INTE BARA I MUSLIMSKA LÄNDER

”Jag lider med de människorna som tvingas födas i dom här länderna under islam, som enligt mig är en avskyvärd ideologi och religion.”

Richard Jomshof

Svensk media har enbart fokuserat på avskyvärd religion, allt annat har media utelämnat eller struntat fullständigt i. Igår kontaktades jag av en lokaljournalist som var inne på det spåret och som undrade om inte ett sådant uttalande föranlett en uteslutning ur partiet om det kommit från mig eller en lokal partiföreträdare och inte partisekreteraren? Det hade det sannolikt gjort.

Jag instämmer i Richard Jomshofs uttalande. Islam borde förpassas ut från Sverige. Religionen islam har inget att tillföra det svenska samhället enligt mig. Snarare tvärtom och det har vi redan sett många exempel på.

Igår var jag ute och rörde på mig i länet och jag såg då en väldigt söt liten flicka i gissningsvis 4-års åldern stå utanför en butik. Hon tittade på mig och jag såg något längtansfullt och drömmande i hennes blick. Det träffade mig i hjärtat och sedan fylldes mitt hjärta med sorg då jag såg hennes mamma i dörröppningen till en butik insvept i tygstycken och med slöja.

Richard Jomshof hade rätt men samma öde drabbar inte bara de ”som tvingas födas i dom länderna under islam”, det drabbar även barn som föds i Sverige. Jag skulle säga att det riskerar att drabba flickor som föds i Sverige betydligt hårdare än flickor som föds i Iran eller Irak. I Sverige kommer de uppleva skillnaden mellan hur etniska svenska flickor kan leva och sin egen situation under islam och den hederskultur som råder.

Det är nog bara en tidsfråga innan den lilla söta flickan med sitt långa lockiga hår tvingas bära slöja för att dölja sitt hår. Sannolikt mot sin egen vilja, under ett förtryck från föräldrarna. Har man valt att söka asyl i Sverige så skall man vara beredd att anpassa sig till det svenska samhället.

För mig är det obegripligt att en stor majoritet av de svenska politikerna förespråkar att detta religiösa förtryck mot flickor skall få fortsätta. Den svenska rödgröna regeringen säger sig driva jämställdhetsfrågor och kallade sig dessutom med eftertryck för en feministisk regering. Nu lägger man sig platt för islam. Vilket hyckleri!

Ett första naturligt och enkelt steg borde vara att förbjuda slöja på alla minderåriga flickor i Sverige under skoltid!

Annons

20 reaktioner på ”INTE BARA I MUSLIMSKA LÄNDER

 1. Anders 2021-03-17 / 21:42

  Martin Strid hade helt rätt på landsdagarna.

  Gilla

 2. jörgen a 2021-03-17 / 21:17

  Abdullah As Sueidi i kalmar moské. Detta bevisar att kalmar moské är en salafistisk moské.

  Gilla

 3. Martin 2021-03-17 / 19:28

  Den mannen är sjuk på riktigt. Vårt fosterland håller på att förintas, nedmonteras, slitas i stycken, ett u-land ska vi bli och islamiseringen av Sverige ska promt fortsätta. Och han vill fortsätta till 2026 med sin härskarstil,
  han spottar på stora delar av svenska folket i ansiktet med sin Kim-Jong-Un stil.
  Om inte sossarna lierat sig med muslimerna och gullat med islam så förbenat, då hade sossarna legat på 10% högst. Det är vidrigt höra en diktator hota vår demokrati och diktatorn är dessutom dum och ful!

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/lofven-demokratin-i-fara-vid-maktskifte-i-sverige

  Gilla

  • Ölandsbonde 2021-03-18 / 10:03

   Eller skatteminskning för de som förbrukar lite el. Så kan man också göra. Lätt att reglera på räkningen genom att där ha en progressiv skattesats.

   Men, vad tänker jag på. Sådana är de inte. Mera skatt är bättre så det försvårar för folk att göra något dumt med sina egna pengar. Bättre att låta MP och S sköta ekonomin. Så vi alla får det de tycker vi behöver. De är ju sååå duktiga på det.

   Konstverk målade med mensblod kan vi aldrig få för många av. Se där! Pengar som använts på ett förnuftigt sätt. Eller varför inte ett kamelcenter i varje stad?

   Gilla

 4. Bergman år 2021 2021-03-17 / 14:17

  Jomshof är vad jag förstår in i märgen ärlig när han fördömer islam – eller om det nu var islamismen. Sk-t samma tycker jag, för jag begriper inte bättre.

  Men om jag har förstått allt jag läst av Thoralf (inkl boken) så har han uttryckt och uttrycker sig på samma eller liknande sätt som Jomshof i sak – och egentligen varken mer eller mindre.

  Som utomstående kan jag ju fundera fritt. Jag tror att MBJ och Thoralf är båda mycket kunniga inom exempelvis energiområdet, men Thoralf blev för stark i SD-Kalmar av flera anledningar. Den angivna orsaken till Thoralfs uteslutning är naturligtvis något annat än påstådda otillbörliga angrepp på islam. Det är ju så uppenbart – inte minst nu. Motiveringen till uteslutningen var så tarvlig och tafflig att till och med jag, som utomstående betraktare, känner skam.

  (Vad jag förstått så kan f ö Jomshof vår Vilhelm Moberg utan och innan och mer än någon annan. Och han uppskattar Moberg in i märgen!)

  Gillad av 1 person

 5. Andersson 2021-03-17 / 13:29

  Efter vad jag har förstått är det endast Björn Söder som backat upp Richard Jomshof.

  Gillad av 1 person

 6. Anders 2021-03-17 / 12:43

  När ska du förstå att det var MBJ som ville ha bort dig?
  Din uteslutning diskuterads aldrig i partistyrelsen. Den bara klubbades.
  Undrar om det var MBJ som själv skrivit brevet? Väldigt illa formulerat… hade blivit vansinnig om jag blivit utesluten på sådana vaga grunder..

  Gilla

  • Thoralf A 2021-03-17 / 12:58

   Har du inte läst min bok? Om du hade gjort det så hade du aldrig skrivit denna falska kommentar.

   Gillad av 2 personer

   • Anders 2021-03-17 / 16:08

    MBJ borde öppna personärende mot Jomshof för sin islamkritik om det ska vara rättvisa.
    Men det kommer han aldrig göra. Sådana här partier som SD kommer jag aldrig rösta på igen.
    Aldrig mer rösta SD. Alternativ för Sverige 2022!

    Gilla

 7. Ölandsbonde 2021-03-17 / 12:15

  En fråga jag ofta ställer mig är denna:
  Varför har du som muslim sökt asyl i Sverige? Sverige som på papperet är en kristen nation med en helt annorlunda kultur än den som råder i muslimska länder. Långt bort ligger vårt land också. Du har fått betala dyrt för vägen hit.

  Varför kom du just hit? Det finns 50 länder där muslimsk styre gäller. Så varför komma precis hit?

  Gilla

   • Ölandsbonde 2021-03-17 / 19:56

    Ja. Det bör vara en stark hypotes. Utan tvekan. Men jag vill hör vad de svarar. Jag gissar att de skyller på att de har släkt, vänner och bekanta här. Därför vill de hit och inte till ett muslimskt land där de inte känner någon.

    Det kan man inte argumentera emot. Jfr svenskarnas utvandring till USA och inte Canada.

    Som jag ser det är Sveriges undergång svårstoppad om inte radikala grepp tas.

    Gilla

   • Onkel Björn 2021-03-17 / 22:18

    Jag tror inte att det endast är bidragssystemet som lockar. Tror att själva religionen har en stor betydelse. Är inte målet att islam ska spridas över världen.
    Jag vet inte hur bidragssystemen ser ut i de andra EU länderna, Även dessa har ju idag en stor mängd muslimer
    För över 1000 år sedan skickade man islamska krigare mot Europa och det gick då halvbra, men man kastades till slut ut från dåtidens Europa. Idag inser man att det inte alls är någon bra idé att skicka trupper mot väst. Man har helt enkelt inte de resurser som behövs. Vad är då inte bättre än att skicka civila sk flyktingar. Lite som en trojansk häst. Oj, vi såg det inte komma !!
    Vi har ju sett födelsestatistik. Om ett par decennier är svensken inte längre i majoritet, Sen är ju frågan hur långt tid det kan ta innan muslimerna är i majoritet.

    Gilla

 8. Anderssonskan 2021-03-17 / 12:05

  Steppa upp ska det stå.

  Gilla

 9. Anderssonskan 2021-03-17 / 12:04

  Jag tror att framför allt att den socialdemokratiska vurmen för muslimer kommer att förändras när Partiet Nyans börjar synas i mätningar .
  Jag är nyfiken på vilka tillmälen den partiordförande kommer att få ta av Löfven , Johansson och Strandhäll för att nämna några.
  Eller kommer sharialagar och kvinnoförtryck , hedersvåld och alla andra kulturskillnader bara att passera då?
  De är ju redan duktiga på att försköna och undanhålla sanningen , men om de skall klara den balansgången får de nog stoppa upp ett snäpp till.

  Gillad av 1 person

  • stigrydmark 2021-03-17 / 13:48

   Alla muslimer är ju nu svenskar. Alltså har vi nu .hederskultur som en del av den svenska kulturen. Det såg vi väl aldrig komma, nu har vi den och vi kan vara stolta.

   Gilla

 10. stigrydmark 2021-03-17 / 11:48

  Attacken mot Jomshof är både ologisk och ointelligent. Alla människor med sunt förnuft och normal intelligens vet att Islam är avskyvärd. Det behövs ingen uppräkning av alla destruktiva och intoleranta delar av Islam. Vi vet. Det vet också PK-folket. Jag kan inte tänka mig att de privat kan se något gott och bra med Islam. Det handlar alltså om ett enormt hyckleri,de flesta är överens men att öppet framföra en avvikande åsikt är inte PK, och vi får ju inte förarga muslimerna.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.