16 reaktioner på ”RÖSTA BORT MP FÖR MILJÖNS SKULL

 1. Tony 2021-08-19 / 17:50

  Rösta bort MP för hela Sveriges befolknings skull, dom har redan förstört så
  mycket för VÅRT land att det kommer att ta generationer för att reparera skadorna!

  Gilla

 2. Goliat 2021-08-17 / 22:26

  Hörde idioten från MP på nyheterna ikväll. Sverige klarar minsann ta emot lika många till som år 2015.

  Gillad av 1 person

 3. Robban 2021-08-17 / 19:27

  Min personliga åsikt är att MP utgör ett existentiellt hot mot Sverige, mig, min familj, mina nära och kära!

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2021-08-17 / 18:48

  Homo insanis (”den galna människan”) är en art i släktet Homo som lever i Sverige

  Gillad av 3 personer

 5. Cosmik Debris 2021-08-17 / 18:35

  Vittne till vanvett.

  Gillad av 4 personer

 6. Cosmik Debris 2021-08-17 / 17:42

  Man kan inte resonera med människor som är helt fångna i sina känslors våld. Det är människor som överhuvudtaget inte svarar på logiska resonemang och sunt förnuft. De försöker omforma verkligheten till den overklighet de hör och ser inne i sitt eget huvud.

  Gillad av 4 personer

 7. turrim 2021-08-17 / 17:19

  Vi som är äldre växte upp i ett välutvecklat land. Vi var på framkanten i det mesta som industri, säker och billig el, sjukvård, äldrevård skola, universitet och forskning m m. Vi var stolta och fick beröm av andra länder.

  Så kom 1958 med ungdomsrevolten och Palme. Då började innästlingen i statsapparaten och media av vänstern och tjänstemannaansvaret avvecklades.

  När färre ville köpa tidningar och tyckte illa om programmen i SR/SVT så fick man tvångsbidrag från dem som ogillade.

  Än värre när MP kom in och tilläts innästla. Utöver Bolund och Märta så har vi Maria Ferm MP som gjorde upp med Reinfeldt om nästan fri invandring i Löfvens kansli.

  Det är sorgligt att allt det som vi äldre var stolta över nu raseras och överlämnas som ett snart u-land till våra barn.

  Gillad av 5 personer

  • Sven d.ä. 2021-08-17 / 19:20

   Ett av det värsta är att våra barn inte vet hur det var att växa upp då. Vi har en hel generation som inte vet vad de missar. Vi får inte glömma! De tror att skjutningar, våldtäkter, islam etc är det normala. Vi måste göra något åt det.

   Gillad av 2 personer

 8. Bergman 2021-08-17 / 16:29

  Vid de återkommande gubbträffarna vid mitt köksbord kan många tänkvärda tankar poppa upp särskilt framåt midnatt. För en tid sedan citerade exempelvis en av gubbarna plötsligt vad vi andra, något förvånade, tyckte var ett klockrent bibelord. Nåja, kl var ju 12 på natten, fast ändå.

  Men jag kom idag att tänka på det där, och ringde upp den till synes bibelsprängde köksbordaren och lyckades nå honom på en parkbänk i Rålambshovsparken där han parkerat sig mellan regnskurarna. Jo, men visst! Han drog igång utan preludier. I första Mosebok 1:28 står egentligen allt vi behöver veta om miljön, sa han. Där står:

  ”Varen fruktsamma och föröken eder, och uppfyllen jorden och läggen den under eder; och råden över fiskarna i havet och över fåglarna under himmelen och över alla djur som röra sig på jorden.” ”Vad är det”, frågade jag i Luthersk anda och fick ett engagerat svar:

  Människorna ska vara ledande över allt och över alla här på planeten, dundrade han så det borde ha hörts ända till DN-huset! Men inom den nu rådande överklassen har man föreställningen om att vi inte skulle ha rätt att utnyttja jordens resurser till allas vårt bästa på ett ansvarsfullt, moget och kultiverat sätt, fortsatte han. Vi ska tydligen skämmas ögonen ur oss om vi inte anammar den härskande överklassens (han menade nog PKs) destruktiva irrläror som marknadsförs under ”Ekologiskt” och ”Mångfald”.

  Eftersom vi snart träffas runt mitt köksbord igen, så lovade han att lägga ut texten då. Men arg som han var där på parkbänken, ondgjorde han sig redan nu över allt det där ”ekologiska” och ”mångfaldsmässiga”. Det där tramset, menade han, är ekon från Karl Marx och från övervintrande liberala individualister och folk med allehanda bokstavskombinationer för att göra sig extra märkvärdiga inom mångfalden och de har gärna en offerkofta på (av sista mode) när de utan att behöva skämmas samlas under något som kan kallas för Miljöpartiets 1maj-tåg.

  Undrar om vi andra gubbar vid köksbordet får en syl i vädret när det blir dags igen? Men kul blir det – bäst att stänga köksfönstret vid ungefär kl 23:00.

  Gillad av 3 personer

  • messkalle 2021-08-18 / 01:12

   Synd att väggarna inte kan tala. Ack så gärna jag vill vara med.

   Gilla

   • Bergman 2021-08-18 / 08:30

    🙂

    Gilla

 9. tompas11 2021-08-17 / 15:31

  Vi kan ju börja med att skicka Greta till sydpolen, som just nu har runt 55 minusgrader. Då kan hon sitta där och huttrande beklaga sig över den globala värmen. Det var väl då fan om inte detta ska få fason på den ungen.

  Gillad av 1 person

 10. janne 2021-08-17 / 14:36

  Det största hotet mot landet är MP CP S och mussarna.Men det finns fler.

  Gilla

 11. stigrydmark 2021-08-17 / 14:02

  Ja verkligen, men de är ju också så krävande, utan tanke på konsekvenser, folkfientliga. Alla beslut som rör energi och bilism är ju katasrofala och de drabbar alltid de svagaste i samhället.
  Jag ser dom som en ohyra politiskt, alltså bort med dem , kvickt som satan.

  Gillad av 1 person

  • tompas11 2021-08-17 / 15:33

   Miljöpartiet tillhör inte de en invasiv art? Invasiva arter brukar man sedvanligt utrota, ty de hör inte hemma här.

   Gillad av 1 person

 12. Håkan Spångberg 2021-08-17 / 13:59

  Jag betraktar Miljöpartiet som det enskilt största hotet mot den svenska nationalstaten.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.