ROGER KALIFF (S) FÖRSÖKTE AVBRYTA MITT ANFÖRANDE

Idag skriver jag på Framtid Kalmars webbsida om beslutet om en ny detaljplan för ett nytt fängelse söder om Kalmar. Beslutet fattades idag vid årets sista kommunfullmäktige. Jag blev dock avbruten av ordförande Roger Kaliff (S) under mitt anförande.

Du hittar mitt inlägg men även också ett videoklipp på följande länk.

Annons

10 reaktioner på ”ROGER KALIFF (S) FÖRSÖKTE AVBRYTA MITT ANFÖRANDE

 1. Otto 2021-12-21 / 13:39

  Vilken fars det är i Kalmar med JP som sektledare och hans undersåtar som går i hans ledband!

  Gillad av 1 person

 2. Ludvig 2021-12-21 / 06:50

  Lite mer hyfs väntar man sig av en ordförande.

  Gillad av 1 person

 3. onkelbjrn 2021-12-21 / 00:06

  Skulle gärna se att man började bygga interneringsläger för alla som borde men som man av olika anledningar inte kan deportera.
  Sen skulle jag också vilja se att man började med ”chaingangs”, där fångar klädde i rosa overaller, gärna med små teddybjörnar på, gick och arbetade efter vägarna.
  Men det kommer jag aldrig att få se. Anses säkert som kränkande mot de stackars fångarna.

  Gilla

 4. stigrydmark 2021-12-20 / 23:39

  Om jag inte missminner mig så deltoh Morgan j i invigningen av ett nytt fängelse i våras. Möjligen i Blekinge? Han var så glad och stolt, inte minst för de arbetstillfällen som skapats. Att vara glad över ett nytt fängelse är i sig ett mycket negativt bevis på den förda politiken: massinvandring och till den kopplad hög kriminalitet.
  Samtidigt visade detta nybygge på den som vanligt senfärdiga handläggningen. Fängelserna har ju varit överfulla i åratal. Bristande tankeförmåga hos sossarna har inte förstått att alla samhällets grenar behöver uppdateras och förstärkas i takt med invandringen. Det har synts speciellt beträffande polis och rättsväsende.
  Så, det behövs ett fortsatt byggande, inte bara i Kalmar. Sverige kommer sannolikt att toppa statistiken med flest fängelseplatser/capita. Vi har ju redan ”hedrande” platser när det gäller arbetslöshet, antal poliser, antal sjuksängar, skolresultat, sprängningar. skjutningar, mördade våldtäkter (3000 på hög att utreda) döda i Covid-19 och säkert många andra topp/bottenplaceringar.

  Gillad av 1 person

  • Andersson 2021-12-21 / 10:03

   Jag tror mig veta att det inte finns något fängelse i Blekinge. Förutom Vita Briggen i Karlskrona. Men det är nedlagt och sålt. Det står tomt och öde såvitt jag vet. Så det kanske går att köpa tillbaka.

   Ankarsmedjan är borta men en ny borde väl gå att ordna. Där var där de mest härdade satt. Satt och satt där var ingen som fick sitta och lata sig.

   Varför länkar inte tidningar och television till den här sidan:

   http://www.svk.se/om-kraftsystemet/kontrollrummet/

   Allting går med elektricitet det är inget konstigt med det. All time baisse.

   Nu ska jag åka till systemet. Om jag hittar en sådan sparkcykel. Med laddat batteri. Annars får det gås ändå. Det vore för galet om det gick överstyr med glögg och punsch. Dottern kom hem från Köpenhamn i dag. Hon brukar ha snaps med sig till sin gamle. Den är klar om man säger så. Snapsen jag fick förra julen var god men rysligt odryg.

   Gilla

 5. Anders G 2021-12-20 / 22:55

  Efter att ha följt HBK:s matcher i över 50 år tackar jag för mig. Att HBK är tillbaka i Superettan lockar inte till besök på Örjans vall 2022.

  Hur kunde HBK förlora mot HIF som inte har övertygat i superettan 2021? Ansvaret faller på tränaren Magnus Haglund vars taktik är inriktad på försvarsspel, anfallsspelet kommer i andra hand.

  Gilla

 6. Mats 2021-12-20 / 21:01

  Såzzesekten gillar inte att orsaken till deras vansinnespolitik ska väcka folks insikt av vilka förrädare dessa svin är

  Gillad av 3 personer

 7. Högt hårfäste 2021-12-20 / 20:48

  Sosseriet visar åter igen sitt fula tryne! Nästa år måste det bli maktskifte innan det går helt åt fandets. Läste att juridikutbildningen är i hamn nu.

  Gillad av 3 personer

 8. ivarandersson 2021-12-20 / 18:41

  När sossarna pratar ska alla andra lyssna. Roger Kaliff och alla andra sossar har två öron men lyssnar bara på sina partikamrater i stället för att lyssna och lära. Vi ser ju vilket b-lag som har blivit ministrar i den nya regeringen. Kunskap har inget värde för sossarna. Bara sossarnas åsikter och partiboken har något värde för sossarna.

  Gillad av 6 personer

 9. Goliat 2021-12-20 / 18:40

  Sekten Kalmar kommun är otäck!

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.