RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR

Jag blev inte det minsta förvånad när jag hörde på nyheterna om Zlatans tweet. Han signalerade direkt till alla andra i fotbollslandslaget att det är han som bestämmer. Som landslagschef skulle jag få mardrömmar direkt och undra hur skall jag få detta lag att acceptera den störste egoisten av alla i fotbollssverige.

Han har gjort helt otroliga saker på fotbollsplanen under många år men förr eller senare tar sagan Zlatan Ibrahimovic slut! Men någon Gud är han inte. Fotboll är ingen religion.

Annons

15 reaktioner på ”RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR

 1. Benny 2021-03-17 / 12:28

  Tja, den gamle cykeltjuven från Rosengård har kommit upp sig så pass att han numera anser sig vara gud…Självförtroendet är det inget fel på, det är bara ett ”litet” problem med Zlatans medverkan och det är att landslaget spelar sämre som lag när han är med….Långa bollar på Bengt!

  Gillad av 1 person

 2. Bert Juhlin 2021-03-17 / 11:00

  Idioti på värsta sossenivå!
  Med all säkerhet är detta en av sossej… regisserad uttagning med den baktanken att det ska gynna dem i valet 2022.
  Fy Fan!

  Gillad av 1 person

 3. Roland Salomonsson 2021-03-17 / 10:03

  Sveriges fotbollslandslag har lyckats mycket bättre sedan Z lämnade det än medan han deltog. Problemet är bl a att i storlagen är Z omgiven av skickliga framspelare, samt har skickliga anfallare att spela fram till, vilket kräver en helt annan spelstil än den hittillsvarande svenska. Men svenska landslaget disponerar inte denna typ av osvenska spelare. Här gäller en lagmaskin (ett kollektiv) och då passar inte Z in – längre!

  Det blir sannolikt inget slutspel för Sverige.

  Gillad av 2 personer

 4. Ölandsbonde 2021-03-17 / 09:48

  Granen, som kostade 1 mille i böter under VM, gör nu en skadefri comeback. Och Lejonkungen Zlatan äntrar truppbåten som självutnämnd il Capitano.

  Dem såg jag inte komma, som stasiministern säkert tänker.

  Andersson satsar på en hållbar framtid och gubbkompenserar, för klimatets skull.

  Gillad av 1 person

 5. janne 2021-03-17 / 08:06

  Det som har tagit fem år att rätta till efter hans senaste gästspel ska det raseras nu det återstår att se svaret på.

  Gillad av 2 personer

 6. stefan a. 2021-03-17 / 06:55

  Janne Andersson bygger för framtiden med en skadebenägen 40-åring, troligen är han med som sällskapsdam, har inget emot zlutan som person däremot hovet av journalister med flera runtomkring äcklar mej så innihelv…..

  Gillad av 3 personer

 7. Fred 2021-03-17 / 00:57

  En liten reflektion…

  Vems ego är störst? Zlatans eller Johan Perssons? Deras grandiosa självbilder är något utöver det vanliga. JP skulle nog gärna kalla sig den store husguden i Kalmar.

  Zlatan har gjort sitt i blågult. Trodde det var mer stake i Janne Andersson om jag ska vara ärlig! Efter EM är det dags att pensionera flertalet artister i detta gubblandslag.

  Gillad av 2 personer

 8. Olle 2021-03-17 / 00:39

  Finns det inte vissa likheter med en viss Johan Persson i Kalmar?

  Gillad av 1 person

 9. Martin 2021-03-17 / 00:33

  Dåligt av JA. Janne Andersson har jag ingen respekt för längre. Zlatan var inte direkt balanserad när han uttryckte sig att Janne var rasist eftersom truppen var enligt Zlatan för ”svensk”.
  Visst kan man försonas, men Zlatan gör aldrig något utan baktanke på egen vinning. En självupptagen Zlatan som lunkar runt i straffområdet och gnäller på medspelare som inte passar snabbt nog, och aldrig jobbar bakåt. Är det något att eftersträva? Hur ska han hantera att ”Granen” är lagkapten? Tror knappast Zlatan tar order av honom,.
  Varför ta med någon som bara är ute för att provocera och störa? Har det gått dåligt för landslaget efter Zlatan slutade 2016? Nej, inte direkt.
  Zlatan är nog livrädd för livet efter fotbollen, pengarna till trots, någon förbundskaptenstyp eller expertkommentatorstyp är han sannerligen inte.
  Det är vida känt att Zlatan är en mobbare. Fråga förre Kalmariten Rasmus Elm till exempel. Gruppdynamiken i laget kommer splittras.

  Gillad av 3 personer

  • Andersson 2021-03-17 / 09:51

   Rasmus Elm är inte kalmarit. Han är född och uppvuxen i Broakulla i Algutsboda socken.

   Gilla

   • Martin 2021-03-17 / 18:32

    Vad du är petig Andersson…:-) Elm har spelar i Kalmar FF, slog igenom i Kalmar FF och är från länet, räcker gott så, även om Rasmus är från Vilhelm Mobergs-trakten.
    Finns dem som kallar Mats Wilander för ”Växjösonen”, men MW är från Torpsbruk inom Alvesta kommun men han är ju Kronobergare!
    En annan kalmarprofil, Henrik Rydström, är däremot ingen Kalmarit enligt mitt sätt att se det, även om HR spelade längre än Elm i KFF. Rydström är ju från ”fel sida” Brömsebro, en bleking.

    Gilla

   • Andersson 2021-03-17 / 23:48

    MARTIN 2021-03-17 / 18:32

    Rasmus Elm är inte och har aldrig varit kalmarit. Han är f.d. kalmarbo och det är väl inte så illa. Jag tror inte Vilhelm Moberg hade uppskattat att bli kallad vare sig kalmarit eller kalmarbo.

    Det är väl inget fel att kalla Mats Vilander för växjöson. Han är ju delvis uppvuxen i staden. Sedan har kanske de i Torpsbruk och Moheda en annan uppfattning. Fast jag tycker nog att Mats är mer bleking än smålänning. Hans föräldrar är från Rödeby och alla hans förfäder är blekingar ända tillbaka till början av 1700-talet. Nere på 1600-talet kommer det in lite bönder från Torsås bland anorna.

    Vad som är rätt eller fel sida om Brömsebro kan man väl tvista. Men fastän det var krig mellan Sverige och Danmark kunde man gå över riksgränsen och fria.

    Henrik Rydström känner jag inte till.

    Gilla

 10. Ölandsbonde 2021-03-17 / 00:14

  Angående OFF TOPIC. Jag förstår att du vill ha ämnesbundna inlägg som kommentarer till dina ”ledare2. Iofs är det nog bara du som bryr dig. Känner man sig ha något man vill ut med så väntar man inte flera dagar.

  Vare hur som helst med det. Du bestämmer. Det är din blogg och missnöjda kan starta egna.

  Men mitt förslag är att du lägger OFF TOPIC på fredagar istället för på måndagar. Då ka vi läsare skriva och länka till godsaker som ger leenden och skratt inför helgen.

  an!

  Gillad av 1 person

 11. Hacke 2021-03-16 / 22:16

  Trodde inte Janne Andersson skulle vika ner sig för trycket och därmed äventyra det fina och framgångsrika lagbygge han skapat.
  Ett svek inte minst mot dessa lojala och ödmjuka spelare som lyckats betydligt bättre än då Zlatan var med och förpestade lagandan. Vår traditionella styrka.

  Gillad av 5 personer

 12. Håkan Spångberg 2021-03-16 / 21:55

  För mig är detta en icke-figur.
  Patetiskt att se hur PK-folket kryper och krälar för vederbörande.

  Gillad av 5 personer

Kommentarer är stängda.