VI SÅG DET INTE KOMMA

200 våldsbejakande islamister har blivit 2 000 våldsbejakande islamister under ett decennium. Hur många kommer det vara om 5 år eller om 10 år? När får Sverige sitt första riktigt stora terrordåd? Det är inte en fråga OM, utan NÄR!

Då kommer de rödgröna politikerna säga.

Vi såg det inte komma!”

SVT Aktuellt ägnade nästan 17 minuter i tisdagens nyhetssändning åt islamister och studieförbundet Ibn Rushd som får bidrag som till viss del sannolikt går till islamistiska miljöer. Kors i taket!

https://www.svtplay.se/video/29611180/aktuellt/aktuellt-11-maj-21-00-3

Nu tror jag inte att svenska politiker kommer vakna upp den här gången heller. I synnerhet inte de rödgröna politikerna som värnar sina muslimska väljare. Och de är väldigt många idag. För socialdemokraterna handlar det säkert om 30-40 procent av sitt väljarstöd. Därför kommer en socialdemokratisk regering vara ytterst försiktig med åtgärder gällande islamism och att dra in bidragen till studieförbundet Ibn Rushd. Ibn Rushd får säkert runt 30 miljoner kronor varje år i bidrag från staten, regionerna och kommuner.

Kalmar kommun ger ca 50 000 kronor till Ibn Rushd varje år och region Kalmar län ger ytterligare ca 200 000 kronor varje år.

I Kalmar hamnar pengarna i slutändan till stor del hos den Islamiska kulturföreningen Salam i Kalmar. Kulturföreningen är en sunnimuslimsk religiös föreningen som driver den sunnimuslimska källarmoskén på Storgatan i Kalmar. Den religiösa föreningen planerar att bygga en ny moské Kalmar för plats med ca 300-400 personer. Enligt kommunens stadgar så skall politiska och religiösa föreningar inte ha några bidrag.

Idag lämnar jag in en motion som företrädare för mitt nystartade parti Framtid Kalmar om att Kalmar kommun skall stoppa utbetalningar av bidrag till Ibn Rushd. Nu kommer de politiska partierna i Kalmar kommunfullmäktige tvingas att bekänna färg i denna fråga.

Jag har ju de senaste veckorna drivit frågan om bidragen till Ibn Rushd på min blogg och jag hade en interpellation vid det senaste kommunfullmäktigemötet den 26 april. Läs sid 11-13

Annons

24 reaktioner på ”VI SÅG DET INTE KOMMA

 1. Andersson 2021-05-13 / 00:36

  Vad det tjatas i massmedia om Israel. Bara för att BLM har spritt sig ända dit.

  Gilla

 2. Onkel Björn 2021-05-12 / 22:47

  d
  Det är mycket som vår regering inte har sett eller förstått vad som komma skall. Alla här minns väl att man skulle ta krafttag mot gängen och vad har hänt?

  Enligt TT har statsministern nu uttalat, visserligen med anledning av konflikten Israel – Hammas och han ska ha sagt att ”nu krävs ett starkt och modigt ledarskap för att få slut på våldet”

  Behövs sannerligen här på hemmaplan.

  Gilla

 3. Ò Hyra 2021-05-12 / 20:37

  En restriktiv narkotikapolitik ger höga priser på droger något som gynnar de kriminella gängen. Blattarna i Rosengård, Biskopsgården och Rinkeby tackar dig Morgan.

  Gilla

 4. Hacke 2021-05-12 / 11:45

  Alltfler reagerar men alltför få agerar. Samtliga riksdagspartier borde i anständighetens namn agera kraftfullt och kräva korten på bordet kring islamist-/säkerhetsskandalen på statsradion. Hur länge ska de ansvariga tillåtas gömma sig alternativt lägga ut rökridåer?

  https://bulletin.nu/sr-s-styrelseordforande-har-fortroende-for-cilla-benko

  https://www.smp.se/ledare/tillsatt-en-oberoende-sr-granskning-1dcc22df/

  https://bulletin.nu/public-service-maste-rensas-upp

  Gillad av 2 personer

 5. Ingemar Ekman 2021-05-12 / 10:54

  ”När får Sverige sitt första riktigt stora terrordåd?”
  Jag tror inte att Sverige kommer få något stort terrordåd. Vi kommer säkert att få fler dåd utav ensamgalningar som vi haft hittills.
  Stora terrordåd måste planeras noggrant, så det behövs styras uppifrån.
  Varför skulle islams toppar förstöra den säkraste invägen till Europa som dessutom försörjer dom.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-05-12 / 15:30

   Var inte terrordådet i Norge stort? Det var det enligt min mening.

   Gilla

 6. Benny 2021-05-12 / 10:52

  I Iran så hjälpte kommunisterna Khomeini till makten för 40 år sedan och som ”tack” för hjälpen så hängdes kommunisterna från lyktstolpar efter islams maktövertagande! Den som inte lär sig av historien är dömd att upprepa gårdagens misstag…Läs mer om hur sosseriet skapat en ”Deep state” i Sverige på Newsvoice!

  Gilla

  • Ölandsbonde 2021-05-12 / 21:46

   Samma sak i Indonesien.

   Gilla

 7. nilscobra 2021-05-12 / 10:05

  Ja. det är tyvärr bara en tidsfråga innan vi får ett nytt Muslimskt terrordåd i Sverige. Och det har vi vissa ansvariga politiker, media och alla faktaresistenta Svenskar som vägrar ta till sig information om den ondskefulla ideologin Islam att tacka för.

  Tyvärr så saknar till och med SD ett åtgärdsprogram för att stoppa Islamiseringen och minska terrorhotet. Vilket väl är närmast kan liknas vid en skandal. Dags för SD att sluta med sin mellanmjölkspolitik i den här frågan och börja ta tag i den här frågan på riktigt. Någon måste visa visa vägen och i dagsläget är det bara SD som kan göra det. Dom får inte fortsätta vara tysta i den här frågan. För Sveriges skull.

  Här en åtgärdslista för att stoppa Islamiseringen och terrorhotet. Bara för SD att kopiera och göra till sin offentliga politik.

  # Frånta Jihadist resenärer medborgarskapet och vägra dom att återvända

  # Utvisa eller fängsla folk på livstid som på minsta sätt visar radikala tendenser.

  # Förbjud byggande av nya Moskéer och stäng ner sådana som finansierats av tveksamma regimer.

  # Förbjud hatbudskap ur Koranen och Haditherna i landets Moskéer.

  # Stäng ner Moskéer som visar minsta tendens till radikalisering.

  # Förbjud alla slags Muslimska beklädnader i skolor, på arbetsplatser och hos myndigheter och offentliga inrättningar. I det offentliga rummet bör sådana som täcker ansiktet totalförbjudas. Brott mot detta ska kunna ge fängelse och utvisning.

  # Återinför Sveriges gränser och och sluta ge permanent uppehållstillstånd till ekonomiska migranter från Muslimska länder.

  # Satsning i skolorna och för allmänheten på utbildning om den rasistiska, kvinnofientliga, homofoba och våldsbejakande ideologin Islam och dess 1400 år långa och blodiga historia med grovt räknat 270 miljoner dödsoffer.

  # Förbjud import av Halalkött som strider mot Svensk djurskyddslagstiftning.

  # Förbjud könsstympning även av pojkar.

  # Inga statliga medel till religiösa samfund.

  # Förbjud religiösa friskolor.

  # Förbjud segregering på grund av kön. Som t.ex vid badhus och i skolor.

  # Islam befinner sig i krig med oss. Involvera även försvaret i kampen mot Islam.

  Lägg därtill stopp för bidrag till icke-medborgare, ingen sjukvård till illegala, omedelbar utvisning av illegala, återkallande av medborgarskap om man döms för brott, återkallande av medborgarskap som man fått på falska grunder plus utvisning direkt vid gränsen för alla som inte kan uppvisa ID.

  Genomför detta. Så har vi i vart fall gjort vad vi kan för att stoppa Islamiseringen och terrorhotet. Frågan är bara om det finns någon politisk vilja och intresse av att ta itu med det islamiska hotet. För närvarande gör det väl inte det. Vi kan för närvarande bara hopas på att vi får en regering i nästa val som förstår vilket hot Islam utgör och genomför så många av dessa förslag som möjligt.

  Gillad av 3 personer

 8. Nils Dacke 2021-05-12 / 09:23

  Jag brukar inte berömma SVT och dess journalister men i gårdagens Aktuellt var den kvinnliga reporten ganska tuff mot Damberg och han blev svarslös flera gånger. Ser vi en förändring i SVT inriktning??

  Gillad av 5 personer

  • Thoralf A 2021-05-12 / 09:47

   Jag noterade samma sak och blev lite förvånad när hon fortsatte med sina frågor.

   Gillad av 1 person

   • messkalle 2021-05-12 / 12:24

    Utan att sett det omnämnda har jag noterat en glidning att PK-MEDIA är lite mer kritiska mot de goda agenda.

    De kanske börjar se vad som kommer.

    Gilla

  • turrim 2021-05-12 / 11:22

   Cilla Benkö vägrar oberoende utredning av säkerhetshotet mot SR. Hon säger att SR är ingen myndighet. Men jag får inte säga upp prenumerationen vilket jag kan göra vid en icke statlig redaktion.

   Gillad av 2 personer

   • Champagne Supernova 2021-05-13 / 00:34

    När någon börjar prata om SR och neutralitet blir det en straffspark i öppet mål att hävda att så inte är fallet. Nu har vi det på pränt hur man mörkat denna skandal. Vi skulle inte få veta något.

    Gilla

 9. messkalle 2021-05-12 / 07:47

  Är avundsjuk på er som bor i Kalmar som har en politiker som värnar om er, inte bara för sig själv utan för alla er, era barn och era barnbarn som lever och bor inte bara i Kalmar eftersom det handlar om hela Sveriges framtid.

  Gillad av 3 personer

  • Martin 2021-05-12 / 17:58

   En av islamisternas favoriter är ju Annie Lööf, och läste att AL ökar i popularitet både inom det egna pedofilpartiet och bland övriga. Så tappade är folk i detta landet att det saknar motstycke i historien till detta kollektiva självmord. Vad är det med folk? Jag har gett upp för länge sedan ..

   Gilla

  • Champagne Supernova 2021-05-13 / 00:36

   In Thoralf We Trust.

   Gilla

 10. Christer 2021-05-12 / 07:06

  Jag har aldrig riktigt förstått liknelsen med den kokta grodan .
  Men sossarnas förhållande till radikala muslimer illustrerar den liknelsen på ett klart och otäckt sätt.
  Men som sagt , ingen sosse törs påpeka det .

  Gillad av 1 person

 11. Håkan Spångberg 2021-05-12 / 06:29

  Undrar om Svalbard kan vara en lämplig plats att tillbringa den avslutande delen av livet på?
  Delvis autonom och karg vilket gör att man kanske slipper vissa samhällsomstörtande element.
  Dessutom får man ju beväpna sig, har jag för mig.
  Förhoppningsvis fritt från sozzeriet också.
  Så kan man på avstånd betrakta förstörelsen av Sverige och Europa.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.