STATEMENT

Jag skiter i Afghanistan, jag bryr mig inte om tolkarna som jobbat för Sveriges militär i Afghanistan för snart 10 år sedan (fram till 2014) . De har haft alla möjligheter att sköta om sin egen säkerhet sedan dess.

Det är inte Sveriges ansvar idag!

Jag skiter i talibanerna och deras förbannade våldsreligion, islam! De får härja och döda så mycket de vill i Afghanistan. Vill inte det egna folket stoppa dem så får de väl leva under detta religiösa våldsstyre.

I Sverige borde vi istället fokusera på våra egna problem med islam och gängkriminella grupper och klaner. Som i stor utsträckning har sin grund i MENA-kulturer och islam.

Stöd inte politiker eller rösta på politiker som inte bryr sig om Sverige. Då kan du utesluta minst 7 riksdagspartier!

Stöd och rösta på de politiker som skiter i talibanerna i Afghanistan eller islamisterna i Irak, Iran, Syrien eller vilket annat MENA-land som helst.

Det är dags att enbart bry sig om vårt eget land! Sverige först!!!

Annons

44 reaktioner på ”STATEMENT

 1. Sven d.ä. 2021-08-17 / 11:45

  Vi vill inte att de afganistaner som finns i Sverige ska påverka Sverige, så låt Afganistan sköta sig själv. Vill de spärra in kvinnor så låt de göra, men bara i Afganistan.Vill de knäböja mot Mekka så låt de göra det. Låt dem göra vad de vill, vi víll göra vad vi vill.

  Gilla

 2. Karl W 2021-08-17 / 01:06

  ”Det är inte Sveriges ansvar idag” Jag håller med, men vi bör mycket noga följa vad som händer och lära. Afghanistan leddes av en amerikansk marionettregim, och även Sverige leds av en amerikansk marionettregim, som varje år har skickat 1 miljard av svenska skattebetalares pengar till den afghanska korrupta syster regimen. Den svenska regimen är korrupt, den afghanska likaså. Afghanistans X-president Ashraf Ghanis flydde och tog med sin så mycket pengar att de tog fyra bilar att transportera dom. Det var svenska skattebetalarnas pengar. Vem i Sverige vill göra något åt det.
  https://www.friatider.se/afghanistans-president-flydde-med-sa-mycket-pengar-att-helikoptern-inte-kunde-lyfta

  Gilla

 3. Lasse 2021-08-15 / 22:31

  Folket är livrädda i Kabul. Sverige letar med lys och lykta vilka de ska köra ”hem”

  Gilla

  • Karl W 2021-08-16 / 00:50

   Det är vad den massiva amerikanska krigspropagandan som pumpas ut genom svenska MSM och Public Service säger, och det är nog sant, men vilka är ”folket”. Glöm inte att USA etablerade sin egen marionettregim i Afghanistan i avsikt att plundra landet på olja, gas och naturrikedomar. Dom som har kollaborerat med inkräktarna är nog livrädda nu. Det är samma sak som de som kollaborerade med Nazisterna i Tyskland. Dom är rädda till denna dag.

   Gilla

 4. Anders G 2021-08-14 / 19:50

  Mazar-e-Sharif uppges ha fallit. Snart tar Talibanerna över allting. Fattar fan inte vad de afghanska regeringsstyrkorna gör..

  Thoralf, förklara vad fasen som händer där borta?

  Gilla

  • Thoralf A 2021-08-14 / 20:10

   Varför skall jag förklara det? Det tycker jag att du skall förklara!

   Gilla

   • Anders G 2021-08-14 / 21:28

    Thoralf, det är allvarligt läge i Afghanistan. Om talibanerna tar över kommer det bli enorma flyktingströmmar till Europa. Vi måste ända hålla ett öga på landet.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-08-14 / 21:50

    Jag skiter i vad som händer i Afghanistan. Det berör inte oss. Sverige borde stänga gränsen och avvisa alla som kommer från MENA-länder!

    Gillad av 1 person

   • Anders G 2021-08-15 / 13:04

    Kabul faller inom kort.

    Gilla

   • messkalle 2021-08-16 / 15:57

    Lysande Thoralf, Förklara kan jag inte men drista mig att se samma sak kommer att hända i Sverige när den fredliga religionen går bärsäkragång, Såg lite när den skånska bonnministern höll presskonferans.och ett inslag från Kabuls flygplats då säger jag samma sak;
    ”Det är dags att enbart bry sig om vårt eget land! Sverige först!”
    Bara män som flyr . fega kräk. Går framför ett runnande flygplan och klamrar sig fast. Ja de saknar allt,.

    Gilla

 5. Sven d.ä. 2021-08-14 / 12:51

  Bra rutet.
  Bara synd att vi ska behöva ens fundera på detta.

  Gilla

 6. Robban 2021-08-14 / 12:47

  En liten sak.. Som de flesta verkar ha missat i det här med att ”ta hem tolkarna” är att vi, dvs Sverige inte haft någon anställd som arbetat för oss sedan 2014 och att de tolkarna redan ”tagits hem” och fått asyl!
  Efter 2014 har Sverige nyttjat tyskt anställda tolkar! Dvs Tyskland kan möjligtvis ”ta hem” några!
  Allt som allt ljuger, bedrar alla som påstår, aarbetar för, driver opinion för att ”ta hem tolkar” från Afghanistan! De vill enbart få in lite till analfabeter som kan försörja sig på brott och bidrag och hjälpa till i transformeringen av Sverige till ett land i tredje världen!

  Gillad av 2 personer

 7. PL 2021-08-14 / 11:53

  Förstår din upprördhet Thoralf, den delas av oerhört många svenskar som bara fått ta del av tillrättalagd information från SVT, SR, TT och förstås alla rikstäckande nyhetsmedia. Expressens Magda Gad som hade bra rapportering för några år sedan verkar helt ha spårat ur, hennes rapportering är helt obegriplig. Ett av hennes påstående som verkligen måste ifrågasättas är att Talibanerna bara stöds av en minoritet av afghanerna. Det motsatta verkar mycket mer trovärdigt, talibanerna och deras tolkning av Islam åtnjuter ett massivt stöd av befolkningen utanför huvudstaden Kabul. Afghanerna har i olika uppslagsverk beskrivits som ett ”krigarfolk” och utifrån det verkar det obegripligt att det inte skulle kunna samla sig för att försvara sina familjer från ganska enkelt beväpnade banditgäng. Talibanerna har varken artilleri eller flygstöd.
  Det troliga är att kinesiska intressen kommer att ta över i Afghanistan som har stora naturtillgångar i form av mineraler och olja. Kineserna har tidigare visat sig totalt ointresserade av mänskliga rättigheter. De kommer inte att bry sig om folkrättsbrott som godtyckliga avrättningar och steningar av både kvinnor och män som brutit mot de muslimska reglerna för separation mellan könen.

  Gillad av 1 person

 8. Robban 2021-08-14 / 10:36

  Är oändligt trött på afghaner/irakier/syrier mm! I princip så ska ingen av dom ens befinna sig på svensk jord!
  Den handfull som ev har ett riktigt skäl är inget problem, då de är så oerhört få!
  De senaste decennierna så har inte ens 3% av de som kommit till Sverige haft rätt till asyl enligt gängse regler!
  Vi behöver åtgärda det här problemet!
  Idag har vi omkring 2.4miljoner och av dessa är det, mellan tummen och pekfingret, alltså högst 72 000 som skulle kunna komma ifråga för ett skyddsbehov/asyl!
  Att gilla att leva på bidrag från svenska skattebetalare är inget asylskäl även om många PK tror det!

  Gillad av 1 person

 9. Nils Dacke 2021-08-14 / 09:20

  Instämmer till 100%, tidigare erfarenheter bland annat från Sovjets invasion av Afghanistan och Frankrikes o USA misslyckade i Vietnam visar att utländskt krig för att införa nytt styre är dömt att misslyckas. Sverige borde aldrig blandat sig i detta vansinniga uppdrag och det är lika bra att talibanerna tar makten tills det afghanska folket tröttnar och störtar dem. Jag skiter också i dessa misslyckade menaländer som förutom olja inte bidrar med något vettigt förutom krig och diktatur med islam som drivkraft.

  Gillad av 4 personer

 10. Ölandsbonde 2021-08-14 / 07:14

  Såvitt jag vet så invaderades Afghanistan av västerländska soldater med USA i täten för 20 år sedan. Detta skedde utan krigsförklaring. Sedan dess har landet varit ockuperat. Precis som alltid under ockupationer finns det människor som ställer sig på ockupanternas sida. Efter ockupationens slut är det inte brukligt att dessa behandlas med respekt och vördnad. Tvärtom. Gängse benämning är landsförrädare.

  Jag ser inget skäl till att Sverige ska hjälpa dessa på något sätt. De gjorde ett val och får leva med konsekvenserna därav. Sån´t är livet.

  Gillad av 1 person

 11. Karl W 2021-08-14 / 01:53

  Talibanerna utgör Afghanistans befolkningsmajoritet och urbefolkning och dom arbetar på att kasta ut inkräktarna och deras kollaboratörer. Kanske finns det något att lära där för svensk befolkningsmajoritet och urbefolkning när det gäller utländska inkräktare och deras kollaboratörer – i Sverige.

  Gillad av 1 person

 12. Cosmik Debris 2021-08-14 / 00:56

  Samnytt: ”Polisen vägrar visa film på mystisk blixt som brände ned kyrka ”
  Dagen: ”Bensindunkar hittade efter kyrkbranden i Jönköping”

  Jag litar inte längre på svensk polis. Den är genompolitiserad, korrupt och inte längre i medborgarnas tjänst. Den lille vanskapte nazidvärgen har polisen i ett stramt koppel och allt som hotar ett fortsatt soSSialdemokratiskt maktinnehav ska tystas ned. Alla minns den högerextrema och islamofoba fritösen som anlade branden i Eskilstunamoskén. Nej, här ligger det definitivt en kamel begraven.

  Kommentar på Samnytt:
  ”Det skall alltså röra sig om en film som en privatperson lämnat in, och som polisen tror sig kunna sekretessbelägga. Hur skumt är inte detta? Om filmen ifråga skulle visa ett blixtnedslag kan den vara tagen en annan kväll eller natt än då kyrkan brändes ned. Det är troligt med tanke på att SMHI inte registrerat några blixtar natten då kyrkan brann ned. Säkerligen för det sig om en ren bluff från polisens sida, för att vända bort misstankarna mot de verkliga förövarna som brände med kyrkan. Om fotografiet skulle visa en blixt såg väl dumpolisen en utväg att lägga ned utredningen om mordbrand. Jag tror inte ett skit på den sossefierade värdegrundspolisen. Jag börjar få nog av den!”

  https://www.flashback.org/t3347717
  https://www.blitzortung.org/sv/historical_maps.php

  Gillad av 1 person

  • Sven d.ä. 2021-08-14 / 12:56

   Förrut sas det att den enskilde polisen var OK, men att felet fanns i ledningen. Men så är det knappast. Många enskilda poliser är inte att lita på, de har en värdegrund som inte är svensk. Ledningen har under många många år arbetat emot de vi ser som Sverige. Hoppas de förstår att de inte är uppskattade.

   Gilla

 13. MickeP 2021-08-14 / 00:25

  Tja, de styrande i Afghanistan nekar ju uppenbarligen till att ta emot från Sverige utvisade kriminella. Varför ska då vi här i Sverige bry oss det minsta lilla om vad som händer i Afghanistan?

  Om en muslim vill ha sympati från oss med en annan uppfattning om sakernas tillstånd, vore det ju klädsamt och ett första tecknet på att visa fredliga intentioner att kasta av sig dessa slöjor och hucklen. Som det är nu är visar dessa hucklen och burkor endast på en fientlighet, en arrogans och nedvärderande syn på det västerländska samhället genom bära på dessa islamska uniformer.

  Jag reser inte till Afghanistan iklädd vikinga-hjälm och stålbrynja. Hade jag gjort det hade jag snart nog blivit attackerad av ilskna talibaner.

  Varför ska de gå fritt på våra gator och torg, i våra bostadsområden, iklädda islamska uniformer?

  Micke P

  Gillad av 2 personer

  • Karl W 2021-08-15 / 03:31

   En stor andel av de som kommer som ”flyktingar” österifrån är helt enkelt kriminella och terrorister på flykt undan rättvisan. I Sverige får dom en skyddad fristad och kan fortsätta sina brottsliga gärningar som planering och finansiering av terrorism, och slåss fritt med varandra, mörda och lemlästa den svenska befolkningen. Propagandan i MSM och Public Service skyler deras verkliga verksamhet.

   Gilla

 14. Calle 2021-08-13 / 23:06

  Public Service pratar hela tiden om talibaner, talibaner och talibaner, som om dom vore ett speciellt folkslag, eller en separat nation som anfaller Afghanistan. Mig veterligt finns inte landet Talibanien, utan talibanerna består väl huvudsakligen av afghaner, pakistaner etc. Alltså är det ett inbördeskrig som pågår, det gemensamma dom har är att dom är bokstavstrogna muslimer som följer koranen till punkt och pricka. Dessutom har dom stort stöd av den muslimska befolkningen, inkl. regeringsarme´n, därav det svaga motståndet dom gör, trots 20 års närvaro av andra länder och militärutbildning av FN och främst USA. Dom som kommer hit vill inte försvara sitt land och är därmed fanflyktingar. Att både Ryssar och USA misslyckats beror på att dom INTE haft folket med sig. Tror dom trivs med islamiskt styre. Ingen ställer heller frågan vem som finansierar detta inbördeskrig, kanske även Sverige genom hemskickade socialbidrag och assistansbedrägerier?

  Gillad av 3 personer

  • Karl W 2021-08-15 / 03:37

   Talibanerna är huvudsakligen Afghanistans majoritetsbefolkning och urbefolkning Pashtuner folket. Det var Pashtunerna, Pashtunen Ahmad Shah Durrani, som formellt grundade den afghanska staten. Afghanistan betyder just ”Pashtunernas land”. Folkrättsligt är Afghanistan talibanernas hemland.

   Gilla

 15. Cosmik Debris 2021-08-13 / 22:35

  Varför poserar Magda Gad i full muslimsk stridsmundering i sin bildbyline? Det behövs absolut inte. Jag misstänker istället att det ingår i ett cyniskt och egotrippat karriärbygge?

  Gillad av 2 personer

  • Karl W 2021-08-15 / 03:41

   Av säkerhetsskäl för att inte bli attackerad. Man brukar säga att klär du dig som alla andra blir du osynlig. Dessutom, hon är född i Sverige och hennes far far egyptier.

   Gilla

 16. Lasse 2021-08-13 / 21:43

  Källa: Talibanerna och regeringen har gjort upp
  USA och den afghanska regeringen har kommit överens med talibanerna om maktfördelningen i landet. Enligt uppgörelsen ska regeringen överlämna 17 av landets 34 provinser till talibanrörelsen, uppger en källa för Svenska Dagbladet.

  Överenskommelsen beskrivs som inofficiell.

  SvD skriver att deras källa har nära kontakter till både talibanerna och de afghanska säkerhetsstyrkorna.

  Gilla

 17. stigrydmark 2021-08-13 / 21:00

  Vi vet att invandrare är starkt överrepresenterade när det gäller kriminalitet i Sverige. Många av dem är alltså muslimer. Kriminalitet är ju inget som stöds av koranen. Ändå tycks det vara helt accepterat att vara kriminell, vilket hyckleri!
  Invandrare har ju fått en allt större spridning ut i samhället. De arbetar kanske kommunalt. på Migrationverket eller tom inom rättsväsendet? Hur behandlas landsmän i behov av bidrag, uppe-
  hållstillstånd eller domslut i våra domstolar?
  Jag tror vi måste räkna med favoriseringar långt från objektivitet. Å andra sidan kan svenskar i dessa positioner vara utsatta för trakasserier och hot. Om bidraget inte godkänns kanske familjen lfår leva i skräck för vedergällning-
  Jag tror att vi har en ofantlig kriminalitet som vi inte mycket om.

  Gillad av 1 person

 18. Goliat 2021-08-13 / 20:42

  Lite komiskt att Moderaterna säger att de vill minska invandringen, men kräver att regeringen tar hem afghanska tolkarna.

  Gilla

   • Adam 2021-08-13 / 22:32

    Reinfeldt spökar fortfarande i kulisserna. Lita aldrig på Ulven Ulf i fårakläder. Han har vänt kappan tidigare.

    Gillad av 2 personer

 19. Skogsmulle 2021-08-13 / 20:09

  Mycket tydligt och bra, Thoralf. Det var ett jävligt bra inlägg. Det räcker nu……. Jag är född och bor i Sverige. Har dragit mitt strå till stacken i 34 år som yrkesverksam. Det största problemet är att stacken dräneras av människor som inte har i landet att göra….. För Guds skull: VAKNA Ni som värnar om fosterlandet!!

  Gillad av 3 personer

 20. Hacke 2021-08-13 / 19:42

  Väl rutet Thoralf! Nu är det förbanne mig tid för back to basic. Det får vara slut på storhetsvansinnet och godhetsposerandet kring all världens dysfunktionella kulturer. Låt dem själva reda ut de helveten de själva skapat. Talibanerna tycks dessutom till stora delar ha folkets stöd så länge de vill slänga ut inkräktarna så vad ska ”vi” där och rota i andras kökkenmöddingar för.
  Vi som dessutom har häcken mer än full av restprodukterna från den och världens alla primitiva härvor som vi varken kan eller ens borde försöka nysta i. Det handlar om att välja sina strider. Vissa gör man klokast i att inte ta helt enkelt. Det gäller inte minst för de styrande i lilla storhetsvansinnesmakten Sverige att begripa.
  Frågan är väl snarare hur långt det är kvar innan denna vår ständigt påfyllda krutdurk exploderar som vilken annan Menahärd som helst. Vem krafsar då ihop resterna av vår forna och trygga välfärdsstat?
  Inte är det arkitekterna bakom och utförarna av dagens kaos i varje fall, folkförrädarna inom politik och media.
  De är förhoppningsvis förpassade dit de hör hemma vid det laget. Finspång.

  Gillad av 2 personer

  • Karl W 2021-08-14 / 01:59

   Talibanerna är det afghanska urfolket och har folkets stöd. Vad dom säger är, Gör avbön och acceptera våran värdegrund, vår kultur och våra sätt, eller lämna landet, eller riskera att bli avrättad. Hur är det i Sverige. Alla gillar kanske inte det afghanska folkets sätt, men det är deras land.

   Gilla

 21. tompas11 2021-08-13 / 18:58

  Afghanistan skiter i Sverige så det är inte mer än rätt att jag skiter i Afghanistan!

  Gillad av 1 person

 22. Cosmik Debris 2021-08-13 / 18:42

  Bra Thoralf!

  Magda Gad: ”Dottern dog i explosionen. Nästan hela ryggen var bortsprängd”

  11-åriga Ebba låg i tre eller fyra delar på Drottninggatan. Jag har sett bilderna och det var hemska bilder. Det Magda Gad beskriver har vi inte med att göra. Inte vårt problem! Jag skiter fullständigt i tolkar eller lemlästade barn i Afghanistan. Rapporteringen från muslimska kaosländer står mig upp i halsen då jag vet att förr eller senare blir det vårt problem. I Sverige! Vi har nog med muslimerna som dagligen plågar oss i Sverige.

  Igår vände jag i dörren på ett apotek när jag upptäckte att ett muslimskt snyltdjur i full stridsmundering stod i kassan. Jag kräver sekulär betjäning och vägrar att anpassa mig till en pedofil, parasitär och fascistisk våldsideologi.

  Joakim Lamotte om Magda Gad: ”Visst kan man tycka att det är modigt att som journalist åka och rapportera från den trygga diplomatzonen i Kabul, tillsammans med andra väl skyddade västerländska journalister.”

  Gillad av 2 personer

  • Lars 2021-08-14 / 07:17

   Bra – det är i det lilla det börjar. I det apotek jag brukar gå till stod det en muslimkärring bakom disken – jag skakade på huvudet mot apotekaren som jag känner sedan gammalt och vände i dörren. För en vecka sedan tackade jag nej till besök på sjukhuset eftersom jag fått tid hos en muslimsk ST läkare med världens längsta namn – får söka privatläkare istället vilket funkar för mig.

   Gilla

 23. Håkan Spångberg 2021-08-13 / 18:23

  Oikofobi är tyvärr en åkomma som drabbat befolkningen i detta land hårt.

  Gillad av 1 person

 24. Malin 2021-08-13 / 18:21

  Ord och inga visor! Sverige först!!

  Gilla

 25. Ò Hyra 2021-08-13 / 18:21

  Jag har nu nästan slutat se på nyheter på SVT.
  Ständigt dessa groteska ansikten och nollor som kvoteras in som ”experter”.

  Dom dyker upp i alla sammanhang. Finns det någon som inte är svensk så får han förtur, att han är korkad spelar ingen roll.

  Dessa groteska ansikten…

  Gillad av 2 personer

  • tompas11 2021-08-13 / 19:00

   I september för 3 år sedan drog jag ur elkontakten på TV:n och sedan dess har den varit utdragen.

   Gillad av 2 personer

  • Lars Cornell 2021-08-13 / 22:21

   Även för mig är det mer sällan som jag tittar på ”Public Media” där den värsta ljugtruten är Erica Bjerström och Johan Rockström.
   Internet är en välsignelse för den som vill ha allsidig och trovärd information.

   https://swebbtv.se/w/14531298-ebd2-4390-bc4f-e4bf28780fff

   Gilla

Kommentarer är stängda.