR och VPK ställer in sina 1 maj-tåg.

  Gillad av 1 person

 15. Troll 2020-04-05 / 00:38

  På Flashback är det flera som har Tegnells bild som avatar och kallar sig Tegnell, Tegnellen och allt möjligt.

  På Internet råder anarki tyvärr. Man har tröttnat på skiten.

  Gillad av 2 personer

 16. Evert 2020-04-04 / 23:41

  Finns så jävla mycket dårar på nätet. Hade ett debattforum en gång. Någon idiot spammade dagligen om bajs och postade bilder på snoppar. Få fort man spärrade ett IP-nummer så kom det ett nytt, alltid kinesiska nummer.

  Anders Tegnell har nog inte tid att sitta på bloggar. Det är intervjuer från tidig morgon till sen kväll.

  Gillad av 1 person

 17. Waterbug 2020-04-04 / 22:38

  Varför i hela fridens namn spelar du med i dennes spel och ger denna uppmärksamhet som den inte förtjänar, du måste väl rimligt enkelt kunnat kontrollera IP nummer och se att det inte var vår berömda statsepidimediolog som skrivit det där. All heder till honom som gav sig tid att dementera sånt nonsens. Jag har en ohygglig respekt för Tegnell, inte för att jag håller med honom men för att han tror stenhårt och ståndaktigt på det han gör och är oändligt mer tillgänglig än någon av de 349 vid köttgrytorna.

  Gillad av 5 personer

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s