30 MINUTER

Vilka bedrövliga 30 minuter med Anders Holmberg. Först ägnar han drygt 19 minuter åt pandemin. Det var ca 65 procent av programtiden. Sedan låter han Stefan Löfven fabulera och svamla fritt resten av programmet utan att med ett enda ord förklara vad han egentligen menar. Inte en enda konkret sak.

Vågade Anders Holmberg inte ifrågasätta Stefan Löfvens svammel eller hade han order om att inte vara för hård vid statsminister Stefan Löfven.

Det är hög tid att Socialdemokraterna förklarar vad hoten med Polen och Ungern innebär i praktiken och samtidigt förklara på vilket sätt domstolsväsendet eller media och inte minst public service fungerar bättre och mer demokratiskt i Sverige.

Dessutom är Polen och Ungern EU-länder med ledare som värnar det egna landet och dess egna invånare till skillnad mot hur den rödgröna regeringen värnar det svenska folket.

Det verkar snarare som de rödgröna bara försvarar den avskyvärda ideologin och religionen islam med alla sina islamister, inte minst i Sverige.

Jag kan bara säga en sak! För varje dag som går med dessa sjuka intervjuer med svenska socialdemokrater så blir jag bara mer och mer taggad över att bemöta dem stenhårt och även använda mig av samma fula metoder.

Annons

21 reaktioner på ”30 MINUTER

 1. stigrydmark 2021-03-18 / 10:29

  Jag visste det, jag förstod på ett kort annonsinslag för programmet att det här orkar jag inte lyssna på . Man vill själv vara med och ställa de rätta frågorna och földfrågorna som aldrig ställs. SVT:s varumärke.

  Gillad av 1 person

 2. Ölandsbonde 2021-03-18 / 10:14

  I det ”rättsvidriga” Polen utses domare av Duman. I Sverige är det statsministern ensam som bestämmer vem som ska utses till domare. Visst han har hjälp av inkomna förslag, men beslutet är hans, och endast hans. Nu är jag inte insatt i hur det var i Tyskland när sossarnas broderparti hade makten där. Kunde A Hitler enväldigt utse domare?

  Vilket system är minst demokratiskt?

  Hen ska bara hålla käft om det han inte förstår. Tänk vad tyst det då skulle bli.

  Gillad av 2 personer

  • turrim 2021-03-18 / 12:22

   Han kanske inte vet vad han beslutar. Staben lägger fram en bunt papper med order att skriva under eller har de en namnstämpel.

   Gillad av 1 person

 3. fete 2021-03-18 / 09:12

  Stefan Löfven är det absolut största hotet mot demokratin i Sverige,

  Gillad av 4 personer

 4. Calle 2021-03-18 / 09:09

  Vilka hjälpte landet när vi inte själva klarade av skogsbränderna. Jo just Polen, att inte den store ledaren då tackade nej till denna hjälp med hänvisning till fel värdegrund?

  Gillad av 5 personer

  • turrim 2021-03-18 / 10:18

   Polen levererar el från kolkraftverk när det inte blåser i Sverige.

   Gillad av 1 person

 5. janne 2021-03-18 / 08:50

  Det är dags att byta namn på sossarna till oikofoberna.

  Gillad av 1 person

 6. Grålle 2021-03-18 / 07:45

  Sveriges två senaste statsministrar har varit en katastrof för landet. Reinfeldt, en falsk och mycket farlig person för Sverige. Smart och beräknande, inget till övers för sitt folk.
  Löfven är ju sannolikt den dummaste och mest inkompetenta regeringschef detta land någonsin skådat. Faktum är väl att han saknar sin motsvarighet någonstans i världen. Denne idiot vill Annie Lööf gå i säng med efter valet, det säger väl det mesta om henne. Hon är ju också direkt skyldig till att pajasen Löfven är regeringschef idag. Hoppas svensken har detta i åminnelse när det drar ihop sig till val.

  Gillad av 4 personer

 7. Anderssonskan 2021-03-18 / 07:43

  Jag tycker Ulf Kristersson är orättvis när han påstår att Löfven och hans anhang
  inte gjort något på 2357 dagar .
  En del har trots allt hänt .
  – ca 1 miljon uppehållstillstånd har getts .
  -Ekonomin i 290 kommuner har raserats.
  -Ekonomin i 21 Regioner körts i botten .
  -Tryggheten i Konungariket Sverige har förstörts .
  -Sveriges ekonomi har urholkats.
  -Placerat Sverige i topp i arbetslöshetsstatistiken.
  -Gjort Sverige till Europaetta i våldsbrott .
  -Ordnat så Sverige har sämst pensioner i Norden .
  Detta är ett litet urval av Socialdemokratiska insatser för att rädda demokratin.

  Gillad av 7 personer

  • turrim 2021-03-18 / 09:25

   Raserat ett av världens säkraste och billigaste elsystem.

   Gillad av 2 personer

   • Thoralf A 2021-03-18 / 09:32

    En bra rubrik på mitt kommande blogginlägg

    Gilla

  • Jörgen filipsson 2021-03-18 / 11:41

   Och PISA resultaten som man myglade med som vanligt

   Gilla

 8. Molle3 2021-03-18 / 04:07

  Han är den största lögnaren sedan vi blev av med Palme.
  Hur fasen kan de få hålla på och trycka ner och ljuga på hedligt folk.

  Förstår att de är lösa i magen av rädsla för att förlora i kommande val.
  Men ska vi överleva så måste de bort från makten för alltid. Det är den krassa verkligheten.

  Gillad av 3 personer

 9. Cosmik Debris 2021-03-18 / 02:14

  Är Socialdemokraterna ett demokratiskt parti? Nej är mitt svar. Det är ett antidemokratiskt, totalitärt och fascistiskt maktparti och SVT:s enda uppgift att upprätthålla myten om vi lever i en demokrati.

  Det finns inget vackert eller mänskligt med socialdemokratin. Bara ondska och avundsjuka.

  ”Enligt flera uppgifter användes också Krigs-IB som ett sätt att krigsplacera unga socialdemokratiska partifunktionärer för att dessa skulle slippa rycka in till militärtjänstgöring. Som krigsplacerade inom Krigs-IB kunde de göra sin militärtjänstgöring inom ramen för det normala arbetet inom socialdemokratiska partiet.”

  Det gemensamma med dessa verksamheter har varit att de var mycket hemliga, att de utfördes vid försvarsstaben under Birger Elmérs ledning, och att verksamheterna direkt gynnade det socialdemokratiska partiet”

  Krigs-IB
  http://www.kalla-kriget.se/sverige/gemensamt/hemligt/krigs-ib.php

  Gillad av 1 person

 10. Cosmik Debris 2021-03-18 / 01:45

  ”Stefan Löfvens morfar var aktiv nazist och Hitlervän. Även Löfvens båda föräldrar var aktiva inom naziströrelsen. Frågan är om någon partiledare har mer nazister i släkten än just Stefan Löfven? ”
  https://www.s-sanningen.com/slakttradet

  Har man fått nazism med både ”faders”- och modersmjölken är Socialdemokraterna det självklara valet. Stefan Löfvens parti torterade förståndshandikappade på Vipeholm. Stefan Löfvens parti tvingade tattare att få sina näsor mätta hos fattigvården långt in på 70-talet. Josef Mengele kunde inte ha gjort det mer ondskefullt.

  Den debila byfånen ska bara krypa ihop i ett hörn och skämmas. Han är inte rätt person att prata om ”mörkt förflutet”. Det gör man helt enkelt inte när hela släkten dräller av nazister.

  Gillad av 2 personer

 11. Thor 2021-03-18 / 00:32

  Löfven och hans anhang är ohederligheten personifierade. Sträcktittade ikväll på Uppdrag Granskning om den bedrövliga försäkringskassan och inslag med frågor till den lika bedrövliga ex-ministern Annika Strandhäll. Sjuka svenskar blir utförsäkrade samtidigt som Försäkringskassan sprätter iväg över en halv miljard på det a——-a blufföretaget Rami Care. Löfven är ett mediciniskt fenomen, en människa som kan stå upp och gå trots att han saknar ryggrad.

  Gillad av 2 personer

 12. Onkel Björn 2021-03-18 / 00:11

  Jag tror att sossarnas hat mot Polen, Ungern samt även SD är att dessa är ett hot. Tänk om folket i Sverige vaknade upp och insåg att det är ju precis så där som ett lands ledare ska agera, värna dess egna medborgare i första hand.

  Gillad av 6 personer

 13. Håkan Spångberg 2021-03-17 / 22:24

  Sozzeriet börjar måhända bli desperata. Allt handlar för dem om att behålla makten och fortsätta att förstöra Sverige.
  Man får väl hoppas att allt fler genomskådar dessa individer och deras oikofoba agenda.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.