OFFICIELLA UTGIVNINGSDAGEN

Idag var det den första officiella utgivningsdagen av min bok och jag fick min första beställning från Bokus på ett antal böcker som köpts på deras webbsida.

Länk till Bokus

Det har också börjat komma in kommentarer från de som förbeställt boken och som därmed fått den några dagar tidigare än den officiella utgivningsdagen. Samtliga kommentarer och omdömen har varit positiva. Det känns väldigt skönt.

Men samtidigt är jag medveten om att det kommer att komma negativa kommentarer och utlåtande. Bara för att jag skriver om SD. Vi får se om hatsvansen kommer rikta sin ilska mot mig när flera har läst min bok.

Idag har vi haft kommunfullmäktige i Kalmar. Jag var med i en interpellationsdebatt och sedan hade jag även en motion som behandlades. När jag sedan läser Barometerns artikel så omnämns mina debattinlägg och motion i artikeln men frågan är om journalisten förstod vad det handlade om. Lyssnade journalisten på vad jag sa men ändå missförstod det. Suck…..

https://www.barometern.se/kalmar/p-kaoset-i-snurrom-fraga-for-fullmaktige-f20fd6ea

Jag har senaste året drabbats av många förfalskningar på många olika sätt. Syftet har varit att ställa till det för mig och skada mig. Det har varit mejl, meddelande genom Facebook, förfalskade skärmdumpar och annat. Jag lägger pussel och jag har under de senaste veckorna fått flera intressanta pusselbitar som stämmer in i det pussel jag lägger.

Mycket pekare på att det handlar om en och samma person. Personen har tidigare även varit polisanmäld för just förfalskning.

Det är bara att gratulera de som nu måste jobba och samarbeta politiskt med förfalskaren.

28 reaktioner på ”OFFICIELLA UTGIVNINGSDAGEN

 1. AC Carlsson 2020-09-30 / 11:00

  Jag har nu läst färdigt Toralfs bok som jag lånat av min sambo.

  Språket i boken gör att boken är lättläst, men med en genomläsning av en redaktör hade några små försmädliga fel kunnat undvikas. Innehållet i boken är stundvis väldigt avslöjande och därmed spännande och jag kan rekommendera boken till alla som är intresserade av politik i allmänhet och i synnerhet till dem som är intresserade av maktspelet inom SD.

  Gilla

  • Thoralf A 2020-09-30 / 11:05

   Du får gärna informera mig på mejl vilka försmädliga fel du hittat.

   Gilla

 2. Caroline 2020-09-29 / 21:16

  @Thoralf. Har du sett nya Estonia dokumentären på Dplay? Dina reflektioner till den nya upptäckten av hålet? Tror du båten kommer undersökas mer?

  Gilla

  • Sven d.ä. 2020-09-29 / 23:28

   Swebbtv ska all kredit för de var först med nyheten.

   Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2020-09-29 / 18:36

   Suck….. det finns fler inom SD som använder droger. Då menar jag inte alkohol. Det finns även inom SD Kalmar län.

   Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2020-09-29 / 18:46

    Vattenpipa och kokain. Är det det som gäller inom SD nu för tiden? Vi är inne i vad som närmast kan beskrivas som statsförfall och SD värnar om en 52-årig babbes kokainmissbruk? Sannolikt är det hasch i vattenpipan också.

    SD är inte lösningen. SD är en del av problemet.

    Gilla

   • Andersson 2020-09-29 / 22:35

    Snus o mus o brännvin är det värsta jag vet.

    Gilla

 3. turrim 2020-09-29 / 18:11

  Ericson i Ubbhult redovisar i dag vad hans moderata kollega i skatteutskottet Niklas Wykman säger är moderaternas förslag vad gäller att stoppa bedrägerier mot våra skattepengar. Nu får vi se om det är allvar eller som vanligt moderat snömos.

  Jag är ännu inte klar med din intressanta bok, men tycker att jag redan känner igen vad du jobbat för genom åren i de moderata förslagen. Då benämndes du som nazist i riksdagen och i media.

  Nu kan man tydligen säga så, i varje fall som moderat eller kristdemokrat. Någon ursäkt lär du inte få från den egenrådiga partiledning som sparkade dig eller från media.

  Barometern är vidrig. Gota Media borde uteslutas från mina skattepengar. Precis som statstelevisionen. Det borde finnas etiska krav på en chefredaktör. En demokrati fungerar inte med jönsar i den tredje statsmakten.

  Däremot ökar högaktningen för dig från mig och jag tror de flesta medelsvensson. Samtidigt som mitt förakt för rövslickarna som harangeras av den inre cirkeln är så stort att det nog är dags att ånyo byta parti.

  http://www.ericsoniubbhult.se/

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2020-09-29 / 18:28

   Jag har jobbat i nästan två år med boken så det är skönt att den uppskattas.

   Gillad av 1 person

   • turrim 2020-09-29 / 18:49

    När jag ser en memoarbok på biblioteket så lånar jag. Även av sådana som jag ogillar.
    Men det finns nästan alltid någon händelse som just denne beskriver och någon annan som vill synas på ett annat sätt. Genom att läsa många så kanske man får veta nästan fakta.

    De flesta memoarböcker är skrivna av spökskrivare – arbetslösa ”journalister” som säkert tar hälften av intäkterna. Oftast dessutom tråkiga med spaltfyllnad mellan de få händelserna som får rubriker och reklam i media.

    Så icke med din bok. Du har skrivit själv. Din bok är välskriven och lättläst. Intressant på varje sida. Plus bilder i texten – inte samlat på 10 sidor i mitten som det brukar vara. Allt diskret belagt med hänvisning till fakta på länkar.

    Tack!

    Gillad av 1 person

   • Thoralf A 2020-09-29 / 19:02

    Tack, hur många tror att Mona Sahlin skrivit en enda rad i sin nyutkomna bok?

    Gilla

 4. Maja Dacke 2020-09-29 / 18:10

  Underbart lär vara kort men om man läser din bok, Thoralf, lite då och då och långsamt och tänkande, reflekterande … Ja, då räcker underbart längre.

  Tusen gånger tack för din bok som kom igår men som jag först idag börjat läsa!!! Jag har precis kommit in på spännande sidor … fortsätter ikväll. Har motstått att enligt min vana läsa slutsidorna först och bläddra lite.

  Grattis till boken som borde läsas av alla sanningssökare, SD-are eller som jag före detta! Ty sanningen kommer att segra hur mörkt och svårt allt verkar vara. Många sanningar och avslöjanden kommer upp idag, och pinsamheter böljar över dem som trodde sig säkra i sina lögner.

  En sak jag funderat över är – när det gäller böcker – om det blivit/blir en rush efter koraner nu. Undrar om utgivarna gillar detta – pengar att tjäna … so what!

  Thoralf, jag upprepar: Du är bara bäst!!!

  Gillad av 3 personer

  • Ò Hyra 2020-09-29 / 18:42

   Varför skulle det bli rusning efter koraner?

   Gilla

   • Maja Dacke 2020-09-30 / 21:14

    Hallå, hallå, òhyra!

    Det har ju börjat ett drev/mani/sport/trend osv, som det troligen finns fler eldsjälar att vilja vara med i.

    Och i Danmark kommer nu en illustrerad koran med lämpliga sammanställningar av koranen och haditherna. Illustrerad, det du!!! Det läste jag i senaste exet av Nya Tider idag. Men den är säkert för fin att ens spela boll med …

    Hoppas där kommer en recension i Nya Tider av Thoralfs bok snarast. De har ju sedan länge sålt Mikael Janssons memoarbok så intresse finns nog.

    Å andra sidan kan jag tänka mig att somliga andra vill rädda koraner och köpa upp dem. Antifa-anställda t ex och deras kompisar som gör nätterna osäkra. Tja, vad vet jag?

    Gilla

 5. Ò Hyra 2020-09-29 / 17:19

  Grattis till boken!

  Anlägg murar och strömförande stängsel längs Europas yttre gränser så illegala migranter kan hållas utanför EU-området.

  Gilla

 6. Cosmik Debris 2020-09-29 / 16:21

  Om det muslimska och afrikanska fusket med assistansersättning:

  Expressen: ”Efter mina diskussioner med Försäkringskassan, och med beaktande av vad jag själv upplevt som åklagare, skulle jag bli mycket förvånad om fusket understiger 50 procent av all utbetald assistansersättning. ”

  50%!? Det betyder minst 15 miljarder. Till och med jag är överraskad. Jag har tidigare gissat på 20-25%

  Gillad av 2 personer

 7. Svetsloppa 2020-09-29 / 15:39

  Var ute och gick runt Kypesjön i Borås idag. Började prata med en mycket vaken äldre kvinna. Hon tyckte citat ”sätt silvertejp över munnen på Rödluvan och Svetsaren, hela jävla landet är ett sjunkande Estonia”. Ha ha!

  Det gör ens dag när man träffar på vakna människor!

  Gillad av 2 personer

 8. Kalle 2020-09-29 / 11:50

  Grattis till boksläppet Thoralf!!!

  ##Myndigheter har länge larmat om problemet med falska identiteter. Nu vill regeringen att fler som kommer till Sverige ska registreras med foto och fingeravtryck.

  Över 90 miljoner personer och objekt fanns listade i Schengens informationssystem, SIS, i slutet av förra året – ett register som används av polis-, rätts- och migrationsväsendet i medlemsstaterna.##

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/regeringen-fler-ska-fotograferas-och-lamna-fingeravtryck

  En tyst och försynt fråga till regeringen, varför har det inte gjorts tidigare???Ni har ju haft årtionden på er att fatta ett beslut om foto och fingeravtryck!!!
  Det är ju välkänt och att lycksökarna, ekonomiska invandrare, slänger sina ID handlingar strax innan svenska gränskontrollen!!!

  Sent skall syndaren, den svenska regeringen, före detta och nuvarande. vakna!!!

  Gillad av 4 personer

 9. Blå 2020-09-29 / 08:15

  Barometern som vanligt sist på bollen, beodrad att vilseleda allt som inte passar Johan Persson. Klart skattebetalarna ska undanhållas den infon som finns o som invånarna borde få ta del av, men operation mörkläggning av Barometern igen.

  Gillad av 1 person

 10. Sven Ekholm 2020-09-29 / 00:26

  Fick boken i förmiddags. Nu färdigläst. Länge sen jag läste ut en bok så raskt. Tror du att jag uppskattade den? Jo!

  Gillad av 1 person

 11. Gestapo 2020-09-28 / 23:32

  Varför pratar inte Johan Persson något om att det förekommit knarkförsäljning vid odlingslotterna i Kalmar? Odlas det hampa där med?

  Gillad av 1 person

  • En 2020-09-29 / 12:58

   Men snälla nån? Har alla redan glömt alla tjejer som våldtogs o sexterrades vid nyår för ca 4 år sedan, då både polis Barometern Persson tystade ner allting på order av regeringen! Samma sak med gäng som har flyttat in till Kalmar nu o har händerna fulla med vapen mot Kalmarbor o som säljer knark för fullt till barn o ungdomar inför öppen ridå? Schhhh schhhhh tyst tyst tysta ner igen för Kalmars skattebetalare. Ungdomar borde fly skitstaden med alla skandaler o söka annat Universitet illa kvickt!!! Studenter kan vara allt annat än trygga här. Dessutom är det lägsta status i Kalmar som ”universitet”, kräv byte till de högsta klassade som Uppsala o Lund o hänvisa till att de nya vapenförsedda gängen är ett stort hot mot studenterna i en liten småstad.

   Gilla

 12. Nyfiken 2020-09-28 / 23:24

  Kommer det komma något mer om den förfalskade skärmdumpen framöver?

  Gilla

 13. Sven d.ä. 2020-09-28 / 22:41

  Jag tror inte du får negativa kommentarer. Det bästa sättet att behandla obehaglig information är att ignorera och lägga locket på.

  Gilla

 14. Högt hårfäste 2020-09-28 / 22:11

  @Thoralf:

  Om man köper boken på Bokus, skickas den direkt från dig, eller från dig till Bokus och sedan därifrån till kunden?

  Gilla

  • Thoralf A 2020-09-28 / 22:54

   Jag skickar till Bokus som sedan skickar vidare till de som köpt boken. Jag vet med andra ord inte vem som köpt boken.

   Gilla

Kommentarer är stängda.