BLM-PSYKOSEN OCH CORONA

Det är beklämmande att höra ledande företagspersoner eller klubbledningar hos Västra Frölunda krypa för vänsterfascister. När man fått ner hockeyklubben Västra Frölunda på knä för sin indian i klubbmärket skall de nu ge sig på speedwayklubben Indianerna från Kumla. Det hela är pinsamt.

Triumfglass har en glass med namnet Sitting Bull med strössel. Jag var tvungen att köpa en igår för att kunna fotografera pappersomslaget på glassen. En typisk barnglass, inget i min smak.

IMG_4019[1]

När jag hörde intervjun med en ansvarig för triumfglass i radion började jag fundera över hur mesiga företagsledare blivit idag. Hur de faller för trycket bara en journalist ringer upp dem och ställer några enkla frågor så börjar de vackla. Nu skulle man till hösten överväga om man skulle ta bort glassen Sitting Bull eller om man skulle byta namn på glassen.

Det är så pinsamt att man knappt tror att det är sant.

Om nu någon skulle få för sig att vilja ta bort några statyer eller liknande är jag den förste att stå på barrikaderna i Kalmar och slå vänsterfascisterna i skallen om de skulle ha för avsikt att ge sig på något att våra minnesmärken eller statyer i Kalmar. Vi har ju bland annat flera Gustav Vasa monument i staden. Än så länge har de inte hittat någon anledning att ge sig på dem men det kommer säkert det också.

När jag var i Indien och jobbade för ganska många år sedan så använde polisen bambukäppar för att hålla ordning på folkmassorna vid entrén till den fabrik som jag jobbade vid. Varje morgon var det hundratals daglönare som trängdes för att få ett jobb. När min chaufför kom med mig till infarten till pappersbruket användes dessa bambukäppar till att skapa en öppning i folkmassan om de inte flyttade sig självmant, ganska makabert men uppenbarligen helt naturligt i Indien.

Jag tror säkert det finns bambukäppar att inhandla på Växer eller liknande trädgårdsföretag.

https://www.tradgardar.eu/bambukappar.htm

Hörde i Studio Ett att dömda nu får reducerade straff för att de som suttit häktade inte kunnat ta emot besök. En som dömts till sex år fängelse vid tingsrätten fick sitt straff sänkt av hovrätten till fem år på grund av detta. En jäkla knarklangare! han borde fått sitt straff höjt till sju år.

https://www.svd.se/knarklangares-straff-sanks–pa-grund-av-corona

Sverige är fantastiskt!

Annons

27 reaktioner på ”BLM-PSYKOSEN OCH CORONA

 1. Lars Lindqvist 2020-07-22 / 16:33

  Undrar hur länge till de kommer att spela Lasse Dahlqvists låt ” Hallå du gamle indian” i Sveries Radio. Undrar hur reaktionerna varit om Frölunda Hc börjar att använda namnet Frölunda Whiters

  Gilla

 2. messkalle 2020-07-20 / 12:42

  Mer om BLM kan man läsa på foliehatten i Teckomatorp. Han skriver: ”..Alla de som följt med i utvecklingen av Covid-19 känner till i stort sett, att de här grupperna inte klarade av Covid-19 särskilt bra. Många har till och med koll på siffrorna, att 3000 döda är invandrare och resterande 2000 är äldre svenskar..”
  – Om förhållande 3:2 stämmer måste Folkhälsomyndigheten insett att gruppen 3 smittat grupp 2.
  Eller är det ett feltänk?

  Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2020-07-20 / 01:21

  ”Statsminister Stefan Löfven (S) backar i förhandlingarna i Bryssel och säger ja till att Sverige ska vara med och betala bidrag till EU:s återhämtningsfond”

  Då väntar vi bara på en ”het” debatt i kvällens Aktuellt mellan en miljöpartist och en liberal. SVT kommer att rädda förbrytarregering den här gången också.

  Vem tror något annat?

  Gillad av 3 personer

 4. Cosmik Debris 2020-07-20 / 00:54

  Morgan Johansson har till slut hittat den ”stora” kärleken.

  Gillad av 1 person

 5. Corona 2020-07-20 / 00:27

  Godiset ”Kinapuffar” bytte väl namn för vänstermedia vurmade för kineserna.

  Gillad av 1 person

 6. Håkan Spångberg 2020-07-19 / 22:32

  Dagens absurditeter möjliggörs antagligen av den hjärntvätt av medborgarna som pågått sedan 70-talet. Frågan är vem som initierat denna subversiva samhällsutveckling. Vem vinner på att förstöra nationalstaten Sverige i grunden? Något för framtida forskning att reda ut…

  Gillad av 3 personer

 7. Sankt Stefan 2020-07-19 / 22:07

  Hej Thoralf. Jag uppskattar din blogg väldigt mycket. Speciellt när du är på tur på Öland och finner något intressant att fotografera. Snöa inte in dig för mycket i Coronan. Det finns andra viktigare saker.

  Förstå mig rätt. Jag tycker om din politik också. Du är en exceptionell människa. Det är därför jag saknar dina fina bilder ibland emellanåt

  Men inget ont som inte har något gott med sig.
  Ha det bra
  Och vänliga hälsningar från en fan i Stockholm.
  Lars Göransson

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2020-07-19 / 22:54

   Mitt under turistsäsong är den sämsta tiden för utflykter på Öland. För mycket folk överallt. När vi kommer in i augusti så återvänder lugnet så sakta.

   Gilla

 8. pllay 2020-07-19 / 21:48

  Om du tar ett par bambukäppar med dig och försvarar svensk historia mot pöbelangrepp kommer du dömas för några hundra olika brott, förlora hus och hem samt gå i personlig konkurs pga de böter och skadestånd till de slagna du tvingas betala.
  Det är här problemet ligger, hela samhällsapparaten är infiltrerad av fienden, något utrymme för demokratiska och lagliga protester finns inte längre.
  Allt, bokstavligen allt i samhället är idag vänstervridet, inkl glassbolag och näringslivsorganisationer.
  De ger inte upp varumärket, de jobbar på att stärka sin image som ett PK-lydigt progressivt företag i tiden, företag har ingen ideologi förutom att tjäna pengar, är kunderna antirasister blir också företagen antirasister, till saken hör naturligtvis att staten är Sveriges störste kund, alla kategorier, vilket förklarar varför näringslivets organisationer står på statens sida mot folket.
  Som jag ser det är det sedan ganska många år liktydigt med personlig tragedi att stå upp för svensk kultur och försvar av det svenska landet.
  Vi har passerat point of no return när det gäller raseringen av Sverige, vi går samma väg som alla andra tidigare vänsterdiktaturer, apati, nöd, bankrutt och därefter återfödelse.
  Kina är ingen vänsterdiktatur, Kina är en statskapitalistisk diktatur, en samhällsbildning som är beroende av ständigt höjd levnadsstandard och terror för att fungera.
  Vanlig vänsterdiktatur är beroende av drömmen om ett bättre samhälle (Sverigebilden) och terror för att fungera.
  Rämnar vanliga svenskars bild av Sverige kommer vänstern förlora nästa val, undantagstillstånd proklameras, diktatur införas och landet störtas i inbördeskrig.
  Än tror majoriteten på bilden av Sverige som oändligt rikt och den vite mannens goda samvete som egentligen gör och har rätt i allt.
  Media gör ett mycket bra jobb i att upprätthålla denna bild.
  Min uppfattning om Sveriges framtid är mörk, men jag tror Islamiseringen som pågår är ett steg för långt för att kunna hålla Sveriges folk nedsövt, återtagandet av landet kommer bli blodigt och grymt, broder mot broder, far mot son, assimilerade mot bidragstlevande lättingar.
  Det kommer kosta tid, blod och vårt samlade kapital, mänskligt och moraliskt att få tillbaka Pucko, Nogger och Sitting Bull till vårt Sverige.

  Gillad av 1 person

 9. J B Doe 2020-07-19 / 21:15

  Kalles Kaviar är väl också kränkande?

  Gillad av 1 person

  • Rune 2020-07-19 / 23:21

   Ja, det är väl rena rama nazismen, enligt sentida etablissemang.

   Gillad av 1 person

 10. Geronimo 2020-07-19 / 20:34

  BLM har blivit en ren vålds och terroristorganisation. Sen undrar jag vad som är fel med Indian. Vad ska man säga istället ? Redskin kan jag ha viss förståelse för att det kan upplevas stötande.
  Sen väntar jag bara på att låtar som Apache, Siste Mohikanen, Hallå du gamle Indian ska svartlistas och förbjudas. Dårskapen har inga gränser.

  Gillad av 1 person

 11. Doken J 2020-07-19 / 19:06

  Varför är man så rädd att man inte ens vill försvara sitt varumärke är obegripligt,
  Det visar bara att det saknas all form av ryggrad hos ansvariga. Indianen på glassen är väl 37 år gammal, eller något sådant, och att man först nu upptäcker att man är kränkt, väcker en och annan fråga.

  Gillad av 1 person

 12. Cosmik Debris 2020-07-19 / 18:15

  ”Gunlög Fur, professor i historia vid Linnéuniversitetet i Växjö, är kritisk till speedwayklubben Indianernas namn.– Det är brist på respekt och omtanke om de som betecknas med det här namnet, säger hon till SVT. ”

  Att Gunlög Führer är både lesbisk och ser ut som en karl förvånar mig inte. Kolla Ratsit.
  Bitarna faller på plats 😊

  Speedwayklubb vill inte byta namn: ”Respektlöst”
  https://omni.se/speedwayklubb-vill-inte-byta-namn-respektlost/a/jd6a5n?

  Gillad av 1 person

 13. Kalle 2020-07-19 / 17:49

  Skulle vilja säga åt alla BML:are och statyhatare.

  Bara för att du känner dig kränkt betyder inte att du har rätt!!!

  Gillad av 1 person

 14. Ölandsbonde 2020-07-19 / 17:25

  Kära gamla Indianerna med Varg-Olle. Inte kan ni heta Indianerna längre efter 80 år? Stå för fan upp mot sjuka människor! Ni kan förlita er på starkt medhåll från alla älskare av Speedway. Jag såg Varg-Olle i många matcher.

  Gilla

  • turrim 2020-07-19 / 17:45

   Varg-Olle var en fantastisk förare på olika fordon. Kanske främst på speedwaycykel. Jag såg honom också många gånger. Men han tävlade inte för Indianerna på motorstadion i Sannahed. Han tävlade för Vargarna från Norrköping på Kråkvilan. Hårt motstånd mötte han på ”Hea” från Kumla-Frasse och Rune Larsson ”Rula”.

   Jag undrar om vargarna också kräver namnbyte? Vad säger Djurrättsalliansen?

   Gillad av 1 person

   • Ölandsbonde 2020-07-19 / 21:18

    Ja, du har helt rätt. Visst var det Vargarna han tävlade för. Vet inte vad som for i mig. Kanske för att deras västar båda hade röda emblem. Får väl annars skylla på att jag inte var så gammal på 50-talet och att nu är jag så gammal att det också kan bero på demens.

    Men visst Varg-Olle för tusan! Hur kunde jag ha så fel. Det fanns en biografvaktmästare vi kallade Varg-Olle, för han hade likadan kruka. Vilket på den tiden inte var ett krav. I synnerhet inte då han körde moped.

    Tack för rättelsen!

    Gilla

 15. Cosmik Debris 2020-07-19 / 17:05

  Om jag besökte Långtbortistan och upptäckte att där såldes godis med en viking på, skulle jag ha blivit hedrad. Inte kränkt!

  …men så är jag inte fascist heller.

  Gillad av 1 person

 16. turrim 2020-07-19 / 17:03

  När Leif Östling i intervju säger vad som är korrekt och vad han känner så blir han kickad som ordförande i Svensk Näringsliv.

  Han var kanske den sista VD som vågade vara VD för ett framgångsrikt företag. Med dagens mesiga företagsledare så skulle vi nog aldrig ha kunnat etablera de stora företagen. Men de styrs numera följdriktigt från utlandet.

  Även Östlings Scania som gick till tyska Man; godkänt av EU. Men ett samgående med Volvo förbjöds av samma EU. Ska vi gissa Merkel i bakgrunden. Nu ska EU dessutom ta våra skattepengar och ge till Italien, Spanien och Grekland. Merkel säger att det är ett krav.

  Gillad av 3 personer

 17. Cosmik Debris 2020-07-19 / 16:59

  Värdegrunden.

  Grete Qviberg om babbar och negrer.

  Expressen: ”– Om jag åker ut till Rinkeby, det är klart att jag blir förskräckt. Jag känner mig inte hemma där, för då är det bara mörka människor och då känner jag mig inte hemma”

  Nej, det gör inte jag heller 🙂

  Gillad av 1 person

 18. Anders 2020-07-19 / 16:47

  Och nu vill ett par vänstersnillen lägga ner polisen .

  Om man inte är kommunist när man är ung
  Har man inget hjärta
  Om man är kommunist när man är gammal
  Har man ingen hjärna
  Så sant så sant

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.