ANTISEMITISM OCH ISLAMISERING

För några dagar sedan skrev jag ett blogginlägg med titeln Islamisering av P4 Kalmar. Jag lovade då att återkomma till ett av de reportagen som den vikarierande Hazem Dakel gjorde under sommaren. Alla hans reportage handlade uppenbarligen om islam och muslimer på något sätt.

I ett reportage hyllade han en muslimsk kvinna vid namn Remonda Saad. Hon har startat kvinnoföreningen Vänskapen i invandrartäta Norrliden. I reportaget klagar hon över att de inte har någon lokal och ville uppenbarligen ha bidrag från Kalmar kommun. Något som föreningen redan fått. Men vem är då Remonda Saad eller Ramanda Saad som hon heter enligt folkbokföringen.

På sin Facebooksida har hon följande omslagsbild.

Bilden talar dock inte om hela sanningen. Utan den har du här nedan. Bilden har varit hennes omslagsbild sedan 2014. Bilden är ett tydligt statement från Remonda Saad. En stenkastande och maskerad palestinier. Vilken förebild!

En bild med detta budskap signalerar enligt mig våld, hat och antisemitism. Detta bekräftas också på hennes Facebook där hon ett flertal gånger, så sent som för bara några månader sedan skrivit att ”Israel is a terrorist organization”.

Med tanke på att hon och hennes förening Vänskapen får bidrag från Kalmar kommun är det anmärkningsvärt. Men det är lika anmärkningsvärt att anställda på Kalmar kommun eller Linneuniversitet gillar dessa inlägg på Facebook.

Det innebär med allra största sannolikhet att Kalmar kommun har en antisemit som lärare och studiehandledare. Dessutom med en funktion som Samhällskommunikatör på kommunförbundet Kalmar län.

Samma uppfattning tycks denna kvinna ha som jobbar på Linneuniversitetet.

Vilka uppfattningar som Remonda Saad uppenbarligen har framkommer om man följer hennes inlägg på Facebook.

Kalmar kommun har också lyft fram denna kvinna på kommunens webbsida i en artikel. Där framgår det att hon är anställd av Medborgarskolan i Kalmar och leder studiecirklar.

Grattis Kalmar!

Annons

36 reaktioner på ”ANTISEMITISM OCH ISLAMISERING

 1. Martin 2021-08-15 / 23:51

  En kulturmarxistisk fjant på DN vid namn Jenny Nordberg påstår att Afghanistan är en del av Sverige nu Då föreslår jag att försvaret med stjärtviftaren Micael Bydén i spetsen tar sina prideflaggor och den feministiska genuspedagogiken och drar ner till Kabul med rosa fittmössor, vattenpistol och hissar regnbågsflaggan bland alla ”förstående” talibaner. Rätt värdegrund är ledorden i allt.
  Det vore ju en god gärning…

  Gillad av 4 personer

   • Högt hårfäste 2021-08-16 / 11:46

    Anställd av Johan? Fy fan, vad korrupt Kalmar är.

    Gilla

 2. Cosmik Debris 2021-08-15 / 18:16

  Jenny Nordberg som bor extremt segregerat i Bålsta konstaterar att: ”Sverige är nu en del av Afghanistan, och Afghanistan är en del av Sverige”.

  Det gäller tydligen inte Bålsta? Fy fan vad trött jag är på hyckleri. Jag föreslår att Jenny skaffar lägenheter åt sina två döttrar i något utanförskapsområde med hög ”afghantäthet”

  Wikipedia om Bacha posh:
  ”Fenomenet blev mer känt för västvärlden efter att den svenska journalisten Jenny Nordberg i sitt reportage De förklädda flickorna i Kabul från 2015 avslöjat företeelsen som relativt vanlig i Afghanistan och i andra länder, som Indien och Pakistan.

  https://sv.wikipedia.org/wiki/Bacha_posh

  Gillad av 1 person

 3. Otto 2021-08-15 / 13:29

  Det har gått sjukt fort utför i Kalmar. Bara kolla in läget utanför moskén på Storgatan på fredagar. Dessa infiltrerar kommuner och myndigheter i rask fart.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2021-08-15 / 13:47

   Tack vare majoriteten bestående av Socialdemokraterna, Centerpartiet och Vänsterpartiet.

   Gillad av 2 personer

   • Goliat 2021-08-15 / 18:45

    Varför är inte Miljömupparna med där också? De brukar ju vara ett med vänstern.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-08-15 / 19:18

    De blev utslängda av Johan Persson (S) för ca 8 år sedan sedan, de varit för krångliga och gnälliga. Då tog han in Centerpartiet istället för att säkra majoriteten i kommunen.

    Gilla

 4. Sven d.ä. 2021-08-15 / 12:26

  Jag tror att många ser personer som Remonda Saad vara OK. De är Ok. De har ett jobb. De har barn i skolan. Man kan heja på dem och sitta ned och ta en kopp kaffe. Kanske har de lyckats lära sig hygglig svenska.

  Men de är ulvar i fåraklädsel. Remonda har en egen agenda men om man skrapar på ytan så hittar man det svarta. Jag kom ihåg att jag vid ngt tillfälle skulle hyra en sommarbostad för en vecka av en Mohamed. Jag kollade upp hans Facebook sida och det var massor med antisemitism. Judarna skulle utrotas, Israel var en imperialistisk stat. mm Så jag avbokade.

  Vi måste precis som Thoralf avslöja dem.

  Kom också ihåg bakom varje muslimsk terrorist har det funnits en ”snäll” muslim.

  Gilla

 5. Ludvig 2021-08-15 / 07:19

  Vilka hemska förebilder hon har.

  Gillad av 1 person

 6. Noa 2021-08-15 / 00:35

  En tanke…
  Dessa muslimska medarbetare i kommunen, finns det inte även en ”Aladdins lampa” som säkerhetsansvarig, är de inkvoterade?

  Gillad av 3 personer

 7. Högt hårfäste 2021-08-14 / 23:38

  Bra gräv!

  Vilken annan kulturberikad kommun som helst i Sverige är bättre än Kalmar. I övriga har folket åtminstone vaknat upp ur djupsömnen.

  I Kalmar lär det aldrig ske. Flytta om ni vill slippa hjärnblödning och hjärtinfarkt.

  Gilla

 8. Adam 2021-08-14 / 23:15

  Den illröda kommunen Kalmar börjar bli riktigt illa på alla plan. Utvecklingen är minst sagt skrämmande och ett typexempel på en kommun som spårat ur för länge sedan. Man känner inte igen sig längre; Inbrott, rån, bilbränder, islamisering, flykting-vurmeri, PK, genusflum, Pride, korruption, svågerpolitik, klimatnödläge…listan är lång. Rösta rätt 2022.

  Gillad av 2 personer

 9. Goliat 2021-08-14 / 22:58

  Hela Kalmar kommun verkar vara inavlad, inkvoterad och infiltrerad.

  Gillad av 3 personer

 10. Cosmik Debris 2021-08-14 / 22:48

  Aftonbladet: ”I värsta fall ligger stora delar av Skåne under vatten om drygt 250 år, menar Magnus Hieronymus, oceanograf på SMHI.”

  I värsta fall ligger Sverige under muslimskt styre om 10 år. Då är det väl skit samma om Skåne ligger under vatten om 250 år?

  Gillad av 4 personer

  • ivarandersson 2021-08-15 / 09:06

   Vi ser vad som händer i Afghanistan men gör ingenting åt problemet.

   Gilla

   • Karl W 2021-08-16 / 01:11

    Afghanistan är deras land, så där kan dom göra vad dom vill. Problemet är att dom vill göra samma sak med svenskarnas land, och svenskarna bara tittar på, och det är väl det du vill ha sagt.

    Gilla

 11. Hacke 2021-08-14 / 21:27

  Du är helt grym Thoralf! Förstår verkligen Kalmarborna i gemen vilken guldgruva med fri och avslöjande information de har tillgång till bara några knapptryck bort. Helt gratis dessutom.
  Du kanske skulle trycka upp lite dekaler och utskick med info kring din blogg inför valet? Om folk lockas in här borde valet i valet för varje ny besökare vara givet i mina ögon.
  Samtidigt som förtroendet för såväl de lokala politikeretablissemanget som den statsunderstödda undermåliga lokalmedian skulle hamna där det hör hemma – i botten. Du avslöjar ju dem mer eller mindre dagligen kring deras försumligheter, mörkningar och övrig misshandel av uppdragen.
  Jag förstår inte att inte din blogg sedan länge är en allmän snackis i folkmun i Kalmar med omnejd. Eller är den det kanske?
  I min hemkommun är det dessvärre tomt på någon liknande eldsjäl och till synes outsinlig källa till högoktanig info. Som på de flesta andra håll i landet misstänker jag.
  Så det är bara att gratulera Kalmar till en helt unik tillgång. Frågan är bara, har tillräckligt många förstånd att ta vara på det och själva bidra med vad de kan för att påverka utvecklingen i den egna staden i rätt riktning vid valurnorna nästa år.

  Gillad av 3 personer

  • Thoralf A 2021-08-14 / 21:49

   ”Frågan är bara, har tillräckligt många förstånd att ta vara på det och själva bidra med vad de kan för att påverka utvecklingen i den egna staden i rätt riktning vid valurnorna nästa år.”

   Så länge media mörkar och undviker tabuämnen så kommer en stor del av folket inte vakna. De är helt enkelt ointresserade av sin framtid.

   Gillad av 4 personer

   • Sven d.ä. 2021-08-14 / 22:41

    Svenskar är ointresserade, de sätter sig hellre ute på sommarstugan och tittar på när granarna växer. ”Bättre fly än illa fäkta” har blivit svenskarnas motto.

    Dessutom så är mediatrycket väldigt stort. Jag noterar senast att när man frågar folket om vad det nu kan vara, så är det en oproportionell del som inte heter ”Svensson, Larsson och Andersson”. Man vill normallisera massimmigrationen.

    Gillad av 3 personer

 12. MickeP 2021-08-14 / 20:51

  Kanon!

  Vi förstår nu varför Remonda och hennes gelikar (är det verkligen en hon?) är här och förgyller vårt land. Hon vill naturligtvis bidra till Sveriges utveckling som land, till allas allas bästa och allas lika värde. Till den svenska värdegrunden helt enkelt.

  NOT?

  Men hon får ju bidrag från oss svenska skattebetalare.

  Micke p

  Gilla

 13. Skogsmulle 2021-08-14 / 18:30

  Bingo!! Alla är vi vinnare i kommunen Kalmar?? Islamismen tar ett starkt grepp om kommunen och de flesta kommuninvånare är fortsatt nöjda och glada. Snart är den så kallade Pandemin över och allt blir som vanligt i Törnrosasömnen…………

  Gilla

 14. Håkan Spångberg 2021-08-14 / 18:06

  Måste vara unikt i historien att landets egna befolkning aktivt medverkar till att förstöra sitt eget land.

  Gillad av 2 personer

  • tompas11 2021-08-15 / 11:10

   Nej det är inte unikt. Se vad som skedde i Libanon, som tidigare var Mellanösterns pärla. Samma misstag som begicks i Libanon håller nu på att ske här.

   Gillad av 1 person

   • Håkan Spångberg 2021-08-15 / 11:51

    Då är det ju ännu värre när vi inte tar lärdom.

    Gilla

   • tompas11 2021-08-15 / 14:44

    Ja så är det. Den som inte kan lära av sina misstag blir inte långlivad.

    Gilla

 15. Lars 2021-08-14 / 17:55

  Du är enastående Thoralf. Det är en ynnest att få ha dig exklusivt på det kommunala planet.

  Gillad av 2 personer

  • Sven d.ä. 2021-08-15 / 08:46

   Varför ska vi hålla på med dessa internationella insatser. Det finns svensk personal idag i Jemen, Mali, Somalia, Kosovo. Irak mm. T.o.m i Sydkorea finns det svensk personal, de upprätthål freden/vapenstilleståndet sedan 1953 – det är nästan 70 år vi i väst har varit tvugna att vara där.

   Lägg ned svensk FN engagemeng.

   Gillad av 1 person

 16. turrim 2021-08-14 / 17:38

  Finns det bara en som gräver fram fakta i Kalmar?

  Vad säger media med många anställda i redaktionen? Ni lever ju på skattepengar på P4 Kalmar och skryter med ”Public Service”. Barometerns ägare håvar också in skattekronor och ni kallar er oberoende när ni borde klassas som undanhållande?

  Gillad av 2 personer

 17. janne 2021-08-14 / 17:28

  Usch och fy fan vilket jävla byke eller vad säger du Johan?Är det inte dags att starta stora städmaskinen nu innan det är för sent dom är här nu om du inte har märkt det.

  Gillad av 1 person

 18. Christer 2021-08-14 / 17:16

  Tensta/Rinkeby framstår som ett bättre alternativ för en Svensk att bo i jämfört med Kalmar .
  Kommer staden att förslummas eller hinner ni rösta bort de socialdemokratiska rötäggen
  Tråkigt att en så trevlig stad förstörs av sossarna .
  Det gäller hela Sverige när jag tänker efter .

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.