KF SA NEJ TILL ATT STOPPA BIDRAGEN TILL IBN RUSHD

Jag skriver på Framtid Kalmars webbsida om gårdagens debatt och beslut om ekonomiska bidrag till det muslimska studieförbundet Ibn Rushd. Framtid Kalmars motion om att stoppa de ekonomiska bidragen till Ibn Rushd fick bara stöd av Sverigedemokraterna vid voteringen.

Debatten var dock intressant ur flera aspekter. På Framtid Kalmars webbsida finns också ett videoklipp och mina personliga kommentarer till debatten.

Du hittar inlägget på följande länk.

Annons

10 reaktioner på ”KF SA NEJ TILL ATT STOPPA BIDRAGEN TILL IBN RUSHD

 1. Champagne Supernova 2021-12-23 / 17:57

  Det intressanta tycker jag är att M inte agerar som ett oppositionsparti i Kalmar. Ska man rösta på M kan man likaväl lägga rösten på S därför skillnaden är så liten. M i Kalmar vill ha tiggeri på gatorna och de vill ha stora hotell nära slottet. M vill ge bidrag till den muslimska föreningen. Allt detta vill även S göra. Undrar hur många på stan som skulle känna igen M:s toppnamn i kommunfullmäktige. Väldigt få om jag får gissa.

  Gilla

 2. Christer 2021-12-22 / 11:34

  Det är sossarnas medlemsavgift till NYANS som betalas på det här sättet.
  Inte törs de ändra på det ett valår .

  Gilla

 3. janne 2021-12-22 / 11:03

  TV 4as morgontv är för bedrövlig,rena gnäggkanalen hehehehe från den kvinnliga
  sk programledaren.ynkligt är bara förnamnet,sedan kan vi ta den andra svt kanalen
  som jag betecknar som rena pladderkanalen,kan ni inte bättre för alla dessa miljarder
  så lägg ner skiten,hehehe.Skit på er alla.hehehe

  Gilla

 4. ivarandersson 2021-12-22 / 09:06

  Johan är rädd att förlora röster och makten och ”mutar” studieförbundet Ibn Rushd.

  Gilla

 5. Cosmik Debris 2021-12-22 / 03:36

  Är det konstigt om man blir så in i helvete tokförbannad?

  Här står det alltså en neger (han heter tydligen Barakat Ghebrehawariat, men det är enklare att bara säga negern) och föreläser om vilka ord svenskarna får och inte får använda? TV4 glömde t.ex. babbe, trumskinn, lakritstomte, zigenare, eskimå, indian och blatte. Jag kan upplysa TV4 och herr Neger om att jag använder precis vilka ord jag vill. När jag vill! Om det inte passar så kan herr Neger åka hem till Afrika. Och på Tjärna Ängar är det samma visa. Jag tycker fru Negress ska åka hem till Somalia och kräva större lägenheter. Kräver att kommunen bygger större lägenhet åt hennes familj utan att hon ska behöva arbeta? Fy fan! Hon är överhuvudtaget inte i position att kräva någonting. Åk hem. Åk bara hem till Afrika! Jag är in till döden trött på dessa parasiter.

  ”Sadia Ali berättar, på somaliska, att[…]Hon vill att kommunen bygger större lägenheter – anpassade till de familjer med många barn som idag bor i Tjärna Ängar.”

  Skaffar många barn – oroas över trångboddhet och kriminalitet
  https://nyhetsbyran.org/skaffar-manga-barn-oroas-over-trangboddhet-och-kriminalitet/

  Gillad av 3 personer

   • Thoralf A 2021-12-22 / 10:06

    Jag har nu tittat på inslaget i TV4. Vad trött jag blir på denna språkpolis och inte minst de taffliga programledarna.

    Jag tror att den här typen av ”peka finger inslag” får rak motsatt effekt.

    Inte minst med tanke på vad lokal s-politiker kallade mig för så sent som i måndags under kommunfullmäktige då jag var både ”islamofob” och ”lögnare” men även kallades ”expert” i en nedvärderande kontext av en invandrare som representerar Centerpartiet.

    Gillad av 1 person

  • Hacke 2021-12-22 / 10:24

   Väl rutet Cosmic Debris. Jag tror flertalet instämmer hos den s k tysta majoriteten. Dessvärre alltför tysta. Regimmedia tillåts bryta ned folket och nationen bit för bit samtidigt som fräckheten inte vet några gränser hos deras nyfrälse.

   Gilla

 6. Högt hårfäste 2021-12-21 / 23:14

  Kalmarfarsen rullar vidare…

  Gilla

 7. Goliat 2021-12-21 / 22:24

  Kalmar är och förblir en vänsterradikal PK-kommun.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.