FACEBOOK VARNAR

Så här varnar eller skrämmer Facebook läsarna för att dela mitt blogginlägg om biverkningar av vaccinen. Alla uppgifter i mitt blogginlägg bygger på statistik från Folkhälsomyndigheten och Läkemedelsverket. Dessutom tror jag att Facebook döljer mitt inlägg för alla Facebookanvändare, inklusive mina följare. Varför är Facebook så rädd för sanningen? Nedanstående pop-up kommer upp om någon försöker dela mitt inlägg på Facebook med länk till min blogg.

Annons

11 reaktioner på ”FACEBOOK VARNAR

 1. Roland Salomonsson 2021-03-14 / 15:28

  Det är knappast till någon högre grad FB som bedriver de olika formerna av censur. ALL CENSUR BESTÄLLS AV S/MP VIA ORGANISERAD MASSANMÄLAN. Formalia är att någon, helst en grupp ”anmäler” ett inlägg.

  Vad som skett de senaste åren är att S/MP fått ordning på sin organisation av ”trollkonton”, med vilka de sedan massanmäler till FB. Per automaitik sker då censuren. Samtidigt har S/MP lyckats med att få blå konton avstängda. Motor är Expo kartläggningar.

  Notera, att vi sannolikt inte ännu sett den fulla kraften av deras censur. Detta lär knappast komma att visa sig förrän från ca 2022-03-01 (ungefär). Då blir det för sent för den blå sidan att hinna agera ”moteld”.

  Vill de blå vinna valet 2022, så bör de gemensamt studera vad som hände i USA i samband med ”statskuppen” under valet där. Samma upplägg lär bli legio av vänsterrevolutionärer i samband med andra länders val – som standard – liksom i Sveriges val.

  Gilla

  • Onkel Björn 2021-03-14 / 17:52

   Du har nog rätt. Tror inte heller att det ligger i FB eller Youtubes egenintresse att censurera mycket av det som nu stängs ner. Visserligen har de säkert någon form av moralisk kompass, men den är nog mer tillåtande än som nu visas.

   Tror att nästa års val blir mer ”smutsigt” än tidigare.

   Gilla

 2. Andersson 2021-03-14 / 12:08

  svt.se i dag:

  ##
  Listan kan göras lång över länder där internet stängts av för att slå ned mot protester. I teorin skulle samma sak kunna hända i Sverige, även om våra grundlagar och våra många operatörer utgör ett starkt skydd.
  ##

  De glömde aktörerna! Man tar sig för pannan.

  Gilla

 3. Kenny 2021-03-13 / 15:01

  Jag är ingen expert inom just internet och säkerhet utan liksom bara använder det. Det som jag lagt märke till är att ”kändisar” inom alternativmedia och bloggar lämnar sakta men säkert facebook google. Dem flesta går till telegram, protonmail, meve, rumble och säkert många fler som jag inte vet vad dem heter plattformar.

  Gilla

 4. Andersson 2021-03-13 / 14:58

  https://www.fagersta-posten.se/artikel/insandare-obegriplig-rasism-i-efterlyst

  Insändare i Fagersta-Posten

  ##
  Det sänds ett program på tv3 som heter Efterlyst. Hur kan dom få fortsätta vecka efter vecka? De visar endast mörkhyade personer med svåruttalade namn. Det är en gåta att ingen tycks bry sig om denna rasism.
  Bengt E, Skinnskatteberg
  ##

  Den här insändaren har väckt stor uppmärksamhet i en del forum i den digitala världen. Intressant att läsa allt upprörda inlägg.

  En sann berättelse från min ungdom. Min bror och jag satt med varsin grogg och spekulerade. Det var en ljum sommarkväll och fönstren var öppna. Det måste ha varit en onsdag för det vart allsång på den gamla fullriggaren. Knappt fulla men fulla i faen fick vi för oss vi skulle skriva en insändare. Om att det lät för jäkligt, att man inte kunde ens ha fönstret öppet. Att de skulle sluta med sången eller åtminstone flytta på skorven.

  Insändaren kom in i båda tidningarna och jäkla vilket liv det blev. Insändarsidorna fylldes veckor framöver. Tänk vad lätt det är att narras. Första april mitt i sommaren.

  Det är snart femtio år sedan så det måste vara preskriberat. Skutan är flyttad, jag har flyttat och allt är frid och fröjd.

  Jag ger mig tusan på att ‘Bengt E’ skrattar gott där han sitter i Skinnskatteberg. Jag grunnar på om han är anställd på Fagersta-Posten.

  Gillad av 1 person

 5. Ölandsbonde 2021-03-13 / 10:12

  Fria tider vågar! Skriver ”eskimåer”.
  ”Danmark vapentränar eskimåer för Arktis-krig åt USA”

  Gillad av 1 person

 6. turrim 2021-03-13 / 10:06

  Ministrar har haft samtal i flera omgångar med Facebook, Google och Twitter. Om vad är hemligt. Ni har tydligen lyckats. Eller hur Morgan?

  Gilla

 7. Ölandsbonde 2021-03-13 / 10:05

  Skönt i alla fall att leva i ett fritt land där staten inte censurerar vad folk säger, skriver och gör på film.

  Att privata utländska företag gör det åt staten, kan den inte göra något åt. Ja, bjussa på elen kan man förstås alltid göra. Det är bra så tycker den onda dvärgen.

  Undrar om de släpper igenom ett inlägg om biverkningar med ont i musklerna efter för hård träning?

  Gilla

 8. Håkan Spångberg 2021-03-13 / 10:00

  Facebook=Twitter=YouTube=Big Tech=Sozzeriet=DDR=🤮

  Gilla

Kommentarer är stängda.