2 reaktioner på ”YTTRANDE ÖVER NY ÖVERSIKTSPLAN

 1. Kalle 2021-08-03 / 13:29

  ##Sverige bör öka polisens budget – inte planera vansinniga nedskärningar! ##

  ## 500 miljoner ska nu sparas på polisen.Enligt källor går sparkraven emot regeringens visioner om att stoppa gängkriminaliteten. Detta sker samtidigt som Sveriges utrikesminister Ann Linde under bordet och enligt egen utsago “olagligt” lovar bort 380 miljoner till ryska påverkanskampanjer!Smaka på det och inse vidden av hur våra egna politiker förråder Sverige. Inse också att det inte råder brist på ekonomiska resurser. Pengar finns det uppenbart gott om i “ladorna”. Bara inte till sådant som är väsentligt för att vårt land ska kunna fungera normalt. 270 miljoner per år satsas på vård till “papperslös” medan skattebetalarna dör i cancerköer. Att strössla miljoner och åter miljoner över odemokratiska länders terrorregimer går visst också utmärkt. Att bekosta så kallad konst ur allmänna medel – inga problem. För att inte tala om alla miljoner och åter miljoner som ges bort till islamistiska föreningar. Studieförbundet Ibn Rushd har sedan 2005 tagit emot statsbidrag som sammanlagt överstiger en kvarts miljard kronor. Det här är föreningar vars värdegrund är ett hot mot vår demokrati. Kom inte och påstå att polisen måste spara, när hela den svenska budgeten ser ut som ett dåligt skämt ur Lyxfällan! ##

  https://katerinamagasin.se/sverige-bor-oka-polisens-budget-inte-planera-vansinniga-nedskarningar/

  Håller med Katerina fullständigt. Något är fel med sveriges kostnadsprioriteringar. Sveriges regering slösar våra skattepengar på strunt!!!

  Gilla

  • Benny 2021-08-03 / 15:41

   Kalle, det blir så här när ca 80% av befolkningen inte verkar begripa vad de röstar på! Att Sverige styrs av extremister mot katastrofen är ingen nyhet utan det som förvånar är hur lite folk engagerar sig mot vanvettet. Tror verkligen ”Svensson” att kriminaliteten inte drabbar dem själva till slut i sina ”trygga” villaghetton? Man tar sig för pannan…

   Gilla

Kommentarer är stängda.