SNART TID FÖR ANNAT

När jag nu mer eller mindre är färdig med min bok och snart skickar den för tryckning så kan jag koppla av en del. När sedan boken kommer hem så kommer säkert en del kritisera mig för både det ena och det andra i boken. Det är jag redan mentalt förberedd på.

Det har de senaste månaderna gått åt mycket energi till bokprojektet. Det är så många detaljer som måste klaras upp. Inte minst frågor om upphovsrätten.

Nu kan jag återigen ägna mig åt att fotografera i naturen och på Öland. Jag längtar faktiskt till dessa stunder.

Soluppgång vid Högby fyr.
Eftermiddagssol en vinterdag.
Sjöbod på Ölands västra kust.
Månuppgång Högby fyr.

Annons

6 reaktioner på ”SNART TID FÖR ANNAT

 1. Kenny55 2020-08-30 / 03:46

  Så många som skriver böcker och bra böcker, och även nu den lysande Rolf Malm på Petterssonsblogg som skriver en bok. Men tyvärr sen informationsteknologin internet kom in i bilden har jag knappt läst en bok på 20 år. Allt finns på nätet och jag föredrar POD radio dokumentärer att lyssna på nätterna.

  Jag var däremot på väg att köpa flertalet SVT t-hirts som jag tyckte var lysande bra, innan jag insåg vilken makt bankerna har. Vill inte vara överdrivet nojig men bankerna vet inte bara hur ofta folk går på bolaget utan även vilka politiska åsikter dem har. Jag vill även swischa flera alternativmedia men då kan bankerna rega vilka poitiska åikter man har.

  Om jag haft vägarna förbi kalmar i somras under semestern hade jag gärna cashat in ett gäng SVT t-hirts utan rabatt, t-shirts inköp kan väl inte vara en trång ekonomisk sektor för någon svensk, priset har ingen betydelse för mig iallafal.

  Men vi får se om jag har vägarna förbi kalmar nästa semester och du har nya t-shirts.

  Gilla

 2. Doken J 2020-08-29 / 20:50

  När räknar du med att boken är klar för utgivning?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-08-29 / 22:34

   I slutet av september hoppas jag att jag har den hemma från tryckeriet

   Gillad av 1 person

 3. Thor 2020-08-29 / 20:12

  Fantastiska foton!

  Upphovsrätten till din bok är väl solklart din?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-08-29 / 20:16

   Jag har t.ex. foton i boken som jag själv inte tagit.

   Gilla

   • Thor 2020-08-29 / 21:02

    Aha, då förstår jag

    Gilla

Kommentarer är stängda.