DEPORTERING

Nu brinner en skola i Malmö. Alla vet att det är en anlagd brand. Allt annat skulle vara mycket förvånande. Det kommer nog brinna mer.

Är det inte dags att erkänna att dialogpoliser och saft o bulle inte funkar på mobben i dessa invandrartäta områden. Nu är det dags att sätta hårt mot hårt.

De visar på alla sätt att de inte trivs i ett kristet land. De har ingen framtid i Sverige. Deportering av slöddret ut ur Sverige!

Annons

31 reaktioner på ”DEPORTERING

 1. Andersson 2020-08-31 / 18:40

  Här är ett mycket märkligt inlägg:

  https://www.aftonbladet.se/debatt/a/1ngGjK/ju-fler-unga-man–desto-mer-kravaller

  Först och främst Ronneby blodbad var inte några kravaller. Det var en massaker utan motstycke i svensk och dansk historia. Ett folkmord om man nu kan kalla en händelse i ett krig mellan två folk för mord. Eller rättare sagt mellan två stater.

  Den inledningen känns mycket malplacerad. Blekinge och södra Småland har blivit utsatt för mycket dödande och mycket elände både före och efter Ronneby blodbad.

  En mycket märklig ingångsvinkel. Dessutom är det befängt att dra upp kravaller. som ligger längre än femtio år tillbaka i tiden. Särskilt inte om den förda politiken hade och har en del i ryggsäcken. Och helt och hållet hoppa över de senaste upploppen. Dels BLM-kravallerna i Göteborg där polisen gjorde ett blekt intryck, dels BLM-demonstrationen i Stockholm. Där blev det inga kravaller eftersom polisen vek sig redan från början.

  Dessutom alla otillåtna demonstrationer och ockupationer är polisen har struntat i att ingripa. Det är tillåtet att demonstrera utan tillstånd. Men man måste hålla sig inom lagens råmärken.

  Kravaller är nästan utan undantag upplopp med polisen som ena parten. Eller arbetare mot militären som i Ådalen 1931. De uppmärksammade kravallerna hoppade den politiske chefredaktören över. Varför kan man undra.

  För övrigt var jag med vid Almstriden 1971. Det var en ganska lugn tillställning. Hur många gånger har Stig-Björn Ljunggren varit med i hetluften? Han väl knappast med på den tiden det begav sig.

  Gilla

  • Andersson 2020-08-31 / 22:56

   Lundgren har rätt i att det rör sig om unga män. Dels finns det ett överskott på muslimska män. Dessutom får de muslimska kvinnor lämna hemmet utan tillstånd. Hur många kvinnor tillåts deltaga i fredagsbönen i Brunnsparken på fredag? Lundgren kan kanske åka dit och räkna dem?

   Lundgren skriver att ‘det är bara att googla för den som vill veta mer’ Han tycks tro att Google är ett uppslagsverk. Han som efter vad jag har förstått är journalist tycks inte ha en aning om olika källor och källkritik. Vilka källor ska man lita på när ‘googlar’? Traditionella massmedia eller alternativa media? Bör man inte använda någon annan sökmotor. En där man inte manipulerar sökresultatet.

   Nu är det färdigskrivet för min del. Åtminstone för i kväll.

   Gilla

   • Andersson 2020-09-01 / 06:33

    God morgon

    Ansvarige utgivaren av Sydöstran har inte hört av sig. Däremot har han skrivit i nättidningen.

    ”Vi har lagt ner så mycket tid och kraft på att prata positivt om Ronneby. Och så raseras allt på tjugo minuter.”

    Resten bakom betalvägg. Vem är förvånad?

    Nu ska jag resa till Skåne(sic!) några dagar. Jag kommer inte att läsa mejl eller skriva i några forum. Vi hörs..

    Gilla

 2. Lennart Karlsson 2020-08-31 / 15:50

  I USA har federala myndigheter satt upp neonbelysta skyltar med text:

  TRIVS DU INTE HÄR, ÅK HEM!

  Vad händer om jag sätter upp en snarlik skylt i Sverige?
  Kommer djurplågaren, Expo, Hall Media och ”nattbesökarna”?
  Antar att någon kvinnlig (?) vänsterskruvad islamisthyllande regimpolis griper mig och
  en lika vänsterskruvad Södertörns utbildad Åklagare yrkar på livstid och utvisning!

  Gilla

 3. Andersson 2020-08-30 / 23:24

  Terrorforskaren Magnus Ranstorp skriver på Twitter: ”Vill se verkningsfulla krafttag av Malmö Stads politiska ledning mot denna djupa och vidriga antisemitism. Sätt nu ner foten!”

  Gillad av 3 personer

 4. Sven d.ä. 2020-08-30 / 22:34

  Jag och ni andra har säkert följt Paludans äventyr i Sverige. Jag tycker att Polisen uppträder mycket märkligt och delvis ohederligt. Vi vet att MP och V är de största partierna hos journalisterna. Men hur är det med Polisen? Jag tror inte V och Mp är i majoritet, men jag tror det finns en stor högljud V-MP-minoritet som ledningen måste eller känner att de måste hålla sig väl med. Har någon sett en undersökning bland
  poliser?

  Gillad av 1 person

 5. tompas11 2020-08-30 / 19:33

  I saw a movie once where only the police and military had guns. It was called Schindler’s List.

  Gilla

 6. Hacke 2020-08-30 / 17:19

  Läser att Reinfeldt gråter ut hos sina vänner i msm över mängden hatbrev han får och att han nu har anlitat en assistent för att rensa mejlkorgen!
  Det är inte utan att man undrar vad hans gelikar till folk- och landsförrädare skulle anse om hans krokodiltårar och furstligt privilegierade ställning där de vilar sju alnar under jorden efter att ha mött sina rättmätiga öden för likvärdiga illgärningar.
  https://www.friatider.se/reinfeldt-jag-har-en-assistent-som-rensar-bort-alla-hatbrev

  Gilla

  • turrim 2020-08-30 / 20:05

   Det är inte alla som har råd att anställa en assistent för att sköta mejlkorgen.

   Gilla

   • Hacke 2020-08-30 / 21:01

    Minst sagt osmakligt, som allt annat hos den mannen.

    Gilla

 7. turrim 2020-08-30 / 13:13

  Det är så tyst om avvisningen och tvåårigt tillträdesförbud av en dansk politiker på gränsen. Det måste väl vara ett fall för högre domstolar och KU?

  Gilla

 8. Robban 2020-08-30 / 12:59

  Gissar att fascisterna tänker köra Sverige i botten! Så hårt de bara kan! För att sedan erbjuda ”lösningen/räddningen”!
  Ett federalt EU! Två flugor i en smäll och slutet på Sverige som vi känner det!
  Då är det för sent för oss att vända utvecklingen!
  Visst! Konspirationsteori! Men gissar att det kommer rätt nära sanningen!

  Gilla

 9. Kalle 2020-08-30 / 11:47

  ##Där man bränner bilar, bränner man snart också människor##

  ##Oroande svagt stöd för svensk grundlag##

  ##Trots detta i grundlagshänseende glasklara och i demokratisynpunkt fundamentala hörs nästan inga röster från det svenska etablissemanget till försvar för koranbränningen, men desto fler som gör gemensam sak med muslimer i att fördöma densamma. När till och med en tidigare statsminister och ledare för ett av Sveriges största partier, Carl Bildt, i strid med grundläggande demokratiska principer och svensk lag går ut och hävdar att det ”aldrig kan accepteras” att en bok bränns, är det extremt oroande.

  När polisen också drar tillbaka beviljade demonstrationstillstånd efter påtryckningar från muslimska grupperingar och deras apologeter inom det vänsterliberala svenska etablissemanget är det en bekräftelse på att denna oro är befogad. Återkallandet togs bakom dimridåer om att man inte kunde garantera Parks och Paludans säkerhet eller den allmänna ordningen. Det kan man säkert inte, givet rådande resurskris inom Polismyndigheten och hur många våldsbejakande muslimer som idag finns i Sverige, vilket är illa nog. Men det egentliga skälet var ett annat.##
  ##Den vänsterliberala hjärtvätten har varit effektiv men det krävs bara att man har aldrig så lite förmåga till självständigt tänkande i behåll för att inse att det är helt andra människor än Rasmus Paludan som utgör ett allvarligt hot mot Sveriges säkerhet.##

  https://samnytt.se/dar-man-branner-bilar-branner-man-snart-ocksa-manniskor/

  Gillad av 1 person

 10. Benny 2020-08-30 / 11:21

  Nä, nu får det vara slut med saft och bullar…Det får bli knäckebröd och vatten i stället!

  Gillad av 1 person

 11. botwid 2020-08-30 / 10:58

  I pressen skrev man om branden ”VMA”. Jag trodde det betydde Vanligt Malmö Attentat…

  Gilla

 12. Hacke 2020-08-30 / 10:10

  En av de få Sommarpratare jag valde att lyssna på i år var journalisten Ola Wong.
  Ett mycket bra program där han bland annat tog upp kvoterings- och genushysterin inom media.
  Nu skriver han om reaktionerna på programmet men framför allt ger han ytterligare intressanta, för att inte säga hårresande, inblickar i den Orwellska miljön och arbetet på landets mediehus.
  Jag kan verkligen rekommendera läsning av hans två senaste krönikor ”Om kvalité” och ”Befria journalisterna från genusbotarna” på Kvartal.

  https://kvartal.se/

  Gillad av 1 person

 13. Andersson i Pinan 2020-08-30 / 09:50

  ”Bilderna som ledde till utvisning. Vi måste stå upp för pressfriheten!”

  Det är inte Sverige. Det är Belarus. Men det skulle lika gärna kunna vara vårt land.

  ”Så agerar en äkta diktatur och det är förstås käpprätt åt helvete.”

  Rubrikerna är från Sydsvenskan

  Gillad av 1 person

 14. Hacke 2020-08-30 / 08:32

  En kaosvecka minst sagt i Sverige med bland annat muslimsk klanmaffia som sätter upp vägspärrar till ”deras” territorium i Göteborg, förnedringsrån och våldtäkt följt av försök till levande begravning av två pojkar på kyrkogård i Stockholm, muslimskt upplopp i Malmö med attacker på retirerande polis och räddningstjänst. Listan kan dessvärre göras mycket längre. Kaoset i Sverige är så eskalerande att det som var förstasidesstoff för bara något år sedan nu inte ens får en notis.
  Och vad väljer då statstelevisionens ”tyngsta” nyhetsmagasin Agenda att ta upp i veckans avsnitt. Jo, intervjuer med deras partiväninnor Isabella Lövin respektive Annie Lööf! Och så naturligtvis ännu ett varv om kaoset på bekvämt avstånd i Belarus.
  That`s it!
  Bara statstelevisionens nyhetsvärdering borde räcka för att resa krav på nedläggning av propagandakolossen. Lägg därtill all övrig hjärntvätt och lögner varvat med renodlat strunt som vi nu dessutom förnedras till att tvingas betala för.

  Gillad av 3 personer

 15. Håkan Spångberg 2020-08-30 / 06:49

  TV-serien ”Korset” av Lars Molin är vad jag tänker på i dessa sammanhang.
  Det går fort nu.
  Gissar att inom snar framtid rämnar samhällsbygget om ingen gör något.
  Och väljarna lär inte ta sitt ansvar.

  Gillad av 1 person

 16. Cosmik Debris 2020-08-30 / 02:49

  Gilla

 17. Cosmik Debris 2020-08-30 / 02:01

  Tidigare brukade jag efter varje mord eller sprängning kolla på Flashback efter mer information. Det orkar jag inte längre då muslimerna dödar och spränger i en takt att det inte längre är möjligt att hänga med och hålla isär alla brutala våldsdåd.

  …….och allt är journalisternas fel. ALLT!!

  Deportering? JA. NU!!

  Gillad av 6 personer

Kommentarer är stängda.