DET ÄR DITT VAL

Hur många är medvetna om att i valet 2022 kommer ett nytt parti ställa upp. Ett parti som vill förbjuda kritik av islam. Med andra ord införa en blasfemilag i Sverige som gäller islam. Partiet heter Nyans och riktar sig till muslimska väljare. En före detta centerpartist är partiledare för Nyans.

Grattis Sverige!

https://bulletin.nu/vem-rostar-pa-ett-invandrarparti

Tycker du att islam är bra för Sverige och vill att islamiseringen av Sverige skall fortgå skall du i riksdagsvalet rösta på Centerpartiet eller Miljöpartiet men det fungerar också i allra högsta grad med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet, de bygger sin väljarbas på invandrare från MENA-länderna.

Tycker du däremot att islam är ett gissel för det svenska samhället och att islamism är avskyvärt. Då skall du framförallt rösta på Sverigedemokraterna eller kanske på Kristdemokraterna.

Vill du dessutom kasta ut islam och islamisterna från Sverige finns bara ett alternativ att rösta på, Alternativ för Sverige!

PS

Var Moderaterna står i denna fråga vet jag inte. Än slank dem hit och än slank dem dit och än slank dem ner i diket! Vad Liberalerna vill är som vanligt delat, hälften av partiet gillar islam och den andra hälften är kritiska till islam, gissar jag, med andra ord som vanligt inom Liberalerna. Inget att lita på!

Annons

19 reaktioner på ”DET ÄR DITT VAL

 1. Robban 2021-03-12 / 01:01

  Har gjort mitt val! De ska hem!
  Så finns inte så många alternativ!
  Tur att det räcker med ett!

  Gilla

 2. Anders 2021-03-11 / 20:19

  Använd inte ”dem” som subjekt. Det är väldigt fult. ”Dem” är en objektsform. I satsen ”Än slank de hit” är ”de” subjektet. Däremot ska ”dem” användas i en sats som ”Han slank in till dem”. Och är man osäker är det bättre att använda talspråksformen ”dom” både som subjekt och objekt.

  Gilla

  • Andersson 2021-03-11 / 21:46

   Heter det ‘jag kan det här lika bra som dig’ eller ‘jag kan det här lika bra som du’?

   Gilla

 3. Nils Dacke 2021-03-11 / 20:10

  Tja, Nyans kan väl få 3,5% så kanske fascisterna i MP åker ut ur riksdagen, pedofilpartiet C maxar vid 7% och de korrupta sossarna får högst 25%. Bingo bingo.

  Gilla

 4. J B Doe 2021-03-11 / 19:04

  I dagens Barometern sällar sig ledarskribenten Martin Tunberg till de som ylar mot Jomshofs konstaterande att Islam är vedervärdigt. Genom att tala i allmänna, abstrakta termer slipper Tunberg bekänna färg beträffande hur han ställer sig till stenande, stympning, kvinnoförtryck, homofobi etc. Allt detta ingår som bekant i Islam.
  I en tidigare ledare betecknade han Centerpartiets ställningstagande att fördöma omskärelse av små pojkar som ”oanständigt”, så han kanske inte har något att invända mot de andra hemskheterna heller. Men Barometern borde klargöra om det även är tidningens officiella åsikt att de nämnda inslagen är okej.

  Gilla

 5. Andersson 2021-03-11 / 18:52

  Expressen:

  ##
  Okänd kvinna stoppade knivmannen i Vetlanda Följde efter den misstänkte • ”En hjälte”
  ##

  Himla otur att hon var på fel plats vid fel tillfälle.

  Gilla

  • Sven d.ä. 2021-03-11 / 22:11

   Jag tänkte häromdagen om en gärningsman med samma avsikter som den i Vetlanda möter ett offer som kämpar emot och kanske tom dödar gärningsmannen. Hur skulle det tas emot av propagandamedia? Vem skulle ses som offret?

   Kommer folk att beväpna sig med annat än pepparsprej. Knivar är förbjudet så det tror jag inte kommer att ligga i mångas ficka. Men däremot olika typer av påkar, kanske kommer spatserkäppar att bli poppulära igen. Något kommer att hända.

   Gilla

 6. Svante 1 2021-03-11 / 16:54

  AfS-Alternativ för Sverige….Gustav Kasselstrand….medlem 2020,2021…framöver….

  Gilla

 7. Staffan Sundqvist 2021-03-11 / 16:52

  Hur någon människa av kvinna född kan gå på Kristerssons valser övergår mitt förstånd! Karljä-eln är ju skolad och upplärd av en av de absolut värsta svenskahatarna och folkförrädarna vi har: Reinfeldt! Ni kan ge er djur och djävlar på att Stridshingsten Glanzkopf agerar i bakgrunden som en Grå eminens! Han släpper inte taget om Moderaterna! Och Kristersson den syltryggen linkar med!

  Gilla

 8. Martin 2021-03-11 / 15:03

  Lite för topic men det är intressant det som uppdagats. Toppjuristen och Slemhögen G*ran L*mbertz anhållen för våldtäkt. Sossen GL är orsaken till att hmf-lagen inte gäller när etniska svenskar utsätts för rasism. En obehaglig tanig sprätt som ger ”kapten klänning ”vibbar.
  Nu kommer det bli intressant om pk-media tystar ner, eller inte.
  GW är nog skadeglad och skrockar belåtet..

  Gillad av 4 personer

 9. Bergman år 2021 2021-03-11 / 14:14

  Annie Lööf har bara en säkert fastställd politik, nämligen att säga sig avsky SD. I övrig vinglar hon, påstår sig vilja äta skor och käbblar i största allmänhet. Genom den sortens s k politik kan hon vinna klanröster i mängd och dessutom nå de klaner som annars kan rösta på S.

  Och vi väljare? Ja, jo alltså! Vi ser vad som sker och vi snackar och snackar. Men så ska vi ju rösta på valdagen förstås. Men resultat av den dagen försvinner även denna gång som en fis i vinden i allt spektakel.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-03-11 / 15:43

   Jag har bestämt mig för partinamnet och jobbar med det som ett arbetsnamn.

   Gilla

  • Bergman år 2021 2021-03-11 / 17:54

   Resten av partiledningen: Jimmie Åkesson i AB menar att man inte kan döma ut hela religionen, men anser att Jomshof i sak har rätt i stora delar.

   – Men jag tycker att han borde ha varit tydlig med att använda begreppet islamism istället för islam.

   Gilla

   • Andersson 2021-03-11 / 21:57

    Åkesson ska ha vett att hålla käft när Jomshof talar klarspråk. Han gör sig bara löjlig. Sig själv och partiet.

    Gilla

 10. nilscobra 2021-03-11 / 12:03

  Kristerssons avståndstagande mot Jomshofs sanningsenliga uttalande om att Islam är en avskyvärd ideologi, visar väl rätt tydligt var Moderaterna just nu står i den här frågan.

  Några problem med Islam kommer man i vart fall inte offentligt säga att man har. Möjligen kan man som så många andra politiskt korrekta sträcka sig till att fördöma och ta avstånd från dom som så att säga missförstått kärlekens och fredens religion.

  Att terrorister, IS, Al Qaida och liknande grupperingar handlar helt enligt Islams skrifter eller att Islam (enligt sina egna skrifter) är en rasistisk, kvinnofientlig, homofobisk och våldsbejakande ideologi kommer man aldrig att erkänna öppet. Så länge man inte gör det så kommer man inte heller vara ett parti som vill motverka Islamiseringen av Sverige.

  Gillad av 4 personer

 11. Håkan Spångberg 2021-03-11 / 10:31

  So it beginns…
  Tyvärr är folket upptagna med Lets Dance och Bonde söker fru…

  Gillad av 3 personer

  • Andersson 2021-03-11 / 18:38

   Jag och kæresten brukar titta på Bonderøven. Sedan lyssnar jag på Bamse och Bamses venner. Jag blir så vemodigt glad:

   Gilla

Kommentarer är stängda.