INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Idag finns det många artiklar och läsa om Internationella kvinnodagen i media. Men när svenska kvinnor får tycka till i Barometern handlar det mest om lika lön, få kvinnor som är chefer och mäns våld mot kvinnor som dominerar i artiklarna.

Sverige är nog näst intill ett föregångsland när det gäller jämställdhet eller rättare sagt, Sverige var ett föregångsland innan massinvandringen började från alla MENA-länder.

Endast någon enda kvinna pratar om hedersvåld som en viktig fråga eller det förtryck av kvinnor som råder inom dessa kulturer och religionen islam. Sverige har tagit flera steg tillbaka under 2000-talet.

Jag kommer med fyra förslag på Internationella kvinnodagen!

 1. Förbjud heltäckande klädsel som Niqab och Burka i offentlig miljö. Inför höga böter och sedan utvisning vid upprepade brott mot förbudet.
 2. Obligatorisk utvisning av gärningsmän vid hedersrelaterad brottslighet.
 3. Förbjud slöja på alla flickor under 15 år.
 4. Stoppa alla bidrag till organisationer som vill behålla förtrycket, hederskulturen och nedvärderingen av kvinnan. Jag tänker i allra första hand på studieförbundet Ibn Rushd.
Annons

4 reaktioner på ”INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

 1. Kenny 2021-03-09 / 02:12

  Förbjud slöja på alla flickor under 15 år? Njae kanske hellre under 18 år då vi lever i landet Sverige. Men hellst ingen islam alls i landet. Jag har rest lite grann men inte på senare år, mycket förändras. Nåt jag lärde mig var att buddister och kristna kan funka mycket väl ihop. Socialdemokrater och muslimer är jag väldigt skeptiskt inställd till.

  Gillad av 1 person

 2. Cosmik Debris 2021-03-09 / 00:26

  ”1. Förbjud heltäckande klädsel som Niqab och Burka i offentlig miljö. Inför höga böter och sedan utvisning vid upprepade brott mot förbudet.”

  I Norge jämställer klumpedunsan Trine Skei Grande långt hår med hijab? Det är så urbota dumt att det bara kan komma från ett fruntimmer eller någon förvirrad och sojastinn betahane. Fruntimmer kommer att bli Europas undergång. Det kan vi skriva upp den 8 mars i kalendern

  Skei Grande: – Langt hår er ”Vestens hijab”
  https://www.document.no/2021/03/08/skei-grande-langt-har-er-vestens-hijab/

  Gillad av 2 personer

 3. nilscobra 2021-03-08 / 23:18

  19 av de 20 värsta platserna i världen för kvinnor är enligt World Economic Forum länder med muslimsk majoritet. Det är en alltför stark korrelation att vara en tillfällighet. Det enda land i topp 20 som inte har en muslimsk majoritet är Etiopien, men där ändå mer än en tredjedel av befolkningen är muslimer.

  Men det är inte så konstigt. Islam är nämligen i grunden kvinnoförtryckande. Koranen sanktionerar t.ex mäns våld mot kvinnor, män får ha upp till fyra fruar detsamma gäller dock inte för Muslimska kvinnor, Muslimska män kan också våldta sina hustrur och tillfångatagna kvinnor bäst dom vill, Muslimska kvinnor måste ha en manlig representant som beslutar i viktiga frågor för dem, Islam tillåter sex med småflickor, kvinnor är också enligt Islam mindre värda och anses både ha brister i sitt intellekt och vara orena.

  Detta har man inte hört nånting om på den internationella kvinnodagen. Vilket väl närmast är att likna vid en skandal.

  Gillad av 2 personer

  • Ölandsbonde 2021-03-09 / 10:20

   Det du räknar upp är inga konstigheter. Grundorsaken är att kvinnor räknas som ägodelar och över dem bestämmer ägaren. Om du har en soffa du tröttnat på och eldar upp den så är det din ensak, ja kanske mijöförvaltningen lägger sig i om de är nitiska. Det är inget brott att t ex slå ihjäl sin kvinna, eller sina barn. Ägaren bestämmer. Civilrättsligt kan man dömas till att betala skadestånd i en process, men någon lag mot att slå ihjäl ”de sina” finns inte. Brukligt är att det kostar dubbelt att slå ihjäl en son jämfört med en dotter.

   Gilla

Kommentarer är stängda.