ETT ÅR SEDAN MIN BOK KOM UT

Igår hämtade jag tillbaka ett antal exemplar av min bok som Dillbergs bokhandel inte sålt. Så nu har jag ett antal böcker till försäljning. Jag har sänkt priset till 150 kronor + frakt 69 kronor. Boken är på ca 470 sidor och är rikligt illustrerad med foto och grafik.

Skicka mig ett mejl till thoralf.alfsson@telia.com med din adress så svarar jag med betalningsalternativen (Swish eller Bankgiro).

Boken går fortfarande att köpa även hos Bokus.com

Annons

9 reaktioner på ”ETT ÅR SEDAN MIN BOK KOM UT

 1. Tomas 2021-09-29 / 11:17

  Sverige är förmodligen på väg rakt åt helvete.
  Det skjuts, mördas, bombas och vandaliseras dagligen och i våra tidningar kan vi läsa att Svenssons katt sprungit bort. På tv blir vi pådyvlade all världens problem, utom Sveriges. Att någon fortfarande ser och köper skiten, är en gåta.
  Corona och dess vaccin har vi matats med till leda och vägrar man vaccin så jävlar finns risken att hamna på gatan. Att ställa sig i kö på macken och låta sig injiceras med diesel skulle ingen göra, men stå i kö utanför vaccincentralen för en dos med okänt innehåll är okej.
  Självklart har alla ett val och jag är en av dem som valt att vänta eller helt avstå.
  Att jaga den verkliga faran för våra liv och trygghet, är det fan ingen ordning på. Våra politiker och ni som röstat för skiten, bär ett stort ansvar för att Sverige till stora delar blivit ett otryggt land.

  Gillad av 1 person

  • Cosmik Debris 2021-09-29 / 15:39

   1. Känslostyrda fruntimmer utan förmåga till konsekvensanalys fyller landet med muslimer och negrer.

   2. Muslimerna och negrerna våldtar, mördar och spränger bostadshus i luften.

   3. Män får städa upp.

   Gilla

 2. peo 2021-09-29 / 10:10

  Jag har läst din bok, gratislån så det blir ingen royalti. Lång och krånglig titel. Enklare att kalla den för Min kamp. Saknar också SDs bakgrund och bildande. Varför inget om grundarfäderna? Tex fd SS-soldaten Gustav Ekström.

  Gilla

  • Thoralf A 2021-09-29 / 10:46

   peo jag var inte med vid grundande eller de första 17 åren av partiets historia och de åren tillhör inte mina politiska fighter.

   Har du funderat över ditt eget partis bruna historia och ditt partis samarbeta med nazityskland under 30-talet och de tidiga åren under 40-talet. Du kan väl i varje fall läsa vad Herman Lindqvists Historien om Sverige. Då skulle du förstå lite mer.

   Vad säger du om sprängningen i Göteborg?

   Gillad av 3 personer

   • peo 2021-09-29 / 11:03

    Jag var inte med på den tiden.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-09-29 / 11:53

    Då är vi överens. Då slipper vi dina inlägg om SD:s tidiga historia. Där jag inte har något ansvar. Dessutom är jag inte sedan tre år medlem i partiet!

    Gillad av 1 person

   • Bergman 2021-09-29 / 15:23

    Dynamit-Harrys dolda förtjusning vid Jönssonligans presskonferens för de allra mest särskilt inbjudna i Gbg just nu:
    ”Vilken Jävla smäll”

    Gilla

  • Cosmik Debris 2021-09-29 / 14:44

   Att du orkar?

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.