VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ KVINNOR

I lördags kablades nyheten om att Turkiets president Erdogan beslutat lämna den så kallade Istanbulkonventionen, vars syfte är att bekämpa våld mot kvinnor och våld i nära relationer. I svensk politiskt korrekt media har det inte gett så stora rubriker, även om public service rapporterat en del.

https://svenska.yle.fi/artikel/2021/03/20/turkiet-drar-sig-ur-istanbulkonventionen-som-bekampar-vald-mot-kvinnor

Erdogans agerande visar islams rätta ansikte! Det visar med eftertryck kvinnans ställning inom denna avskyvärda religion/ideologin.

Är president Erdogan en vanlig troende muslim eller är han en islamist? President Erdogans eget svar är mycket enkelt.

Det förvånar mig att inte kvinnorättsorganisationer i Sverige gått ut och protesterat mot Turliet och Erdogan. Enligt uppgifter från Turkiet mördas ungefär en kvinna per dag i Turkiet i något som skulle kunna kallas hedersmord. Detta uppmuntrar nu president Erdogan. Allt grundar sig i islamisk religion och kultur.

För mig är Turkiets och president Erdogans agerande avskyvärd!

För några dagar sedan uppmärksammade jag en undersökning från Göteborgs universitet om svenska folkets inställning till islam och hur den förändrats. Man hade vid två tillfällen, 2005 och 2015 ställt samma fråga till både kvinnor och män.

Vad är det för fel på vissa svenska kvinnor? Förstår de inte sitt eget bästa?

Så här såg resultatet ut för kvinnor respektive män bland de som var negativt inställda till islam. Kom ihåg att under åren 2011-2015 härjade IS eller ISIS, det vill säga Islamiska Staten som värst och många islamister som bodde i Sverige reste ned till Syrien/Irak för att ansluta sig till Islamiska Staten och begå fruktansvärda terrordåd i islams namn. Hur påverkade då detta svenska folket?

Jag blir fullständigt bestört när jag läser siffrorna från Göteborgs universitets undersökning. Andelen kvinnor som är positiva till islam har ökat med 100 procent mellan åren 2005 och 2015, från 6 procent till hela 12 procent av kvinnorna. Helt otroligt!

Bland männen har istället andelen sjunkit något, trots stor invandring från MENA-länderna.

Göteborgs universitet redovisar också hur stor andel som är negativa till islam.

När det gäller män så har andelen som är negativa till islam ökat kraftigt från 57 procent till 65 procent.

Men bland kvinnor är förändringen den rakt motsatta Andelen kvinnor som är negativa till islam har istället minskat från 51 procent till 45 procent. Jag är minst sagt chockad av siffrorna från Göteborgs universitet.

Vad är det för fel på vissa kvinnor?

PS

Du hittar undersökningen här.

https://www.gu.se/sites/default/files/migrated/1577688_svenskarna-och-v–rldsreligionerna.pdf

Annons

25 reaktioner på ”VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ KVINNOR

 1. Sven d.ä. 2021-03-22 / 19:37

  Kvinnor tror jag har en större empatiskt förmåga eller utrustade med större empati. Om offren till våldet i Sverige personifierades så tror jag att kvinnorna vänder i åsikt. Hur många av offren i Vetlanda har ”talat ut” i en TV soffa? Nej ingen. IKEA morden inget reportage från vänner och bekanta. Offren är bara ett antal nummer inte ansikten som vi kan förhålla oss till.

  Gillad av 3 personer

 2. Cosmik Debris 2021-03-22 / 18:58

  Islams dödlighet

  Radio bubb.la:
  ”Islam är det mest destruktiva och dödliga som har existerat på den här planeten. Möjligen undantaget kometen som tog bort dinosaurierna eller möjligen har fler dött av pestepidemier. Men då måste man lägga ihop alla pestepidemier som hänt i hela världen[…]Kommunismen framstår som en patetisk amatörideologi som bara har dödat 100 miljoner människor. Därför att motsvarande siffra för islam kanske är 600 miljoner eller 700 miljoner.”

  …..och den här fasansfulla mördarideologin välkomnas av Sveriges kvinnor?

  Gillad av 3 personer

 3. peo 2021-03-22 / 18:45

  Nyfascisterna i Turkiet hatar kvinnor liksom nyfascisterna i Polen som förbjuder kvinnor att göra abort.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-03-22 / 18:50

   Lustigt att de blir gravida om männen hatar kvinnorna i Polen.

   Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2021-03-22 / 19:22

   Vad har du att säga om nyfascisterna i Rosenbad då? Eller räknas sossar som gammelfascister?

   Gillad av 1 person

 4. Andersson 2021-03-22 / 18:29

  Jag har inga bekymmer med fruntimmer. Utom att de ser ut som skrynkliga gamla kärringar. Jag menar de i min ålder.

  Gillad av 1 person

  • Ò Hyra 2021-03-22 / 19:06

   Se in i ett akvarium och se dej själv. Så jävigt är det…

   Gillad av 1 person

 5. Ò Hyra 2021-03-22 / 17:32

  OT

  Jimmie Åkesson (SD) är den enda som har en nykter och konsekvensanalytisk syn på det som inträffat i lilla Vetlanda. Det är den vettlösa migrationspolitiken som lett fram till denna och liknade händelser.

  Gillad av 2 personer

  • Ò Hyra 2021-03-22 / 17:40

   Och så den här polisen som tyckte att offren ”var på fel plats vid fel tillfälle?”
   Var annars i hela världen kan en polis säga något sådant?

   Vi behöver inte fler ynkryggspoliser. Sänk polislönen med 30%.
   Och så undrar dom varför inte allmänheten samarbetar?

   Gillad av 1 person

   • Cosmik Debris 2021-03-22 / 19:11

    Hur tackar en muslim för skydd undan krig, svenskundervisning, lägenhet, bidrag, gymkort och träningsläger på Gotland för att träna kampsport?

    Svar: Han knivhugger sju personer i Vetlanda.

    Gillad av 1 person

 6. Cosmik Debris 2021-03-22 / 17:28

  ” VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ KVINNOR”

  Det känns som att jag har varit inne och tassat här tidigare 😊 Det enkla svaret är att det pågår hjärntvätt på högskolor och universitet. Dessutom är många kvinnors förmåga att tänka längre än näsan räcker ytterst begränsad. Ett obegripligt och inverterat manshat inverkar nog också.

  Horace Engdahl: ”Den fullbordade penetreringen är evigt ett nederlag för kvinnan och evigt en seger för mannen, sedan kan man stapla teorier till himlen”

  Gillad av 2 personer

 7. Ò Hyra 2021-03-22 / 17:19

  Det här är kvinnors vardag i Iran.

  ”Folk skriker svordomar & misshandlar kvinnor endast pga att de inte bär slöja, eller för att de cyklar (!)

  Gillad av 2 personer

 8. Ölandsbonde 2021-03-22 / 17:01

  Kvinnor är ägodelar enligt islam. Hur kan man inbilla sig att ägodelar ska ha något att säga till om? Om min stol är en styggelse för mig att sitta i, varför ska jag inte kunna bränna upp den? Har verkligen någon utomstående med det att göra? EU? De ändrar sig med tiden…

  Gillad av 2 personer

 9. Kalle 2021-03-22 / 12:03

  KVINNAN TIGE I FÖSAMLINGEN står det någonstans i Bibeln
  Denna ålderdomliga rättesnöre bok visste inte hur rätt den har även i moderna tider.

  Ett tidlöst råd från våra förfäder.

  Gillad av 1 person

  • Ò Hyra 2021-03-22 / 17:42

   Evangelium enligt Torskfilesteérna.

   Gilla

 10. Hacke 2021-03-22 / 11:02

  Det har gjorts vetenskapliga studier (svensk kvinnlig forskare faktiskt) av hur det ageras och fungeras i en hönsgård med respektive utan tupp. Intressanta och entydiga men föga förvånande slutsatser som kort och gott kan sammanfattas; utan tupp – totalt kaos.
  ”Oacceptabelt” för vän av ”ordning och reda” således.
  Denna rapport, som för flera år sedan och säkert inte utan vilt kacklande motstånd ändå presenterades i statsradion, poppar ständigt upp när jag tänker på Sverige av idag, vår feministiska regering och genuscertifierade förvaltningar och institutioner.
  Och vi kan väl lite till mans(!) vid det här laget och utan stöd av forskningsrapporter konstatera att det inte heller fungerar med tuppattrapper.

  Gillad av 2 personer

  • Cosmik Debris 2021-03-22 / 18:08

   Var hittar man den studien? Mycket nyfiken 😊

   Varför har vi i princip inte haft några kvinnliga musikgrupper som har varit framgångsrika? Manliga grupper går det tretton på dussinet. Barndomskompisar som startat band, skrivit musik och gjort banbrytande album? Vem har hindrat dem? Fruntimmer kan helt enkelt inte umgås/samarbeta i grupper fler än två utan att det blir bråk och avundsjuka.

   Det behövs alltid det en tupp som håller ordning. Frågan är om kvinnorna vill ha en bestialisk muslimsk imam som håller ordning? Det är hög tid att fundera på det nu.

   Gilla

   • Hacke 2021-03-22 / 21:18

    Tiden flyger, det är säkert tjugo år sedan jag hörde om rapporten. Kanske har den av värdegrundsskäl rentav rensats ur arkiven likt så mycket annat där det kan anas minsta ”kränkning””;)
    Hur som helst skulle väl ingen forskare idag begå akademisk harakiri genom att äska forskningspengar för något som kan tänkas störa rådande genusdogmer. Hur mycket det än skulle kunna gynna exempelvis utvecklingen i berörd bransch.
    Hur lätt väger inte faktorer som vetenskapliga framsteg, produktionsvinning o d mot kön och hudfärg i den feministiska storhetsvansinnesmakten.

    Samtidigt ska medges att jag känner, ja det är väl mest kände nuförtiden, flera kvinnor som arbetar/arbetat i kvinnodominerade yrken och förbannar dessa miljöer.
    Det är bara att kolla Jämställdhetsmyndigheten(sic!)som de borgerliga strök ur budgeten men fröken Löfven genast återinförde. I den heliga jämställdhetens namn jobbar(?) där naturligtvis enbart kvinnor och lär av de rekordmånga arbetsmiljöanmälningarna att döma vara precis så kaosartat som forskningen kring de tuppfria hönsgårdarna avslöjar.

    Gilla

 11. Monica Eliasson 2021-03-22 / 10:44

  Jag har också länge undrat vad det är för fel på svenska kvinnor och deras konsekvenstänkande. Deras – inte vårt konsekvenstänkande. Själv räknar jag nämligen mig inte till dessa förledda kvinnor och betraktas därför med misstänksamhet av omgivningen. Kvinnor verkar vara särskilt mottagliga och okritiska inför den propaganda, indoktrinering och fördumning som pågått i hundra år i den socialdemokratiska experimentverkstaden för att skapa den lättstyrda socialistiska människan i en socialistisk halvdiktatur. Skola, utbildning, media, rättsväsende, kyrka, ”kultur” och övriga statliga institutioner har varit och är kraftfulla verktyg.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2021-03-22 / 10:47

   Logik är inte dessa kvinnors starka sida. Känslorna tycks styra det mesta. Det är då inte så underligt att det är mest kvinnor i t.ex. Greta-rörelsen. Fakta och logik bortser man ifrån mer eller mindre helt och hållet.

   Gillad av 1 person

   • janne 2021-03-22 / 12:33

    Det är bara att titta på ett stort antal politikerkvinnor så ser vi svaret.

    Gillad av 1 person

  • Thor 2021-03-22 / 11:31

   Jag minns scenerna från Malmö Centralstation 2015, unga arabiska män vällde in och socialtanter var alldeles saliga över att de hade lyckats ordna fram sååå många hotellrum åt araberna. Det korrekta hade ju varit att omgående sända tillbaka araberna till Danmark, allt i enlighet med Dublinförordningen.

   Gillad av 5 personer

  • Bergman år 2021 2021-03-22 / 12:55

   I ett annat inslag i går skrev jag och refererade till en något annorlunda Sifo-mätning, som presenterades i veckan genom ett inslag i TV4 Nyheterna och som Dick Erixon kommenterade i Samtiden igår så här:

   ”Många väljare har inte tagit ställning till vilken regering man vill ha i nästa års val. Var femte väljare, eller 21 procent, är osäker på de nya partikonstellationer som växer fram.”

   Och han fortsatte bl a med:
   ”Om manliga väljare fick avgöra skulle det konservativa blocket vara i klar majoritet: 48 procent mot 32 procent för vänsteralternativet. Det är kvinnorna som väger över mer till vänstersidans fördel, som ger Löfven ett försprång. Men nästan var fjärde kvinna är osäker och anger inget alternativ.”

   Gilla

 12. pllay 2021-03-22 / 09:46

  Många kvinnor vill ha en riktig karl som skyddar dem, ingen velourman med fotriktiga foppatofflor.
  Den utveckling Sverige haft sedan feministrörelsen fick makten i Sverige har inneburit att det nu är stor brist på karlakarlar men överskott på trendriktiga feminiserade ickemenstruerande hen.
  Kvinnor är evolutionärt motiverade att föredra vinnare som far till sina barn, invandrade våldsamma män och ungdomar är vinnare i Sverige idag.

  Gillad av 1 person

 13. Håkan Spångberg 2021-03-22 / 09:18

  De styrs i högre grad av känslor än männen.
  Icke hållbart i längden.
  Sverige RIP.

  Gillad av 4 personer

Kommentarer är stängda.