NY T-TRÖJA

Den 11 april skrev jag ett blogginlägg om alla osanningar, fusk och mygel som förekommer inom public service. Något som jag dessutom skrivit om vid otaliga tillfällen tidigare. Jag hade även med ett videoklipp från Henrik Jönsson och ett från SwebbTV där man tog upp hur SVT bedriver sin agenda eller falska propaganda.

Henrik Jönsson avslutade sitt videoklipp med ”Lögn, förbannad lögn och Public service”.

Det inkom då önskemål om att förra årets SVT-tröja skulle få denna nya text, istället för texten ”Vad fan får jag för pengarna?” Nu har jag fixat det.

Nu har jag gjort om förra årets ”SVT T-shirt” med den nya texten, Lögn, förbannad lögn och SVT. När jag förra året kollade om människor förstod budskapet på min T-shirt var det många som inte fattade men med den nya texten borde budskapet gå hem till alla som ser tröjan.

Jag säljer tröjan för 150 kronor + 65 kronor i frakt. Om du vill beställa två tröjor ökar frakten tyvärr till 90 kronor (Postnord suck….). Den finns att beställa i följande storlekar S, M, L, XL, XXL och XXXL.

Jag kommer lägga en beställning till tryckeriet om ca en vecka och leverans blir då ca 15-20 maj.

Om du vill beställa en tröja skicka mejl till thoralf.alfsson@telia.com med uppgift om storlek, antal och leveransadress så svarar jag med uppgifter om betalning.

Min anmälan av SVT till Granskningsnämnden angående hur SVT presenterar sin statistik om Coronasmittade och avlidna, som jag gjorde i början av januari behandlas fortfarande utav granskningsnämnden. Ännu inget beslut, det säger det mesta om denna propagandakoloss som finansieras genom en skatt.

Invandringen till Sverige och klimatalarmismen i SVT är också två ämnen där SVT aldrig berättar sanningen eller låter kritiker komma till tals. I veckan fick jag ett mejl angående detta från en läsare av bloggen med lite information. Bland annat en sammanställning på några personer som sprider rena osanningar. Jag delar min läsares uppfattning om dessa personer. Två av dem är dessutom anställda av SVT.

Annons

13 reaktioner på ”NY T-TRÖJA

 1. Champagne Supernova 2021-05-01 / 19:05

  Toppen vore att HJ använder din t-shirt i en videokrönika.
  Thoralf, något du drömmer om?
  Kan du skriva ett inlägg på HJ:s FB och tipsa om tröjan?

  Gilla

  • Thoralf A 2021-05-01 / 19:24

   Tror du att Henrik Jönsson använder T-shirt överhuvudtaget? I synnerhet i ett videoklipp!

   Gilla

   • Champagne Supernova 2021-05-02 / 02:20

    Han borde slappna av lite och bära t-shirt. Tycker det är tramsigt att han aldrig har samma kläder och att han skryter om sin dyra livsstil. Tänk om han gillar den.

    Gilla

 2. Högt hårfäste 2021-05-01 / 17:13

  Var det en misstänkt mordbrand på Rimsmedsvägen igår kväll? Det är väldigt tyst om detta i Barometern, inklusive mordet på en 55-åring.

  Gilla

 3. Anders G 2021-05-01 / 16:14

  Hade synts bättre med svart bakgrund och texterna i vitt. Kommer du lansera någon ny tröja? Ta tex den riktiga svt loggan och byt ut T:et som du har nu.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-05-01 / 17:23

   Du tycks inte förstå vad T:et står för om du föreslår att det skall bytas ut.

   Gilla

   • Anders G 2021-05-01 / 21:48

    Menar att ha kvar t:et som du har nu fast med riktiga svt loggan och svart bakgrund med vit text! Hade varit klockrent.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-05-01 / 22:19

    SVT är röda politiskt! Inte vita.

    Gilla

 4. Martin 2021-05-01 / 15:16

  Krullhåret PE Åberg är väl från Kalmar? och håller på AIK…nåväl..det finns än värre dårar,
  som den där förre vädernissen, numera miljötalibanen Pär Holmgren. Han är ju helt galen!

  Gilla

 5. ac carlsson 2021-05-01 / 13:21

  Saknar flera bilder (och namn) i listan ovan, bl.a.

  Greta Thunberg, portalfigur för familjeföretag med mångmiljonomsättning.
  Demagog, domedagsprofet och skolskolkare.

  Gillad av 1 person

 6. Hacke 2021-05-01 / 12:23

  Klockren sammanfattning av statsmedia! I alla dess tvångsfinansierade former.
  Där många av de övergödda aktörerna dessutom har fräckheten att stoltsera med sin agendasättande journalistik som inte är annat än en spottloska i ansiktet på folket och ett skamligt svek mot uppdraget. Dessbättre är deras smutsiga hantering bara en form av långsamt självmord.
  Glädjande då att konstatera hur tomrummet av relevant information och riktig journalistik ständigt fylls på av fri media på riktigt och medborgarjournalister.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.