SD PÅ VÄG ATT FÖRLORA SIN SJÄL

Idag inkom det enskild största bidraget till mitt nystartade parti Framtid Kalmar. Det kom dessutom från en kvinna.

Heja, alla riktiga kvinnor i vårt avlånga land som begriper vad som vänstern försöker göra med vårt en gång så fina land.

Ett stort tack för bidraget!

Var det möjligen min debattartikel i Barometern som var anledningen till detta bidrag?

Jag och Framtid Kalmar kommer göra allt jag kan för att belysa all galenskap som sker i vårt land och i min kommun. När det gäller Kalmar kommun så kommer jag lyfta interpellationer och frågor för debatt i kommunfullmäktige. Jag kommer dessutom skriva motioner med förslag om förändringar. Allt från trädplantering till återvandring.

Till måndagens kommunfullmäktige har jag lämnat in en interpellation om bidragen till studieförbunden och i synnerhet till det muslimska studieförbundet Ibn Rushd. Det skall bli intressant att läsa svaret från Marianne Dahlberg som är Kultur- o Fritidsnämndens ordförande och sedan få fylla på med ytterligare fakta och debattera det. Jag ser fram emot måndagen.

Partisamtalen angående mäns våld mot kvinnor har uppenbarligen varit lika verklighetsfrånvänt som debatten i media de senaste dagarna, om man skall tro rapporteringen. Inget parti tycks ha lyft fram att en stor del av detta våld brukar kallas för hedersvåld eller hedersmord. Inte ens Sverigedemokrater tycks ha drivit den frågan särskilt hårt. Inte ens på sociala medier. Jimmie Åkesson nämner knappt utrikes födda män i sin debattartikel som publicerats i Aftonbladet idag. Det nämns nästan bara lite i föregående.

Vi kommer heller inte ifrån faktumet att en betydande del av denna typ av brottslighet grundar sig i en förlegad kvinnosyn som dessvärre fått allt större fäste i Sverige efter åratal av ansvarslös massinvandring från företrädesvis mellanöstern. En massinvandring som ihärdigt påhejats och drivits på av bland annat nuvarande regering.”

Enligt min mening är det minst sagt försiktigt uttryckt. Vem eller vad är Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson rädda för?

Jimmie Åkesson och SD hade inte med sig ett enda förslag till dagens partiledarsamtal som berörde invandringen eller att dessa kvinnomisshandlare eller kvinnomördare skulle utvisas utan minsta möjlighet till förmildrande omständigheter. Obligatorisk utvisning för dessa brott till hemlandet eller till det ursprungliga hemlandet är det enda rätta.

Ynkligt är bara förnamnet. Vad sysslar SD med?

https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VqJX8d/infor-fangelse-pa-obestamd-tid-for-dem-som-misshandlar

Redan när jag läste rubriken förstod jag åt vilket håll det lutade. SD ger till och med upp sin egen politik för att inte ge media några möjligheter att angripa Moderaterna, Liberalerna och Kristdemokrater och deras framtida stöd från Sverigedemokraterna.

SD är på väg att förlora sin själ.

Annons

20 reaktioner på ”SD PÅ VÄG ATT FÖRLORA SIN SJÄL

 1. Christopher Jarnvall 2021-04-24 / 11:57

  Fattar inte varför du ska förstöra för oss i SD. Lägg ner dina planer på att starta parti. Du kommer bara försvaga SD.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-04-24 / 12:20

   Det kallas demokrati!

   Om du nu skall kritisera någon kanske du skall fundera på orsaken till att jag startar ett parti och vilket syfte jag har med ett parti och de frågar jag tänker driva. När du har funderat på det så får du gärna återkomma.

   Gillad av 4 personer

   • lennart74 2021-04-24 / 18:49

    Demokrati är överskattat. Lite som när två vargar diskuterar med ett lamm om vad de ska ha till middag.

    Gilla

 2. Christer 2021-04-24 / 11:01

  Så kan man tolka det om man är på det humöret . Jag inbillar mig att politiken hela tiden måste vara alert och följsam när samhället ändras . Annars blir vi som våra vänner muslimerna , som tycker att flera hundra år gamla regler ska styra dagens samhälle .
  Och i den rufflarbranch som politiken verkar vara vill det nog till att man är listig och anpasslig för att komma så långt så man kan påverka samhällsutvecklingen .
  Och att Åkesson lyckats med det konststycket kan man inte ta ifrån honom .
  Ändamålet helgar medlen . Uttrycket är idag mycket viktigt om vi ska få Sverige på rätt köl igen .

  Gillad av 3 personer

  • Bergman år 2021 2021-04-24 / 12:05

   Ja, så till exempel agerar Jimmie Åkesson och säger att enbart svenska medborgare ska ha rösträtt. Han föreslår också att alla välfärdstjänster ska knytas till medborgarskap. Rena självklarheter kan vi tycka, men så är det tydligen inte utan det får anses som viktiga politiska ställningstaganden i dagens Sverige. Vad säger resten av partierna när grundbulten visas upp?

   Gillad av 1 person

 3. ingesa396634574 2021-04-24 / 10:39

  Stöttar Thoralf i det han skriver och hans parti.
  Förstår Thoralfs kritik mot SD.
  Gick med i SD 2002 enbart för att jag redan då förstod vad som komma skulle om läran islam skulle få fotfäste i vårt land.
  Blev ute sluten 2020 p.g.a. att jag kritiserat psykopaten Johan Wifralius tillvägagångssätt då han låg bakom att vår fina kommunförening upplöstes vilket i sin tur gör att SD,s inflytande i Båstad är borta för lång tid framåt.
  Men trots att det finns en del kritik mot SD som är berättigad så finns det inget annat parti att rösta på i Riks än SD som skulle kunna få en förändring till stånd.
  T.o.m.Thoralf skulle kunna lägga sin röst på SD i valet 2022 och kryssa någon bra kandidat han känner.
  Jimmie Åkesson sade i alla fall att kvinnovåldet är ett importerat problem och att det nu kommit upp i dagen är för att media just nu skrivit om de sista morden på just kvinnor i nära relationer.
  Alla normala svenskar som inte tillhör etablissemanget förstår och vet vilka det är som utfört dessa mord när det står i media att en flicka fru kastats ut från en balkong eller blivit mördad då hon ansökt om skilsmässa.
  Jag menar att alla som önskar att få en förändring till stånd endast kan få sin önskan uppfylld med en röst på SD 2022.
  Sossarna är specialister på att hålla ihop alla olika åsikter och falanger och det till trots lägger sin röst på S.
  Tycker att det är något för oss äkta Sverigevänner att ta efter.
  Rösta SD i riks och ha överseende med den svåra sits Jimmie har.

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2021-04-24 / 11:24

   Alternativ för Sverige är givetvis också ett alternativ i riksdagsvalet!

   Gilla

 4. Christer 2021-04-24 / 07:58

  Och Sossarna åxå , så klart.

  Gilla

 5. Christer 2021-04-24 / 07:57

  Jag tror det beror på den erfarenhet SD folket samlat på sig .
  Den enorma skitstorm de kämpat mot i 10 år är ingen lek .
  Och att ta sig så här långt kräver en massa fingertoppskänsla och en genomtänkt strategi .
  Och den uthålligheten kommer vi alla Svenskar att ha nytta av efter nästa val.
  Då hoppas jag C, MP ,V och ställs vid skampålen och tvingas erkänna allt elände de dragit över Sverige.
  Reinfeldts svek mot Svenskarna är inte heller glömt.
  Så du kan lugnt ta rygg på SD , det kommer du ha nytta av framgent .

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-04-24 / 08:06

   Du menar att SD skall vara ett parti som säger en sak under valrörelserna men sedan agerar annorlunda under mandatperioden om man får vara med vid maktens grytor.

   Gillad av 1 person

   • Benny 2021-04-24 / 08:36

    Då blir ju SD som centerpartiet och det är väl inte speciellt trovärdigt!

    Gilla

 6. Cosmik Debris 2021-04-24 / 01:34

  En muslim har skurit av halsen av en kvinnlig polis samtidigt som han skrek det muslimska stridsropet ”Allahu akbar”. Jag hittar inte mycket om det i Exp eller AB. Det ska tystas ned. Den här gången hände det i Paris. Nästa gång händer det kanske i Sverige och en svensk får halsen avskuren av en muslim.

  Poliskvinna mördad – fick halsen avskuren under ”Allahu akbar”-rop
  https://samnytt.se/poliskvinna-mordad-fick-halsen-avskuren-under-allahu-akbar-rop/

  Wikipedia: Allahu akbar (arabiska, الله أكبر), ”Gud är större”, är ett uttryck som på arabiska kallas takbir (تَكْبِير) (lingvistiskt ‘takbīr’) och är en vanlig fras som används av muslimer.

  Gud är större av Antje Jackelén
  https://www.bokus.com/bok/9789188553256/gud-ar-storre/

  Gillad av 1 person

 7. Kenny 2021-04-24 / 01:22

  Jag är inte så säker på SD håller på att tappa själen. Dem måste ju tyvärr kohandla lite för att passa i finrummet. Jag har dem sista veckorna sett ett antal youtube debatter med Ludvig Aspling och den något yngre Tobias Andersson som är riktigt slipade och vassa i käften på ett intelligent sätt så MSM politikerna står som fågelholkar………..

  Gillad av 2 personer

  • Andersson 2021-04-24 / 10:20

   Jaha. Vad det för för betydelse att ”MSM politikerna står som fågelholkar” när inte SD inte förmår att ta tillvara svenska folkets intressen. Det är svek gång på gång. Munväder imponerar inte på mig.

   Gilla

  • Bergman år 2021 2021-04-24 / 13:46

   Socialdemokraterna hade något som nästan kan kallas total makt. Men några borgerliga partier lyckades samarbeta och lät bli att kriga inbördes och simsala bim – de fick makten. Men så började de tjafsa inbördes och sim sala bim – så förlorade de makten.

   På 60-talet var kommunisterna stora, men splittrades av en mängd småpartier med all världens bokstavskombinationer som tävlade om vilka som var mest rättrogna. Sim sala bim – så försvann dom.

   SD kom in i riksdagen genom att dess synpunkter hyllades av en stor del av befolkningen. Men nu börjar småpartier på samma kant växa fram, ivrigt deklarerade att just de företräder den rätta modellen för svenskarna – och borgerligheten. Så tvi för den otrogne SD! Men…

   When will they ever learn, when will they ever learn?

   Gilla

 8. Lars 2021-04-23 / 23:59

  Ännu ett Islamistiskt terrordåd i Frankrike. Jag har fått nog av islam.

  Gillad av 2 personer

 9. Håkan Spångberg 2021-04-23 / 23:24

  När det gäller mäns våld mot kvinnor.
  Lösningen behöver inte vara särskilt komplicerad.
  Är förövaren någon som missbrukar Sveriges och svenskarnas gästfrihet så ska vederbörande sparkas ut ur riket direkt och aldrig få återvända.
  Det förutsätter ju att vi har adekvat gränskydd i vår suveräna nationalstat.
  Skulle förövaren vara av inhemskt ursprung så ska vederbörande hanteras synnerligen hårt av vårt rättssystem. Fast det förutsätter ju att vi har ett normalt rättssystem värt namnet…
  Så tyvärr, vansinnet lär fortsätta.

  Gillad av 3 personer

  • tompas11 2021-04-24 / 10:45

   Klokt förslag och verklighetstrogen slutledning. Vansinnet lär, som du skriver, fortsätta.

   Gillad av 1 person

 10. stigrydmark 2021-04-23 / 22:48

  När SD:s riksdagsledamöter inte längre ”brinner” för sin sak är det illa. Jag som gammal ”brinner” dagligen pga Sverige väg utför.

  Gilla

Kommentarer är stängda.