TREVLIGT SAMTAL

Fick idag ett samtal från en välkänd journalist och skribent på nationell nivå som läst min bok. Som tyckte att min bok ”Mina politiska fighter” var väldigt intressant att läsa och nu hade lite detaljfrågor om olika saker som jag beskriver i boken och om hur det fungerade inom SD. Journalisten hade också en del frågor om mitt nya parti Framtid Kalmar och mina möjligheter att ta mig in i Kalmar kommunfullmäktige.

Ett väldigt trevligt samtal där många aspekter berördes förutom min bok, som t.ex. EU-valet 2019 och Swexit.

Jag har läst en mycket bra sammanfattning av min bok. Vem som skrivit den framgår tyvärr inte. Läs den läsvärda artikeln om du är nyfiken på boken.

https://kulturbilder.wordpress.com/2020/12/08/thoralf-alfssons-kamp-mot-den-politiskt-korrekta-idiotin/

Du kan köpa min bok på flera olika sätt. Om du inte vill köpa den direkt av mig kan du köpa boken på Dillbergs bokhandel i Kalmar. Boken finns också på internetbokhandeln Bokus.

https://www.bokus.com/bok/9789151960968/mina-politiska-fighter/

Även Alternamedia AB säljer också boken om du vill stödja dem.

https://alternamedia.se/

Om du köper den direkt av mig så gäller följande. Pris 215 kronor om den hämtas i Kalmar eller 279 kronor för boken om jag skall skicka den med posten.  Kontakta mig i så fall på mejl thoralf.alfsson@telia.com eller på Messenger eller i sista hand på SMS till 072-5179099, för hur du kan betala för boken. Smidigast är betalning till min företagsswish 123 011 48 01 eller Bankgiro 5527-1589

Annons

12 reaktioner på ”TREVLIGT SAMTAL

 1. Högt hårfäste 2021-04-30 / 21:47

  ”En man i 55-årsåldern har hittats död i sin bostad i Kalmar. Polisen har inlett en mordutredning då omständigheterna kring dödsfallet är oklara.”

  Vilken ironi det vore om detta skett i det trygga Oxhagen (där ingen politiker vill bo).

  Gilla

 2. Ò Hyra 2021-04-30 / 20:23

  Det verkar nästan omöjligt att med upplysning och förnuftsargument få svensken att förstå att landet befinner sej i ett allvarligt läge. Att det håller på att sluta existera som vi kände det.

  Se ett avsnitt av ”Ullared” kanal 9 tror jag, eller ”Böda Camping” maken till lågbegåvade svenskar tror man inte finns. Men dom finns, överallt. Kraxande kärringar och flabbande gubbar. Direkt in i TV-rutan. ”Kvinnorna” och fjantgubbarna sänker Sverige…

  Gilla

 3. Hacke 2021-04-30 / 18:28

  ”Fick idag ett samtal från en välkänd journalist och skribent på nationell nivå som läst min bok. Som tyckte att min bok ”Mina politiska fighter” var väldigt intressant att läsa och nu hade lite detaljfrågor om olika saker som jag beskriver i boken och om hur det fungerade inom SD.”

  Hm…Hos mig som svuren Sverigevän och trogen sd-sympatisör ringer alla varningsklockor.
  Lika säkert som solens gång är insamlandet i ladorna hos gammelmedia med ammunition mot den gemensamma fienden och enda hotet mot demokraturen inför det stundande valet naturligtvis i full gång. Laddat att som vanligt krevera veckorna före valet.

  Jo, jag hör invändningarna och kluvenheten väl medveten om partiledningens skamliga behandling av Thoralf. Men så länge det ser ut som det gör anser jag sd fortsatt är enda verkliga hoppet och alternativet på riksplanet för en förändring i närtid. Mitt val på sd på riksnivå lika självklart som att det varit Framtid Kalmar på kommunalt plan om jag varit röstberättigad där.

  Men som den gamla devisen säger, enade vi stå, söndrade vi falla. Det senare har varken vi eller landet råd med. Och värsta fienden och hindret på den vägen är och förblir i mina ögon just folkförrädarna och femtekolonnarna i gammelmedia.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-04-30 / 19:53

   Jag håller med dig Hacke. Men det finns ett fåtal journalister som jag har förtroende för. Det gäller någon lokalt och någon på nationell nivå.
   Du skall veta att det finns faktiskt journalister som tycker som mig och SD. Som är mycket kritiska mot utvecklingen i Sverige. Jag stödjer gärna dessa journalister och hoppas att de så småningom även kan skriva mer fritt.

   Gillad av 2 personer

 4. turrim 2021-04-30 / 17:19

  Det är glädjande att det finns någon journalist som törs gräva för att bredda sin kunskap utanför åsiktskorridoren. Hoppas att det också utmynnar i någon krönika.

  Jag blir ånyo nyfiken och kommer nog att läsa din bok ännu en gång så att jag inte missat något vid närmare eftertanke.

  Nu är det Valborg och vi ska snart äta en god vårmiddag i familjen. Glad Valborg till Thoralf, Kungen och alla positiva Svenskar.

  Jag är också glad över jag nu har fått mina två sprutor och har vågat återvända till gym. Det behöver kroppen med alla muskler och leder. Artrosen började återkomma.

  Gilla

 5. Sven d.ä. 2021-04-30 / 15:28

  Mikael Willgert hade också kontakt med en trevlig journalist. De träffades på neutral plats. Journalisten ville gärna komma till sändningsplatsen för Swebbtv. Men hon nekades.

  Willgert blev grymt besviken av den text som skrevs. Så man ska inte lita på dem. Hoppas din kontakt är bättre.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-04-30 / 17:33

   Ja, en av få journalister som jag har ett ganska bra förtroende för.

   Gilla

 6. Bergman år 2021 2021-04-30 / 11:35

  Det är bara positiva ord om boken vid mitt köksbord. Några har förstås tjyvläst mitt ex. Men vad gör man? Fast det är väl förstås inte det som avses med att ”ordet är fritt”.
  Dessutom, en dag som denna, gratulerar vi Hans Majestät Konungen.

  Gilla

  • Andersson 2021-04-30 / 17:08

   Jag är ingen rojalist men jag vill ändå del ger nedanstående:

   I dag fyller kungen 75 år. För 54 år sedan var kungen kronprins och då var han till sjöss med HMS Älvsnabben. När festligheterna skulle gå av stapeln uppdagades att en av de värnpliktiga fyllde år samma dag. Så han fick sitta vid honnörsbordet bredvid kronprinsen. Han lät sig väl smaka och ska belåtet ha låtit sig uppassad av sina kollegor i manskapet. Nästa dag var allt som vanligt igen. Detta har jag inte från honom själv utan från en säker källa. En annan hemifrån som var med på samma resa har berättat hur det gick till. Om han själv serverade jubilarerna förmäler inte historien.

   Gilla

  • Goliat 2021-04-30 / 14:46

   Vi får hoppas Johans knoppar brister först.

   Gilla

Kommentarer är stängda.