21 reaktioner på ”STATSMINISTERN FÖRHANDLAR I BRYSSEL

 1. Cosmik Debris 2020-07-19 / 15:48

  Dagens axiom.

  Att fängsla Stefan Löfven och hela hans förbrytarregim är en trygghetsskapande åtgärd.

  Gillad av 1 person

 2. Cosmik Debris 2020-07-19 / 15:26

  Stefan Löfven förbereder sig inför lördagens EU-toppmöte i Bryssel.

  Gillad av 1 person

 3. Andersson i Pinan 2020-07-19 / 15:09

  Fake news:

  ”I 75 år har en före detta vakt på nazisternas koncentrationsläger Stutthof levt i frihet. Nu åtalas den 95-åriga mannen för medhjälp till mord på flera hundra personer — i vad som sägs bli den sista rättsprocessen efter förintelsen.”

  Här ljuger Aftonbladet. Den 95-årige mannen har levt 95 år i frihet.

  Gilla

 4. Hacke 2020-07-19 / 14:23

  OT
  Pest eller kolera? Varför välja när man kan få både och i den värsta av världar.
  Som garant för den häxbrygden har vi tvångsfinansierade svensk public service och inte minst då extremvänsterfeministiska SR:s P1.
  Jag stålsatte mig idag i ett försök att hålla stånd åtminstone för en stund i sällskap med deras Gomorron Världen. Det kunde ju mot alla odds slinka igenom något för den vanlige lyssnaren som betalar miljardrullningen på propagandakolossen. Men det började i samma anda som det skulle sluta och allt däremellan. Den kvinnliga programledaren med turkiskklingande namn lotsade lyssnaren igenom programpunkter som ”Den strukturella rasismen inom polisen”, ”Vidriga förhållandena i köttindustrin i Trumps USA”, ”Puffärmens återkomst”(!?) och ”Putin ger sig in i de svenska kyrkorummen”. Det sistnämnda visade sig bestå av ett litet internbråk i en stockholmsk frikyrkoförsamling. Att jämföra med exempelvis decennier av saudiarabisk finansiering av de oräkneliga moskekomplexen som växer upp som svampar på svenskt territorium. Eller varför inte de dagsaktuella bränderna av kristna helgedomar och kulturbyggnader över hela Europa som står som fyrbåkar ledande den islamistiska invasionen av vår västerländska värld. Katastrofer som i bästa fall nämns som enskilda händelser men aldrig för en sekund sätts i en politisk/ideologisk kontext i public service.
  Det tog också ett bra tag innan den första mansrösten dök upp i programmet men när den väl kom blev det dubbelt upp genom de hos public service ständigt närvarande (övernattningsrum på SR/SVT?) vänsterpolitiska garanterna Anders Lindberg och Göran Greider som tillsammans med en kvinna från DN utgjorde den i vilket totalitärt sammanhang som helst välbalanserade tyckarpanelen. Att de sedan ohämmat skulle få gå loss på ett sd-förslag låg ju liksom i potten.
  Krönikör för dagen var eviga järnkäften Ulrika Knutsson som jag tror för första gången någonsin inte berörde en kvinnosaksfråga och avrundande kåsör var Pamela Jaskowiak (tämligen neutral men viktigast av allt – kvinna).
  Jag hann inte heller fram till avstängningsknappen efter programslutet innan jag överfölls av statsradions obligatoriska puff för pk-fascistiska Sommar. En kvinna givetvis som lockade sina medsystrar med en meny bestående av ”…starka kvinnor och den utbredda sexismen inom svenska företagsledningar”. Idel fortsatt mumma således för den krympande lyssnarskaran som idag enbart måste bestå av en skara vänsterfeminister i och runt propagandabunkern.

  Hur stod då jag ut dessa timmar bland idel fiendskap? Det gjorde jag givetvis inte utan satt parallellt med hjärntvätten och tankade hopp och livgivande syre på folkens forum och fann i det digra utbudet bland annat bifogade godbitar.
  (Jag förstår faktiskt inte hur alla vi dissidenter lyckades överleva åren i vår variant av DDR mellan 1968 och fram till räddningen i form av den mentala livbojen internet.)
  https://detgodasamhallet.com/2020/07/19/richard-sorman-intervju-med-ernst-robert-almgren-pa-maskulint-man-far-aldrig-bli-offer/

  Gillad av 2 personer

 5. Fredrik Östman 2020-07-19 / 13:52

  Det är så skönt att slippa skämmas för Sverige längre. 23 år i utlandet!

  Gillad av 1 person

 6. Robban 2020-07-19 / 13:01

  Jag har upprepade gånger frågat ”journalister”, som i olika sammanhang intervjuat Stefan löfven, om de tror att det kan vara så att han lider av någon form av mentalt funktionshinder!
  Tyvärr har jag inte fått något svar! Men det bör vara uppenbart för alla att Stefan lider av ett eller flera både mindre och svårare funktionshinder och att frågan är om det inte är så illa att han egentligen borde tvångsvårdas istället för att vara statsminister!

  Gillad av 2 personer

  • Maja Dacke 2020-07-19 / 16:22

   Tja, jag tror det är en smittosam sjuka … har stött på flera ute i buschen med samma funktionshandikapp.

   Gilla

 7. svensson 2020-07-19 / 11:14

  Med Steffes kända räkneförmåga får väl Sverige lite rabatt på avgiften och sedan dribblar Merkel och Macron bort honom så vi får stå för huvuddelen av de 8000 miljarderna. Steffe kommer då att lura i svenskarna att det är ett mycket fördelaktigt avtal. Det blir bara för Magda att höja alla tänkbara skatter för alla etiska svenskar.

  Gillad av 1 person

 8. Bajen666 2020-07-19 / 08:40

  Sveriges riktiga och allvarliga nedgång mot ruinens brant började med den ondskefulle rikspsykopaten Reinfeldt (öppna era hjärtan/plånböcker) och samarbetet med extremistpartiet MP.

  Därefter tog den socialistiska och svagbegåvade samt lätt förståndshandikappade Löfven över rodret och som då släppte in extremistpartiet MP i regeringen…..att tro att denna idiot ska göra en bra affär för Sverige nu håller jag som osannolikt.

  Gillad av 4 personer

  • Doken J 2020-07-19 / 10:30

   Han kommer att hävda att han minsann har förhandlat fram den bästa lösningen för Sverige, det blir lite högre avgift, men det kommer vi att få tillbaka av att ett stärkt EU gynnar Sveriges intressen.

   Gillad av 2 personer

 9. Andersson i Pinan 2020-07-18 / 23:15

  ‘Sitting Bull’ kan försvinna från Triumf Glass sortiment: ”Allvarligt om folkgrupper känner sig kränkta”

  Jag föreslår ‘Buffalo Bill’

  Gillad av 1 person

 10. Svensk medborgare 2020-07-18 / 23:03

  Säger bara! Stefan Lögnèn och hans patrask. Fy fan. Svea rike är förlorat.

  Gilla

 11. Cosmik Debris 2020-07-18 / 22:54

  Jag hörde förresten en mycket arg kvinna i 65-årsåldern kalla Stefan Löfven för: ” Den lille nazistungen”. Det kan han gott ha, den lille nazistungen.

  Det är ju dagens sanning

  Gillad av 2 personer

  • peo 2020-07-19 / 03:13

   Man kan aldrig välja sina föräldrar, vad de är eller vad de gör. Däremot kan man välja att i vuxen ålder välja väg. Och det värsta är då att sympatisera och bli medlem i ett nyfascistiskt parti.

   Gilla

   • Thor 2020-07-19 / 10:19

    Att säga nej till att bli plundrad av kriminella är inte nyfascism.

    Gillad av 2 personer

   • Cosmik Debris 2020-07-19 / 15:09

    Nej, men man kan välja sina ord. Socialdemokraterna är ett gammelfascistiskt parti. Byfånen borde ha vett att hålla truten när han har hela garderoben full av lik.

    Med den ryggsäcken är Socialdemokraterna det naturliga valet.

    Gilla

 12. Buford 2020-07-18 / 22:06

  Herrejisses, man kan ju tro att personen i fråga är utvecklingsstörd. Vilket det mest tyder på.

  Gillad av 3 personer

  • Fredrik Östman 2020-07-19 / 13:54

   Läcka från förhandlingarna: Vårt avdrag var 1/3, men Löfvén kräver till nästa gång minst 1/4.

   Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2020-07-19 / 15:10

   Du är något på spåret 🙂

   Gilla

Kommentarer är stängda.