12 reaktioner på ”POLITIKERNA BAKOM ELBRISTEN OCH ENERGIFATTIGDOMEN

  • Linus 2021-12-05 / 15:08

   Tyvärr tar dessa utlänningar ofta jobb som svenskar kan utföra. Enkla jobb finns inte längre för våra egna medborgare.

   Gilla

 1. Goliat 2021-12-05 / 11:14

  Detta är i allra högsta grad OT.

  Såg en kommentar på Granska Kalmar som löd ”alla vet att det är bland annat Maria Paikin som står bakom denna blogg”. Kort därefter svarade ansvariga till bloggen ”tack för tipset! Maria, du får gärna höra av dig till oss” och en mailadress.

  Det dröjde inte länge förrän denna Maria hade postat ett inlägg.

  Hur hittade hon dit så snabbt tänkte jag. Kollade hennes Facebooksida och där var det massuppladdningar om Åkerlinds hus, mängder med inlägg till Granska Kalmar och andra kritiska inlägg om Kalmar kommun.

  Enligt uppgift är hon medicinsk sekreterare i region Kalmar och har lagt upp en text med ”jag är vaccinerad, jag bryr mig om dig”.

  Igår skrev jag ett kritiskt inlägg om vaccinet och om smittspridningen på deras blogg, just för att testa om kommentaren skulle publuceras, men icke sa Nicke.

  Det verkar högst troligt i mina ögon att en av ägarna är just denna Maria. Kan tycka det är sjukt ohederligt att driva en blogg som deras och framföra journalistik i anonyma alias. Det är också tydligt att de själva postar kommentarer i anonyma nick.

  Det är svårt att ta dem på allvar!

  Gilla

 2. Bergman 2021-12-05 / 10:01

  Är det inte så här att omkring 2014 kom MP och S överens om att dra ner på kärnkraften? Därför beordrades Vattenfall att stoppa planerade reaktorer. Man höjde skatt på kärnkraft och tre eller möjligen fyra reaktorer togs ur drift (sannolikt långt i förtid). Kritiker i Vattenfall försvann. Och så ljög MP, S m fl om att kärnkraften inte är lönsam och fortsätter att ljuga än idag.

  Av dessa skrupellösa politiker, till synes sjuka personer, har vi försatts i ett experiment med hela vårt land och vår befolkning genom energikris, cementkris, pandemihaveri, skenande gängkriminalitet, arbetslöshet och …

  man pladdrar i stället på om genusforskare med därtill hörande genuscertifierare, trygghetspoliser, betydelsen av statsanställda kulturarbetare, invandringens positiva betydelse och …

  äsch, varför fortsätta räkna upp allt elände som ändå alla känner till? Men jag vill ändå slutligen ha sagt att det var bättre förr när bara gubbar styrde landet. Lämna mig gärna i vanära och med hugg och slag utanför stadsporten bara jag slipper alla dessa förbannade gråterskor.

  Gillad av 2 personer

 3. Högt hårfäste 2021-12-04 / 23:10

  OT.

  Kalmar kommun är verkligen desperata. Annonserar på Facebook nu om hur mycket Kalmar växer och att företagen växer till. Är valrörelsen igång?

  Gilla

  • Thoralf A 2021-12-05 / 08:42

   Låter Socialdemokraterna Kalmar kommun betala för deras valpropaganda!

   Gilla

   • Högt hårfäste 2021-12-05 / 10:50

    Det var igår kväll den kom upp i mitt flöde. En vän till mig hade gillat den. Överst stod det ”betald annons”. Går det att se annonsen någonstans igen på deras sida tro? Kanske finns fler köpa annonser.

    Inbrott i Två systrars kapell i Norrliden inatt. Man kan ju bara spekulera vilka det är.

    Gilla

   • Thoralf A 2021-12-05 / 11:30

    Har inte sett den själv men om någon ser den så vill jag gärna få en skärmdump.

    Gilla

   • Högt hårfäste 2021-12-05 / 12:11

    Jag hittade den. Du kan söka efter alla annonser i Facebooks annonsbilbliotek. Denna låg under kategorin ”alla annonser” Kalmar kommun, men det fanns även en sponsrad under kategorin ”politik” om klimatet, bland annat.

    https://www.bildtagg.se/bild/0ty3ws7zb9gnwwtumghnyqci

    Gilla

   • Thoralf A 2021-12-05 / 12:18

    Tack för länken. Det skall jag hålla koll på.

    Gilla

  • Otto 2021-12-05 / 13:10

   Fick den annonsen i mitt flöde, även om jag inte bor i Kalmar längre. Har sett flera annonser för Kalmar kommun. Vad kostar annonsering?

   Talmannen hade tydligen sponsrat sina egna inlägg, men han betalar väl ur egen ficka.

   Gilla

Kommentarer är stängda.