TIPS TILL MEDIA

Ikväll har jag skickat ett intressant tips till Göteborgs-Posten men även till Hallandsposten med ett videoklipp. Skall bli intressant om de publicerar det?

Jag har även skickat videoklippet för en kommentar till en mycket känd och framstående person under de senaste månaderna för en kommentar. Skall även bli intressant om han svarar!

Eller kommer det mörkas?

Imorgon publicerar jag det på min blogg oavsett om media har uppmärksammat det eller inte.

7 reaktioner på ”TIPS TILL MEDIA

 1. Sven d.ä. 2020-09-06 / 11:52

  Om något publiceras från GP så blir det säkert en hel annan historia än vad Alfsson berättar. Intressant övning.

  Gilla

 2. Andersson 2020-09-06 / 11:49

  ”I dokumentären berättar [polispersonen] Martin Melin hur han varje vecka får in nya tips om hur bilder som han själv publicerat senare dyker upp under falska namn. Han säger att han sett sina bilder på konton där han påståtts vara allt från militär och pilot till läkare. Kontona används sedan för att kontakta kvinnor i syfte att lura dem på pengar.”

  So what …..

  Gilla

 3. Hacke 2020-09-06 / 11:19

  Ska bli mycket intressant att se vad du publicerar imorgon. För att gammelmedia mörkar/ljuger/förvanskar har jag som självklar utgångspunkt. Se bara senaste lika hårresande som löjeväckande exemplet på deras gemensamma totala tystnad om knarkskandalen kring helige Reinfeldt.

  Gillad av 1 person

 4. Ludvig 2020-09-06 / 11:13

  Det ska bli spännande att få ta del av.

  Gilla

 5. Cosmik Debris 2020-09-06 / 02:14

  Christian Palme om tvångsfinansiering av SVT/SR:

  ”Tvångsmediekoncernen fungerar alltmer som vänsterregeringens propagandaministerium, dessutom med den definierade uppgiften att leverera ”gemensamma verklighetsbilder”. Detta är en auktoritär och närmast fascistisk tankefigur som utgör det officiella motivet för att finansiera de statliga medierna med en tvångsbeskattning”

  Nyckelordet i Palmes kommentar är ”fascistisk”. Socialdemokraterna är ett fascistiskt parti.

  https://tinyurl.com/y22vfe3d

  Gillad av 2 personer

 6. Karlsson 2020-09-05 / 23:56

  Kan det röra sig om ytterligare 10 bilar uppeldade och 10 lägenheter förstörda i vänsterkvarteren majorna ?? Veckorna innan var det samma sak med bilbränder och många lägenheter förstörda l majorna med bomb explosion och förstörda lägenheter ha..ha.. ha.. karman slår tillbaka på dum feminist västern HA…. HA.. HA…… håller på att sätta whiskeyn och vinet vrångstrupen. Klippan majorna masthugget är fina gamla arbetarkvarter med fin arkitektur och byggnader nära havet , innan det ockuperades av vänster maffian. Majorna och masthugget ligger nära havet, jag brukar ha vägarna förbi några gånger i månaden o ta några öl. Efter kl.2400 vill inte så många vara ute längre, mest babianer!

  Gilla

Kommentarer är stängda.