TVÅ PÅ TOPP TIO

Som enda person och politiker har jag fått med två av mina debattartiklar på topplistan över mest lästa debattartiklar under 2020 i Barometern.

https://www.barometern.se/kalmar/debattaret-2020-arets-mest-lasta-artiklar-3cf30f6a/

Jag är inte det minst förvånad över att min debattartikel med rubriken ”Råder det ett klimatnödläge i Kalmar?” finns med på listan då beslutet i Kalmar kommunfullmäktige är fullständigt verklighetsfrånvänt.

Jag tror säkert att jag kan åstadkomma några läsvärda artiklar även under 2021. Den största frågan är dock om Barometern kommer publicera dem?

6 reaktioner på ”TVÅ PÅ TOPP TIO

 1. ölandsbonde 2021-01-11 / 20:08

  Kom fel och var fel. Så här skulle det vara,: Två? Är det inte tre?

  Gilla

 2. Hacke 2021-01-11 / 16:23

  Grattis till välförtjänta topplaceringar Thoralf!
  Det här borde väl generera ännu fler läsare till din blogg där du mer eller mindre dagligen serverar högoktaniga avslöjanden och godbitar som ingen på Barometern är mäktig eller som skulle slinka igenom deras och övrig gammelmedias finmaskiga pk-nät.
  Så länge du nu får hållas vill säga i vänsterglobalisternas pågående censurpandemi som sveper likt en digerdöd över yttrandefriheten i världen.
  Ett övergrepp mot det fria ordet vars make väl världen aldrig skådat. Allt till ackompanjemang av den ekande tystnaden av bundsförvanterna i gammelmedia.

  Gillad av 1 person

 3. Anders 2021-01-11 / 15:45

  Jag är övertygad om att du kommer att leverera artiklar som svider och retar politrukerna i Kalmar med omnejd . Och det ser jag fram emot .
  Men än mer nyfiken är jag på hur du kommer att hantera din politiska situation under 2021. Du har ju tänkt högt ibland , och lämnat några ledtrådar .
  Allt gott

  Gillad av 1 person

 4. Sivert Johansson 2021-01-11 / 15:08

  Du mena väl under 2021 som du ska skriva

  Gilla

 5. Magnus Berg 2021-01-11 / 15:03

  ”Jag tror säkert att jag kan åstadkomma några läsvärda artiklar även under 2020. Den största frågan är dock om Barometern kommer publicera dem?”

  Språk och sifferpolisen här….du menar väl 2021.?

  Gilla

Du är själv juridiskt ansvarig för det du skriver i kommentarsfältet. Håll en hyfsad ton och språk så bidrar du till bloggens kvalitet.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s