OFF TOPIC VECKA 10

Detta inlägg är till för att mina läsare skall kunna skriva off-topic kommentarer. Därmed blir mina andra inlägg på bloggen mer renodlade för mina läsare men det finns alltså ändå en möjlighet att skriva kommentarer eller tipsa om artiklar i helt andra ämnen. Du hittar alltid senaste off-topic inlägg i högermarginalen under hela veckan.

Annons

35 reaktioner på ”OFF TOPIC VECKA 10

 1. turrim 2021-03-13 / 17:13

  Jag träffade en gammal vän från Kumla. Han berättade att de har på senare år fått problem i denna tidigare så lugna och trevliga stad som överlevt att all skoindustri som var huvudnäringen flyttade utomlands.

  Det är inte fängelset som ger bekymmer. Det är från kommunal synpunkt positivt med många arbetstillfällen. Det var länge sedan någon intern lyckades forcera murarna. Hellre säkerhetsfängelse än ungdomsanstalter utan krav.

  Nej, det är invandrargäng som bär sig illa åt (det får man inte säga!). SJ har hotat med att inte stoppa pendeltågen i Kumla för att tågpersonalen utsätts för hot. Det är stökigt på gator och i affärer. Folk rånas. Bildäck skärs sönder. ”Urinnevånarna” är förbannade och rädda. Det finns ingen polisstation i denna ganska stora stad. Så här var det inte förr.

  Vad gör då politikerna? Jo, nu tänker man lägga några miljoner på konst i den gångtunnel som går under järnvägen och även upp upp till järnvägsperrongen. Då blir skurkarna snälla!!??

  Så tror naiva politiker att man löser allvarliga problem i dagens Sverige. Ett Sverige där vissa partiledare dikterar vem som får tala med vem.

  Gilla

 2. Olle 2021-03-11 / 10:10

  ”Tidigt på torsdagsmorgonen greps två personer misstänkta för ett inbrott i en pizzeria i Lindsdal.”

  Linsdal har ju för fasen blivit ett gangsternäste.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-03-11 / 10:24

   Vaktmästare vid Kalmarhem berättade för en tid sedan att de var glada över att man sålde området Kroppkakan i Lindsdal. Det har sedan försäljningen utvecklats till ett riktigt utanförskapsområde med mycket problem. Det ligger ju bara på andra sidan gatan om Lindsdals centrum med affärer.

   Gilla

 3. turrim 2021-03-10 / 18:23

  I går i Rapport kunde vi se Erika Bjerström som flugit till Elfenbenskusten och berättade att Sverige skänkt pengar så de stackarna skulle få vaccinsprutor.

  Nu kan vi läsa i Samnytt att de sprutorna fick regeringen och försvarsmakten. Denna fakta lär inte Erika Bjerström och SVT berätta. Men hon fick nog lite solbränna nu när det snöar i Sverige trots hennes tjat om klimatförändringar.

  ”Världsmiljöreporten” Erika Bjerström säger att det är fult att flyga; gäller tydligen inte SVT och miljöpartister som flyger för våra skattepengar.

  Jag undrar varifrån dessa sprutor levererades. De finns ju inte i EU trots lång framförhållning.

  Jag känner närstående 85+ som ännu inte fått någon spruta. Men den goda regeringen har tagit av deras skattepengar och snabbfixat så att försvarsmakten i Elfenbenskusten är fit for fight.

  Det finns inget förtroende kvar.

  Gilla

 4. Bergman år 2021 2021-03-10 / 09:23

  I Grönköings MSM, Grönköpings veckoblad, har jag inhämtat följande beträffande ympning mot den i övriga landet härjande farsoten:

  ”Det var klang & jubel på Hälso- & sjukstugan, när stadens vördade äldsta, frkn Sophie Liljedotter, som den allra första ympades mot den grasserande corona-farsoten med hr apotekare Clossemeyers nyuppfunna vaccin Coromeyer.

  Mässingssextetten Hopp & Seger spelade glad och smittande musik, dock på behörigt avstånd från såväl varandra som övriga deltagare, och hr regionrådet Alarik Augustsson utdelade till den gamla damen ett anslående diplom som bevis på den skickelsedigra tilldragelsen.

  Frkn L. var som vanligt pigg och nyter och uttalade, att hon nog skulle ha klarat sig ympningen förutan, enär hon som preventiv (hälsoförebyggande) åtgärd flera gånger om dagen inlägger en pris snus med tonkaböna.

  Gilla

 5. botwid 2021-03-10 / 08:03

  SvD har hittat ett ”värmerekord” i Kalmar den 25 februari i år och presentera därför en lösning för klimatet, slemsvampen. SMHI har en nyktrar syn på väderfenomenet. ”Februari 2021 var en månad som bjöd på stora temperaturkontraster. Efter en långvarig kyla, där det i delar av Götaland var den kallaste februari sedan 2010, vände det snabbt och under månaden sista vecka blev det på många håll i Götaland och Svealand rekordvarmt med många stationsrekord och ett nytt nationellt februarirekord med 17,0° i Kalmar den 25.” Man borde skicka alla Sveriges journalister på en kurs där man lär sig skillnaden mellan väder och klimat.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-03-10 / 08:55

   Inte bara journalister utan även ett stort antal politiker i framförallt inom de rödgröna partierna borde lära sig skillnaden mellan väder och klimat.

   Gillad av 1 person

 6. Kenny 2021-03-10 / 01:22

  Dagens töntiga P.K polis är ett skämt. Fyra pk poliser ringer på dörren till sheriffen i angered, ja vad ska man säga TR-AMS. Anledningen till detta inlägg är att jag och en kompis råkade ut för en otrevlig överaskning på krogen med söndagsmiddag och några bärs med instormande PK snutar som förhör oss i timmar i minusgrader på utsidan till restaurangen stängde, med trams JÄ-VLAR altså hela den kvällen förstörd.

  Kolla också swexittv med Christer Bigander

  Gilla

 7. Ölandsbonde 2021-03-09 / 23:06

  Åldersbestämning av invällare.
  Vi har väl alla dragit på munnen vid bilder på mer eller mindre gamla gubbar som passerar som barn.

  Nu är det är med ålder rätt svårt. När blir man medveten om hur gammal man är?
  Först så vet man så klart ingenting, men sedan kommer tårtor fram med ett ökat antal ljus. Man ”fyller år”. Så småningom begriper man det där med ålder och hur gammal man är. När man blir lite äldre så lär man känna sitt personnummer. Det anger när man är född.
  Alla med på det?

  Hur är det då att vara barn i Somalia? Som ett av 7-8 syskon. Landet saknade alfabet fram till 1976. Personnummer kan du bara glömma. Mamma bör veta. Men gör hon verkligen det? Har hon antecknat något? Nej hon är analfabet. De kör med muntlig kommunikation.

  Men tårta med ljus då? Borde inte det ge barnet en vink om vilken dag som är födelsedag och hur många år man är?
  Sorry. I muslimska länder firar man inte födelsedagar. Orsaken är att Muhammeds födelsedag vördas och då anstår det inte för vanliga dödliga att också fira födelsedag.

  Så för mig är det rätt självklart att invällare i gemen faktiskt inte vet när de är födda. Att de sedan väljer att uppge vad som är mest gynnsamt kan man inte klandra dem för. Det är vårt fel som låter cirkusen fortgå.

  Gilla

 8. stefan a. 2021-03-09 / 22:43

  Planerar Annie Lööf sin avgång tro, eller kommer det en dementi snart att det inte var så hon menade, iaf. bra för väljarna med så klara besked, är misstänksam på C siffror i opinionsmätningarna för historisk har man alltid förlorat när man samarbetat med S, om inte C har bytt ut hela sin väljarkår förstås, och kom ihåg hur fel instituten hade om SD både neråt och uppåt vid sina viktningar…

  Gilla

 9. Martin 2021-03-09 / 21:56

  Brukar undvika Svt men gjorde ett undantag ikväll och såg med ena ögat” debatten om mångkulturens roll i Sverige möts”
  Ja vad ska man säga? Fick gå ut och ta en nypa frisk luft innan jag författade dessa rader.

  Richard Jomshof fick minst talartid, men hann säga en del bra saker som typ att ”islam är enligt mig en fullständigt vidrig och avskyvärd religion”.
  Gudrun Schyman hade av någon anledning dammats av? varför?
  Jag har fler bilar än FI har röster. Kärringen hade troligen tagit vägen över systemet innan sändningen så pladdrig som hon var
  och tyckte mig höra GS ta Schweiz som exempel på ett land där flera språk och kulturer samsas, så det borde gå i Sverige också,
  jag har varit i Schweiz, men det har nog inte tant Gudrun.
  I Schweiz är det ordning och reda som gäller. Man måste ha bott 12 år i landet innan man får medborgarskap och man ska ha integrerats väl i samhället och behärska språket, och det är inget billigt land att leva i.

  Den där Göran A sociologen med glasögonen i pannan var också bra,

  ”att svenska barn vill gå i skola med andra svenska barn, hur kan det ens vara en diskussion”?
  sedan var det någon miljöpartistisk mupp med något på huvudet som tyckte att all kritik om islam är ond och så en vedervärdig ung centerpartist som vill att alla ska få komma hit och bosätta sig i Sverige, vem som får betala skiter hon i.
  Och så var det en danska (eller utflyttad svenska..?) som vågade prata om noll invandring , men det var ju i Danmark, landet där man får uttrycka sig normalt om sitt eget land.

  Ja förstår varför Sverige har de problemen vi har. Så skitnödigt” svårt det är att säga det enda och rätta. I Sverige är det Sveriges väl och ve som gäller, våra seder och bruk, vår kristna religion, vår historia och vårt språk, ärans och hjältarnas språk. Passar det inte, åk hem!

  Gillad av 1 person

 10. Getto 2021-03-09 / 20:40

  Vad säger Hårfästet om att hans kamrater nu utreds för tjänstefel?

  Gilla

  • Kafka 2021-03-10 / 12:55

   Ja dessa tjänstemän borde innerst inne vara skitförbannade på Hårfästet eftersom han använt dem som lakejer att utföra ”smutsjobbet” för att han själv ska komma undan. Så går det för tjänstemän som blir fartblinda av att slicka röv på den högre makten.

   Tänk att statligt o kommunalt anställda aldrig lärt sig, att sanningen kommer alltid fram förr eller senare.

   Det är ju Hårfästet som är ansvarig för det som hänt, hur kan det komma sig att Hårfästet alltid kommer undan o slipper stå till svars? Utan hans underställda personal får göra det?

   Gilla

   • Thoralf A 2021-03-10 / 13:24

    Det är inte tjänstemän som utreds utan i första hand socialdemokratiska politiker.

    Gilla

 11. Pär 2021-03-09 / 18:34

  Glädjande nyheter, Thoralf.

  ”Chefsåklagaren i Växjös förundersökning huruvida ett flertal politiker i samhällsbyggnadsnämnden begått tjänstefel i sin hantering av bygglov får underkänt. Åklagarmyndighetens överprövningsinstans har beslutat att polisutredningen ska öppnas igen.”

  Gilla

  • Kafka 2021-03-10 / 18:21

   Ja, ännu värre Thoralf, att det är folkvalda socialdemokratiska politiker det handlar om, herregud!

   Fast å andra sidan, tänker på damens hus i gamla stan, där borde väl flera av Hårfästets tjänstemän polisanmälas, det verkar ju långt ifrån ha gått rätt till där heller vad vi förstått.

   Osar verkligen korruption över hela styret i Kalmar.

   Gilla

 12. anders k 2021-03-09 / 18:02

  Protonmail.com använder jag som mail. Funkar väldigt bra, gratis och utan reklam.
  Värt att testa, Thoralf.
  Gmail. yahoo och outlook har bara massa reklam.
  Ser att många sverigevänliga kanaler på youtube använder protonmail också.

  Gilla

  • Hilmer 2021-03-09 / 22:57

   Gmail är ingen reklam om du använder egen klient.

   Gilla

   • Datakunnig 2021-03-10 / 18:22

    Exakt!

    Gilla

 13. Cosmik Debris 2021-03-09 / 16:16

  Henrik Arnstad är en 54-årig knäppgök som leker med pilbågar, åker runt på en elektrisk rullbräda, umgås otvunget med våldtäktspedofiler och är patologiskt upptagen av fascism.

  Henrik Arnstad: ”Man ska alltså anpassa sig till den Sverigedemokratiska versionen av nationen och är man inte lojal med nationen så kommer man att hamna, råka väldigt illa ut. Kanske redan idag, med tanke på alla mord och mordhot som Sverigedemokrater gör sig skyldiga till”

  ”med tanke på alla mord och mordhot som Sverigedemokrater gör sig skyldiga till”

  Sverigedemokraterna bör anmäla fanskapet för grovt förtal.

  25/1 2021: Älskade fascism, författarkväll med historikern och författaren Henrik Arnstad
  https://tinyurl.com/xuka8ck

  Henrik Arnstads vän våldtog småbarn i flera år – föreläste om nordisk våldtäktskultur
  https://samnytt.se/avslojar-arnstads-van-valdtog-smabarn-analt-i-flera-ar-forelaste-om-nordisk-valdtaktskultur/

  Gillad av 2 personer

  • Thor 2021-03-09 / 21:12

   Såg ett foto där f-nskapet skyltar med pilbåge och dessutom kniv i slida på allmän plats. Brott mot knivlagen är tydligt men undrar om det är idé att anmäla.

   Gilla

 14. Bergman år 2021 2021-03-09 / 15:59

  Exklusiva rättigheter – inga skyldigheter
  Vi har kommit att acceptera att vi måste leva i ett evigt kaos. Vi står lamslagna inför problemen beträffande brottsligheten, arbetslösheten, skolan, invandringen, bidragsfusket, och alla andra problem som vi ser växa fram omkring oss. Vi har förvandlats till en nation med låtgå-mentalitet och skjuter nutiden framför oss allt medan vi kräver och kräver av Staten. Vi klarar inte av att tänka oss att vi som individer istället har skyldigheter – skyldigheter för att bevara Staten intakt.

  I mitt enorma bibliotek
  Vi känner ju till Mobergs berömda ord om demokratur, vår tids demokrati. Jag har mitt ofantliga bibliotek på köksbordet och det är oerhört mycket större än vad Socialdemokraterna får plats med på Sveavägen 68 trots att de varken vill eller vågar erkänna det. Men i mitt bibliotek stötte jag på ytterligare ett annat fantastiskt citat från Moberg här om dagen:
  ”Den totalitära staten kan överrumpla oss inifrån, på smygvägar som vi aldrig tänker på, ett steg i sänder.”
  Han var tidigt ute, Moberg!

  Det onda
  Det Moberg pekar på är ju själva ondskan i Staten! Ondskan har som bekant många skepnader och den är verkligen inte alltid våldsam. Den syns nästan aldrig förrän efteråt och då är det svårt att sätta fingret på vad som var orsaken till det debacle som den orsakat, för ondskan har också förmågan att förvilla och peka på så många ovidkommande orsaker så att de som drabbas vet varken ut eller in. Ondskan är ju också ofta beräknande i sitt lismande och smickrande. Utan större åthävor korrumperar den oss aningslösa stackare med vår svaga identitet. Vi nickar och håller med av ren vänlighet, möjligen smickrade eller kanske av bekvämlighet, eller hemska tanke, av ren beräkning för att bekvämt få bekräftelse från en grupp där vi kan få en identitet och belöning ända till kyrkogården. Kanske t o m som en extra bonus, allt efter läggning, få makt över andra. Jo, Moberg behövs om sanningen ska fram för ”den totalitära staten kan överrumpla oss inifrån, på smygvägar som vi aldrig tänker på, ett steg i sänder”.

  Det goda
  Det finns många smygande smilfinkar i såväl Hemvärnet som i Rädda barnen eller i kulturkretsarna, i kyrkan, i diverse miljörörelser, universitet, frivilligorganisationer, bidragen till folkbildning, men även till fortbildning av Munkbromadammernas jazzkapell med flera dito, och fackföreningar (o s v i all oändlighet). Smilfinkarna har ofta egna ambitioner och drar på sig en slags uniformerad identitet för att få tillhöra ett visst gäng och kanske på så sätt få status och t o m möjlighet till att lyckas i livet.
  Smilfinkarna får sin framgång genom ett enkelt trick. De säger sig nämligen vara goda med en ambition att leva för att göra gott. På så sätt lyckas de nästla sig in överallt i samhället bara genom att peka på sin godhet. Inom gänget står de dessutom i givakt och gör honnör inför sina ledare allt medan de största smilfinkarna skrapar med foten för att få uppmärksamhet. I sådana led finns även de som anser sig vara särskilt supergoda och ser det som naturligt att det är de utvalda för att leda Staten.

  The deep state
  Med hjälp av demokraturen och sitt nätverk som är uppkopplat med alla andra likvärdigt goda närverk, kan smilfinkarna utveckla en homogen oginhet och likt en främmande makt smyga fram över oss medborgare. Tillsammans blir de goda ett maskineri som drivs av en osynlig, men ständigt arbetande perpetuum mobile som ändå bara tar ett steg i taget. Avsikten är nämligen, som Moberg antyder, att på sikt smyga sig på oss inifrån utan att vi reagerar.
  Vi blir bergtagna av oss själva och djävulskt nog blir det nationens utplåning utan att vi ifrågasätter det. Fast vi tycker förstås att vi gör motstånd för vi diskuterar och vi sammanträder och vi kräver (och kräver). ”Det är staten som har skyldighet att leverera, för så har det alltid varit så länge vi kan minnas”, säger vi med en mun. Krav på Staten har ersatt böner och ritualer till den goe gamle gubben Gud. Istället sätter F-n själv numera dagordningen för all våra sammanträden och utesluter punkten: Staten – det är vi.

  Sveavägen 68
  Under tiden administreras ”The deep State” vidare på Sveavägen 68. Det är Sveriges nav för all godhet i landet sedan även Kyrkan flyttat in. Där kämpar man nu ständigt med att förbättra förmågan till att varken se eller höra. Och där finns maskinen, den försiktigt arbetande Perpetuum mobile, som bl a är programmerad till att leverera automatiska svar när någon dristar sig till att fråga om godheten på Sveavägen 68. Maskinen svarar alltid med samma vänliga standardsvar:
  ”Tack för ditt intresse för vårt samhällsengagemang. Dina frågor inspirerar oss. Underbart att Du finns till. Du är vår styrka.
  Din vän S.”

  Gillad av 1 person

 15. Medborgare 2021-03-09 / 14:53

  Det har inte gått en vecka sedan den utländska våldsverkaren från Afghanistan försökte skära halsen av 7 personer?

  O nu har det hänt igen på samma ort, i Värnamo har en mamma med barnvagn blivit utsatt för försök till våldsbrott igen av TVÅ våldsverkare!!!!

  Grattis igen JP för att du öppnade famnen för dessa IS folk o terrorister som välkomnades med rosor o mat på perrongerna för några år sedan.

  Hoppas verkligen ni är nöjda nu!

  Gilla

  • Andersson 2021-03-09 / 17:06

   Är Vetlanda och Värnamo samma ort?

   Gilla

 16. Tim 2021-03-09 / 13:24

  När man läser Johan Persson blogg, så får man känslan av en person som inte lever i verkligheten. Nu är han igång igen om sin livskvalitet. Jag undrar hur man skaffar det i en stad där det knappt finns möjlighet till egen försörjning?

  Gillad av 1 person

 17. stigrydmark 2021-03-09 / 11:38

  Jag har under många år via brev och mail starkt kritiserat ministrar, riksdagsmän, myndgheter, media och makthavare. Förra året också till domstolar. Jag har upprörts av domslut där straffen varit absolut löjeväckande, en karikatyr av ett rättsväsende. Beviskraven har blivit orimliga och det har funnits god anledning att ifrågasätta opartiskhet. Kan t.ex en somalisk nämndeman hantera en kriminell landsman? En utvisningsdom hade kanske varit befogat, men det förekommer ju ganska sällan.

  För några månader sedan fick vi besök av två poliser. De visade mig ett vulgärt och hotfullt mail som jag inte skrivit. Jag var alltså misstänkt. Jag hävdade min oskuld, men blev inte trodd
  så de beslagtog min dator. De gav ingen information om stationstillhörighet och lämnade ingen kvittens på beslaget.
  Skickade med en månads mellanrum tre påminnelser om min oskuld och en fråga när ag skulle
  få tillbaka min dator. Valde närmaste polisstation och fick givetvis inget svar. Efter 3 1/2 månad
  fick jag hämta ut min dator, ärendet var avskrivet.

  Under denna tid hade jag många fubderingar, skulle jag anmäla polisen för stöld? Var hante-
  ringen korrekt från polisen? Får polisen helt nonchalera en oskyldigs siuation och frågor?
  Att åklagaren grovt chansade pga av mina kritiska inlägg, visar faran med att vara kritisk i ett samhälle med starka fascistiska inslag för att tysta oppositonella.

  Gillad av 2 personer

  • Sven d.ä. 2021-03-09 / 17:50

   Lärdomen av detta övergrepp är att man alltid ska använda online emailsystem OCH man ska logga in hela tiden dvs inte spara inloggningsuppgifter i datorn (den gör ju det automatiskt om man inte passar sig).

   Gilla

  • Onkel Björn 2021-03-09 / 18:51

   När det gäller att hantera en kriminell landsman, så är ju vänskapskorruption inget nytt. Det fanns i detta landet långt innan invandringen tog fart.

   Polisens åtgärder mot dig var ju en husrannsakan. Beslut om detta har tagits av en förundersökningsledare. Du borde ha fått information om vilket brott du var misstänkt för samt även vem som tagit beslutet om HR. vad jag förstår misstänkte de dig för att ha skrivit hotfulla mail eller kanske rent av hotfulla inlägg på någon webbsida. Att i det läget ta dator och även mobiltelefon (vilket man nu tydligen inte gjorde, är ju det man gör, De är brottsverktygen. Det gäller att säkra spåren. Det är klantigt att inte säkra så mycket som möjligt.

   Poliserna som kom hem till dig, de kan tycka och tro vad som helst angående din skuld eller oskuld, men de var beordrade på ett uppdrag och det var (tydligen) att säkra din dator. Att i det läget hålla på och hävda sin oskuld, tjänar inget till. Bättre att låta poliserna göra sitt jobb och kanske rentav hjälpa till.

   Eftersom nu ärendet tydligen är nedlagt, borde du kunna få ut en kopia på ärendet. Har svårt att tro att en förundersökningssekretess fortfarande ska gälla.

   Vad jag undrar och inte vet är om man har rätt till någon form av skadestånd. Att vara utan sin dator kan ju innebära att man drabbats av ekonomisk förlust. Fast det är kanske mer en fråga för någon advokat.

   Gilla

  • Frilansande journalist 2021-03-09 / 21:38

   Lärdomen av detta är att alltid anlita advokat omgående! Banda besöket. Anmält detta som egenmäktigt förfarande. Även anmält agerandet till JO.
   Begärt skadestånd av staten!

   Varje människa har rätt att uttrycka sin mening även om man har en annan mening än stat när man lever i demokrati, i diktatur däremot får man inte ha ngn uppfattning om ngn ting.

   Gilla

 18. Jan 2021-03-09 / 11:38

  Johan Persson tycker alltså att Samhall är ett företag att söka hos som nyinflyttad i Kalmar? Förmedlas inte enbart dessa jobb genom Arbetsförmedlingen?

  Gillad av 1 person

  • Kent 2021-03-09 / 17:11

   Han nämner även OKG i Oskarshamn. Jag tror inte vem som helst kan söka jobb på ett kärnkraftverk och knappast invandrare, för det är väl mestadels dessa som kommer hit…?

   Gilla

 19. Hacke 2021-03-09 / 10:35

  Bara några dagar efter det senaste blodiga attentatet mot vårt land och folk där den importerade barbaren skrek det numera obligatoriska politisk/religiösa stridsropet Allahu Akbar skrider en av de ytterst ansvariga Annie Lööf in i den statliga televisionens ”tyngsta” nyhets-/samhällsprogram Agenda.
  Här lyckas man med konststycket att inte med ett ord beröra denna världshändelse. Istället blev det det sedvanliga soffmyset väninnor emellan när gammelmedia bjuder in sina uppdragsgivare i 7-partiet. Lite låtsasoppositionsprat och den sedvanliga smutskastningen av enda verkliga oppositionen sd och så var det välregisserade spektaklet över för denna gång med en påtagligt nöjt flinande Annie Lööf i bästa influenserkreationen.
  Detta är så fruktansvärt osmakligt att jag inte finner ord och understryker ännu en gång demokraturens totala brist på anständighet. Man spottar folket och nu dessutom tvångsfinansiärerna rakt i ansiktet, dag ut och dag in med dessa vidriga tillställningar i regi public service.
  Detta demokraturens propagandamonster måste bort i sin helhet. Annars är såväl demokrati som yttrandefrihet på riktigt chanslöst i vårt till bristningsgränsen prövade land.

  Gillad av 4 personer

 20. Kenneth Nilsson 2021-03-09 / 09:50

  Har precis börjat läsa Dag Öhrlunds senaste, han tillägnar boken de svenska fattigpensonärer som byggde ett av världens rikaste länder men ändå tvingas leva dag och natt i utsatta områden, hungriga, smutsiga, ofta hotade och misshandlade, tillägnas även män och kvinnor som har varit på utlandsuppdrag och de som jobba inom sjukvården utan uppskattning, annat än Marklund, Läckberg svenska artisteliten och andra som är med i den politiskt korekta ryggdunkarklubben.

  Gilla

Kommentarer är stängda.