ALLT ÄR SOM VANLIGT

Man behövde inte vara någon Einstein för att begripa att den Migrationskommitté som regeringen sjösatte inte skulle leda till någonting. Sverige kommer fortsätta sin resa mot undergång och en raserad välfärd. Socialdemokraterna styr Sverige ner i avgrunden!

De har dessutom hjälp av extremisterna i Miljöpartiet, Vänsterpartiet och inte minst Centerpartiet. Jag får kalla kårar längs ryggen när jag lyssnar till Anders W Jonsson den arrogante skitstöveln eller snorvalpen Jonny Cato (C), som inte är torr bakom öronen ännu. Vad har hänt med Centerpartiet under Annie Lööfs ledning. Hon som hellre skulle äta upp en sko än agera stödhjul till Socialdemokraterna.

Jag känner ett stort förakt för de ministrar och riksdagsledamöter som inte värnar och sätter mitt land först!

Då uttrycker jag mig väldigt diplomatiskt.

Det tragiska är att de sitter där med sina höga löner i sin skyddade tillvaro och pratar om asylrätten men samtidigt struntar de i tillståndet i landet. Jag känner avsmak för deras agerande!

De är även beklagligt att SD inte agerar mer aktivt och pratar klarspråk!

Nu är det dock två år till nästa val till riksdagen och det kommer bara gå utför för vårt land. När man sedan låter Miljöpartiet och Vänsterpartiet få så stort inflytande på hur landet styrs så kommer det bara bli värre. Frågan är om en majoritet av befolkningen och väljare kommer förstå det när det är dags att rösta igen.

Alla borde lyssna på Hans Jenseviks 12 minuter.

33 reaktioner på ”ALLT ÄR SOM VANLIGT

 1. abbe 2020-07-07 / 20:36

  Thoralf, kan det bli fler böcker du kommer skriva? Kan tänka mig att du har en del att skriva om folkutbytet från MENA som pågår?

  Gilla

 2. Varjager 2020-07-07 / 19:25

  Reblogga detta på Varjager's Weblog och kommenterade:
  Dumheterna styr vårt land. Globalisternas kreatur jobbar vidare med att utrota Sverige och svenskarna.

  Gilla

 3. Ò Hyra 2020-07-07 / 17:50

  Hasse!

  Gilla

 4. Ò Hyra 2020-07-07 / 17:22

  Bra att Löfven sitter och gör bort sig gång på gång i TV, synd bara att många tittare är ännu dummare och inte inser att Löfven är en okunnig bondläpp i en dyr kostym.

  Gilla

  • messkalle 2020-07-08 / 07:58

   Sveriges statsminister styrs av riksdagens minsta parti. Varför? Löfven vill inte flytta från Sagerska palatset. Han flyttade in före Decemberöverenskommelsen var klar.

   Gilla

 5. Ò Hyra 2020-07-07 / 17:15

  Om man tror att det inte finns någon gräns för hur många flyktingar ett land
  kan ta emot utan att det får katastrofala konsekvenser för landet och dess folk
  så är man otroligt naiv och dum eller så är man miljöpartist.

  Gillad av 1 person

 6. Grålle 2020-07-07 / 13:52

  Förmodligen är det så att Löfven insett att för att kunna behålla sin position krävs att han omger sig med personer som är ännu dummare än han själv. Eftersom han själv befinner sig rätt långt ner på dum-skalan så får vi dras med namn som Ygeman, Johansson, Hallengren mfl.
  Till detta skall läggas Miljöpartiet där inga namn behöver nämnas eftersom alla befinner sig på samma generande låga nivå.

  Gillad av 4 personer

 7. Andersson i Pinan 2020-07-07 / 12:37

  ”Försäljningen av plastpåsar har mer än halverats”

  Hur mycket har försäljningen av soppåsar minskat?

  Hur många papperskassar har gått direkt i det brännbara utan att återanvändas?

  Jag kräver en kommitté!

  Gilla

 8. Kalle 2020-07-07 / 12:24

  ””Ylva Johansson vill ha mer asylinvandring över hela Europa””

  ””Även EU-kommissionen vill nu att Sverige och andra EU-länder fortsätter ta emot så kallade flyktingar som tar sig till Europa över Medelhavet, uppger TT.””

  ””2017 fastslog SVT Aktuellt att de invandrare som tar sig över Medelhavet ”ser Europa som en enda stor bankomat”. Nästan alla är ekonomiska migranter””

  https://www.friatider.se/ylva-johansson-vill-ha-mer-asylinvandring-over-hela-europa

  Pengarna och tålamodet är nästan slut i ”Europeiska bankomaten”

  EU vill införa svensk sossepolitik i flyktingimporten.

  Stackars EU.

  Gilla

 9. Hacke 2020-07-07 / 11:46

  Att statsradions tidigare så omtyckta underhållningsprogram Sommar har utvecklats till vänsteraktivismens eget eldorado kan väl knappast ha undgått någon vid det här laget. Och ju mer vänsterpropaganda, ju mer hyllat och uppmärksammat blir det av kollegorna på statstelevisionen och övrig regimtrogen media. Är innehållet tillräckligt svenskfientligt och rasifierat lyfts det dessutom per automatik till braskande nyheter i övrig regimmedia.
  Senaste exemplet på detta var gårdagens program då Dawit Isaaks dotter fritt fick fabulera kring den svenska ”rasismen” och sin fängslade far i Etiopien. Och som med denna mediernas egen naturlag lyftes hennes program och partsinlaga således till förstanyhet i kvällens nyhetssändningar i alla kanaler.
  Om den verkliga rasismen och verifierade grova kriminaliteten inom de egna leden hålls och hölls det med samma mediala naturlag naturligtvis knäpp tyst om hos propagandakolossen och övrig regimmedia.
  https://www.friatider.se/dawit-isaaks-son-domd-valdtakt
  Public service måste läggas ned och göras om och mediestödet slopas i sin helhet om vi ska ha minsta chans att återställa ordningen i det nya pariariket.

  Gillad av 5 personer

  • Håkan Spångberg 2020-07-07 / 13:54

   Själv nyttjar jag inte längre så kallad traditionell media mer än när man inte kan undvika den. På (S)(V)T och (S)R jobbar uppenbarligen mestadels mer eller mindre extrema vänsteraktivister.
   Illa nog att man tvingas betala för propagandan.
   Klarar mig fint med Fox News, alternativ media samt GAB.

   Gillad av 1 person

   • Hacke 2020-07-07 / 18:53

    Vilka högtidsstunder när Ehrenmark kåserade. Det var på den tiden lyssnarna stod i fokus hos public service och inte som nu de själva med sin vänsteragenda och ”Sommargeneralskan” Bibi Rödöö handplockar och fyller hela utbudet med sina värdegrundsvänninor på Söder.

    Gillad av 2 personer

 10. Bengt 2020-07-07 / 10:56

  ”Halmstad, Psykiskt störd sax-rånare utvisas efter brottsvåg Den 19-årige man som rånade en frisör under hot med en sax döms till rättspsykiatrisk vård och utvisning. Den unge mannen har även gjort sig skyldig till två misshandelsfall och ett fall av sexuellt ofredande. ”

  Varför ska han få vård i Sverige? Skicka tillbaka honom direkt

  Gillad av 1 person

 11. oskar 2020-07-07 / 10:33

  Sossarna består av 2 delar de vettiga och sen dårarna. Tyvärr är det de makthungriga dårarna som dominerar. Makt o pengar är allt de är intresserade av.

  Gillad av 2 personer

  • Bajen666 2020-07-07 / 12:08

   Hehe räkna upp dom ”vettiga” socialisterna är du snäll…helst levande.

   Gilla

   • Oskar 2020-07-07 / 16:53

    Ja på riksplanet är dom nog utrensade. En klok sosse är Johan Westerholm sen finns det väl en och annan på det lokala planet.

    Gillad av 1 person

 12. KarlssonM 2020-07-07 / 03:23

  Så många gånger jag blir fly förbannad på korkade MP S C politiker islamistextremer batikhäxor dum vänster !?
  Men är det värt det? Blodtrycket hjärtat?
  Life of Brian kan vara en befrielse

  ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SIDE OF LIFE

  Se det ljusa i livet och inte det mörka.

  Gilla

 13. Corona 2020-07-06 / 22:59

  Detta är glömt tills det sovande folket ska rösta nästa gång.

  Gilla

 14. Robban 2020-07-06 / 21:49

  Dessa våra motståndare går inte att argumentera med eftersom de vet att de har rätt, så behövs ingen diskussion om sakfrågan!
  Möjligen skulle vi ex kunna diskutera hur många fler invandrare vi ska ta emot idag och hur mycket mer i bidrag de bör få och liknande!
  Samma med elförsörjningen! Kärnkraft dåligt, dyrt och ska bort! Vindsnurror, sol och vatten bra och räcker till så det blir över!
  I verkligheten är det naturligtvis annorlunda!
  Men det enda som kan få en Sosse, ”liberal”, kommunist eller andra sorters fascister att ta reson och börja lyssna är att de ställs inför fullbordat faktum! Eftersom de kommer inte att ändra sig innan dess! De vet ju att de har rätt och därmed är vi andra lögnaktiga, rasistiska fiender till nirvana och det gudomliga himmelrike Sverige är påväg emot!
  En riktigt kall vinter kommer hjälpa även dessa att förstå, då elbristen riskerar leda till att elen kommer slås ifrån för iaf energiområde 4. Ingen vet hur lång tid det kommer ta att starta upp igen, möjligen veckor! Vilket leder till att även ex en sosse kommer att förstå!
  Migrationen är lite värre! Den bryter sakta ned samhället, men i en takt som gör att folk inte märker det så tydligt ännu! Gängvåld har ju ex inte etablerats till 100% över landets bostadsområden! Att sjukvården kommer neka många svenskar vård, märker de inte förrän de behöver den osv mm
  Att det numera knappt går att se svenskar i vissa städers centrala delar märks ju bara om man har ärende dit! Pensioner märker man inte att de inte finns förrän man behöver den!
  Vi lär märka hur det slutar! Jag blir kvar till slutet, vilket det nu blir! Räknar inte med att det blir något bra iaf! Frågan är väl snarare om vi kan undvika Libanon/Jugoslaviens öde!

  Gillad av 5 personer

 15. Mikael 2020-07-06 / 21:08

  Thoralf, jag skulle vilja påstå att länder drabbade hårt av islamiseringen är England, Tyskland och Frankrike. Sverige är tätt därefter. I lilla Bradford i England finns inte mer än 44 moskeéer!

  Gillad av 2 personer

 16. Hacke 2020-07-06 / 20:59

  Ja vilken skräckfärd det gamla bondeförbundet gjort sedan Sven-Olle Olssons glansdagar med katastroferna Maud Olofsson och Annie Lööf vid rodret. Retoriken från partiet idag är närmast en hardcorevariant av såväl vänsterns som miljöpartiets på migrationsområdet. Hur många partier kan egentligen överleva på att tillfredsställa en klick unghysterikor på Söder.
  Nu har de tre att välja på och snart fyra om Sabuni fortsätter visa sin rätta färg som värsta BLM-aktivisten.

  Om man ska se något positivt med sammanbrottet kring migrationen så är det väl att Löfvens fulspel med att försöka spräcka det konservativa blocket och i samma veva sopa Sveriges största ödesfråga i modern tid under mattan nu gick i stöpet.
  Mp:s och vänsterns jubel lär hur som helst snart fastna i halsen då den krassa verklighet deras valboskap skapat i samhället per automatik gör det skenande invandringskaoset till valets särklassiga huvudfråga.

  Gillad av 6 personer

  • Svante 1 2020-07-07 / 10:17

   Hedlund o Fälldin vrider sig i sina gravar…….

   Gillad av 2 personer

 17. Rune 2020-07-06 / 20:29

  Arne Weintz har en del att säga om tillståndet i Sverige.

  Gillad av 3 personer

 18. E 2020-07-06 / 19:43

  När Tom gubben och jag närmar oss varandra…Vi har hela tiden haft samma åsikter. Jag tror jag varit Sverigedemokrat, han Sosse…Jag tänker ÄNTLIGEN har mitt tugg och porslinskastning gått in…idag är hans politikerförakt tom större än mitt (Och det vill inte säga lite) Längtar till nästa val!!!

  Gillad av 2 personer

 19. Malin 2020-07-06 / 19:31

  Tack Thoralf! Vi har precis sagt desamma om centerns s.k. Ledare. Vilket stolpskott…mår illa! det var inte länge sen ett flertal kommuner larmade om konkurs pga invandringen! Vad säger de nu… För övrigt är Jensevik helt suverän.

  Gillad av 2 personer

 20. Sven d.ä. 2020-07-06 / 19:22

  ”Frågan är om en majoritet av befolkningen och väljare kommer förstå det när det är dags att rösta igen.”

  Om det bara går på som det gör nu så kommer vi ha samma politik efter 2022.

  Ngt nytt måste komma in i politiken, SD och AfS ser inte ut att kunna vända skutan. Jag tror inte ens en rejäl finanskris med 30% arbetslösa kommer att ändra på det. Några starka profiler på riksplanet måste stiga fram. Jag tror de måste komma från arbetslivet och vara villiga att satsa några miljoner av egna pengar.

  Gillad av 3 personer

  • Stig Bergman 2020-07-06 / 20:43

   ”Från människors kvavda hop
   mot rymden steg ett ångestrop:
   Vi trängtar att befrias!
   Tungt klättrar Döden ur sin grop:
   här kommer jag: Messias.”
   Nils Ferlin 1937

   Gillad av 1 person

 21. Hans 2020-07-06 / 19:04

  Muslimska invandringen och moskébyggen måste få ett stopp, annars är det kört.

  ”Danmark planerar skicka hem de asylinvandrare som kom till Danmark från Syrien under flyktingkrisen. Det skriver den danska regeringen i ett pressmeddelande.
  – De ska självklart åka hem, kommenterar utlännings- och integrationsminister Mattias Tesfaye (S).

  Förra året var det fler syrier som utvandrade från Danmark än det var som invandrade till landet. 886 syrier utvandrade medan 563 invandrade. Delvis beror det på en ny dansk repatrieringslag som ska uppmuntra invandrarna att återvända till sina hemländer.”

  https://www.friatider.se/danmark-nu-drar-vi-uppehallstillstandet-syrierna-de-ska-sjalvklart-hem

  Gillad av 2 personer

  • Segla utan vind 2020-07-07 / 10:05

   Migrationskommitté
   Försöket att spräcka borgerligheten gick inte. Nu framstår S som osäkert vad dom vill egentligen.
   I stället borde en pensionskommitté tillsättas för att lösa ekonomin för alla fattigpensionärer.
   Eller en bostadskommitté för att lösa bostadsbristen för alla unga.
   Eller en poliskommitté för att stoppa skjutningar, våldsdåd och bedrägerier.
   Eller en sjukvårdskommitté för att lösa alla operationsköer.
   Eller en företagskommitté så att Sverige får tillväxt i stället för fördelning.

   Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s