15 reaktioner på ”ROGER RICHTOFF

  • Pirat 2020-04-19 / 13:34

   Det är kört för stadskärnan. Så går det när man i stort sett förbjuder alla bilar där som Johan Persson gjort.

   Gilla

 1. Lollo 2020-04-18 / 18:44

  Per Bolund (MP) förvånas över den svaga motståndskraften i många företag, och öppnar nu för generella buffertkrav i näringslivet. ”Man måste kunna klara av olika typer av samhällskriser” säger Bolund till DI.

  Bolund saknar tydligen all form av självkritik. Han sitter i en regering som inte har klarat av den nuvarande samhällskrisen där människor dör som flugor på grund av att det saknas skyddskläder, testkit och annat samt att inget görs för att begränsa smittspridningen annat än lite mjuka rekommendationer som inte följs upp om de efterlevs eller inte. Till Bolund skulle jag vilja säga följande: ”En regering måste kunna klara av olika typer av samhällskriser”. Generella buffertkrav måste nu ställas på regering och myndigheter så att vi är bättre rustade när nästa kris kommer. Men det måste nog till en annan regering för att någon förändring ska ske.

  Gillad av 4 personer

  • turrim 2020-04-18 / 19:34

   Det blir mer och mer uppenbart att Bolund saknar omdöme och självkritik för att vara minister. Ansvaret ligger på statsministern som har utnämnt och fortsatt godtar honom i sin regering.

   Gillad av 1 person

  • Sven d.ä. 2020-04-18 / 21:47

   Jag måste säga att jag får samma funderingar om den svaga motståndskraften. Men det är egentligen inte så konstigt, svenskt företagskilmat är hårt, det slår inte bara mot företagen utan mot företagsledarna. De båda lever på en skör tråd. Det är som ett djur i polartrakten, går det lite fel så överlever inte djuret. Men Regereingen behöver ”djuret”, det genererar pengar för de svenska feminist projekten. Så jag förstår att Bolund har omtanke om ”djuret”.

   Gilla

 2. Lennart Karlsson 2020-04-18 / 16:44

  Som gammal avdankad officer förstår jag inte vad alla bråkar om. Ni, obs NI, har ju valt edra representanter i Riksdagen och de har bildat en oduglig vänskapsförening kallad Regering.
  Att ingen har något ansvar ligger i Socialismens grundnatur och med kommunistisk syn skall alla ha allt samt mördare, terrorister och tjuvar är alla lika mycket värda. Undantaget offren!
  Ja, inte svenska pensionärer för vi skall dö snarast genom bakteriologisk krigföring och dessutom i slutskedet luras i kontraproduktiva droger. Antar det är därför vi kallas för ”brukare” idag?
  När Palme, som älskade Palme, tog sina beslut som han med sin hesa röst tvingade igenom trodde man att det skulle bli bättre när han försvunnit. Nej då, då dyker det upp en figur som också älskar sig själv och bestraffar hela svenska folket för att de ”röstat fel” och importerar en massa ”homo sapiens” med genom födseln indoktrinerad ideologi där kvinnor skall gömmas undan, barn giftas bort vid 6 års ålder och för att säkerställa invasionen kan varje man ha 4 fruar! Att dessa inte vill ansluta till svenska samhället bevisas genom att de framför önskemål om att Socialdemokraterna skall ge dom inträde i alla samhällsfunktioner. I och med att den moderate stollen deklarerade att Försvaret är ett ”särintresse” kunde man avveckla det mesta.
  När sedan ”kapitulationsregeringen” Socialdemokraterna, som anställde en ÖB med partibok och Pride-medverkan gav efter för Muslimska Brödraskapets krav och sände 1999 ut en ”nederlagsdeklaration” med Direktiv till alla underställda myndigheter och verk att inget motstånd får genom tal eller handling göras mot Ockupationsmakten. Undrar någon varför domare, advokater och åklagare enbart bekämpar de svenska offren som t.o.m. döms för att ha försvarat sig själva? Kommunala beslut kontrolleras genom ”Direktivet” av Kommundirektörer!
  Eftersom Sharialag gäller även i Sverige idag i och med att det är förbjudet att protestera och om någon pensionär som inte begripit att vi är under muslimskt styre protesterar kommer det hembesök av Regeringstrogna ”agendasättande journalister” och av regeringen anställd f.d. polis och djurplågare samt Vänstervridna åklagare som genom sitt agerande säkerställer ockupationsmaktens överhöghet.
  Undrar om Sverige också kommer att tillåta slavhandel som i övriga muslimska länder?
  Snart öppnar Sossarna sina 14 läger igen där de som överlevt corona rensningen placeras!
  Gud bevare Sverige om han inte gett upp om dårarnas paradis!

  Gillad av 5 personer

  • Mats 2020-04-18 / 19:58

   Det var tammefan mitt i prick som vi säger i skytteklubben,bra skrivet Lennart,håller med dig till 110%

   Gilla

 3. ROLLE 2020-04-18 / 14:47

  Ingen rapportering i censur SVT om detta?
  Hur många har bussförarna smittat?
  Flera busschaufförer i Stockholm döda i corona – men SL-förare som uppvisar symtom testas inte
  Två bussförare och ytterligare en anställd på Storstockholms Lokaltrafik (SL) har dött sedan de smittats med det farliga coronaviruset. Trots risken för nya dödsfall bland personalen och smittspridning till resenärerna testas inga chaufförer – inte ens de som uppvisar covid19-liknande symtom.
  https://samnytt.se/flera-busschaufforer-i-stockholm-doda-i-corona-men-sl-forare-som-uppvisar-symtom-testas-inte/

  Gillad av 2 personer

 4. Tegnellaren 2020-04-18 / 13:23

  Hej Thoralf! Vad tror du om Kvarnholmens framtid? Om centralstationen flyttar kommer stadskärnan dö fullständigt. Den är redan idag en spökstad.

  Stackars Kalmar! Johan Persson har förstört en hel stad på många sätt.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-04-18 / 14:18

   Stadskärnan är enligt min uppfattning en spökstad. Den är i omvandling. Frågan är till vad?

   Gilla

 5. Ulla 2020-04-18 / 13:09

  Moderaterna vill att varenda företag ska räddas för skattebetalarnas pengar.

  Gilla

 6. ROLLE 2020-04-18 / 12:59

  De som satt i salen såg väl ut som fågelholkar när han drämde till med att det var de som var ansvariga till det förda politiken att så många dör.

  Gillad av 1 person

 7. Lollo 2020-04-18 / 10:56

  Den som har det största ansvaret för att folk nu smittas och dör som flugor av coronaviruset är socialminister Lena Hallengren. Hon har styrt FHM att fokusera på helt fel saker som HBTQ frågor, migrantbarn och genustänk istället för att se till så att Sverige har haft beredskap i form av skyddsutrustning testkit m.m. för att motstå en pandemi.

  Det är ju inte så att denna pandemi kom som en total överraskning. Epidemier återkommer med jämna mellanrum och när tecken på en annalkande pandemi dök upp så gjorde den svenska regeringen och Hallengren absolut ingenting. Det är dags för SD att kräva Hallengrens avgång.

  Sen kan man bara skratta åt det socialdemokratiska mantrat om alls lika värde. Det står i dag fullständigt klart att regeringen sätter större värde på HBTQ-personer och migrantbarn än på de äldre svenskar som har byggt det här landet. De lämnas nu att dö i äldreboenden eller i sina hem. Man skulle kunna rubricera det som massmord utförd av den sittande regeringen.

  Gillad av 11 personer

  • Benny 2020-04-18 / 14:03

   Exakt..Men hur ska ansvar utkrävas när hela 7-klövern är inblandad i avvecklingen av beredskapen mot yttre hot och farsoter? Tror inte ens om SD skulle få egen majoritet händer något eftersom det mesta tyder på att SD håller på att bli en del av etablissemanget. Att sossarna anser sig vara den del av Sveriges djupa stat som anser sig vara självutnämnda företrädare för denna djupa stat som suger ut befolkningen för sin egen agenda är ju solklart! Men ska SD också gå den vägen? Allt tyder på det…Enligt SD ska vi vara kvar i EU och inte ens de lama protester man tidigare hade mot Nato hörs längre! Då blir Sverige exakt som USA där valen bara blir en tunn fernissa för att dölja var den verkliga makten ligger. Kanske det redan är så illa i Sverige?

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.