BEFOLKNINGSÖKNINGEN I KALMAR

Befolkningsökningen i Kalmar liknar mest ett folkutbyte! Det är svårt att tolka statistiken från SCB, Statistiska Centralbyrån på något annat sätt när man tar del av alla siffror och analyserar dessa kalla fakta.

Men uppenbarligen är jag och Framtid Kalmar det enda politiska partiet i Kalmar som reagerar på utvecklingen. I varje fall så har jag vare sig läst eller hört någon annan politiker ta upp frågan.

Det socialdemokratiska kommunalrådet Johan Persson räknar enbart huvuden, så många huvuden som möjligt. i dagens Sverige är en ”dumskalle” lika mycket värd som en läkare eller civilingenjör. Det sköter det statliga utjämningssystemet till att utjämna skillnaderna mellan ”dumskallen” och läkaren.

Annons

19 reaktioner på ”BEFOLKNINGSÖKNINGEN I KALMAR

 1. Lotta 2022-03-17 / 19:50

  Alla politiker upprepar samma mantra om att vi inte skall upprepa invasionen till Sverige 2015. Men om väsrstascenariet med 4000 som kommer hit dagligen. Hur många blir det per vecka, per månad eller per år?

  Gilla

 2. Lotta 2022-03-17 / 19:35

  @ BERGMAN
  2022-03-17 / 17:20 Om ditt inlägg var riktat till mig får du nog förklara vad du menar för jag förstår inte.

  Gilla

 3. Linus 2022-03-17 / 16:16

  Lena Hallengren ska tala och dela ut flyers i Norrliden imorgon.

  Gilla

  • Thoralf A 2022-03-17 / 18:08

   Hoppas att hon har några stadiga personer med sig!

   Gilla

 4. Otto 2022-03-17 / 13:12

  Johan vill vinna kommunalt SM-guld i befolkningsökning och antal inflyttade som inte kan försörja sig själva.

  Gillad av 4 personer

  • ivarandersson 2022-03-17 / 18:57

   Den lönsamma invandringen från MENA.
   ”Svenskt Näringslivs utanförskapsundersökning från 2021 visar nämligen att Sveriges kostnad för de 1,3 miljoner individer i arbetsför ålder som inte kan försörja sig själva (270 miljarder) är över fyra gånger större än rikets samlade försvarsbudget (63 miljarder).”
   https://www.gp.se

   Gilla

 5. Kalle 2022-03-17 / 11:18

  ## Socialdemokrat går över till muslimpartiet Nyans ##

  ## Enligt Dabbour har Socialdemokraterna ett problem med representation.

  – Jag har slitit på i Socialdemokraterna i tio år men känner att partiet säger en sak men sedan när det kommer till representation så är det något annat. De speglar inte Malmös befolkning där en stor del är utrikesfödda. Beslutet att hoppa av har växt fram länge men jag känner att jag ändå har mer att ge inom politiken och vill vara aktiv i Partiet Nyans, säger Maher Dabbour.
  I samband med beskedet låter Nyans även meddela att omkring 20 aktiva socialdemokrater i Malmö förväntas ansluta sig till partiet inom kort.##

  ## Yüksel,[f.d centerpartiet] som tidigare haft samröre med den turkiska högerextrema organisationen Grå vargarna, ##

  ## Man vill ge muslimer och afrosvenskar en minoritetsställning i grundlagen och införa en ny brottsrubricering för islamofobi och afrofobi.

  I höstens val kommer man att ställa upp i ett stort antal svenska kommuner.##

  https://samnytt.se/socialdemokrat-gar-over-till-islamistpartiet-nyans/

  (S)trömavhoppen inom de politiska partierna har börjat. Nu är de färdigutbildade inom de olika partierna och känner till styrkor och svagheter. Vet hur de skall navigera inom politiken.

  I de turkiska svenskbyarna annonserar det svenska partiet nyans med stora affisher om sitt parti.

  Islamfieringen fortsätter med allt större fart.

  Vad säger sossarna om det nu??? Den importerade valboskapen som nu smitit ur sosse- fållan!!!

  Gillad av 3 personer

 6. Adam 2022-03-17 / 10:13

  I takt med att folk söker sig till livskvaliteten i staden, så ökar kriminaliteten. Inatt var det dags igen. Läser I Barometern:

  ”En butik Norra Långgatan i centrala Kalmar blev under natten utsatt för ett inbrott, och i samband med det stals ett antal märkesjackor.”

  Gilla

 7. janne 2022-03-17 / 06:48

  JP,jag undrar om det är livskvalitet om man riskerar att bli skjuten när man är ute på
  stan eller bli antastad av smågangsters,när hantverkare som får sina bilar plundrade
  är det din syn på livskvalitet,då tycker jag att du ska skaffa dig ett annat jobb,för det
  som du har nu klarar du inte av att sköta tillsammans med dina gelikar.Snart är
  Kalmar som turiststad kanske ett minne blott om detta får fortsätta,så tänk till ordentligt
  om du och dina kompisar klarar av att göra det JP.

  Gillad av 1 person

 8. Högt hårfäste 2022-03-16 / 23:45

  Johan tjatar bara om livskvalitet. Förstår han inte att det är kommunen och indirekt invånarna, som får öppna pengapungen?

  Jag gissar att de jobb de främst erbjuds (om så sker), är statligt subventionerade genom kommunens arbetsmarknadsenhet eller Arbetsförmedlingen.

  Gilla

 9. Cosmik Debris 2022-03-16 / 23:24

  Invandrarslödder misshandlar ambulanspersonal: ” Utanför bilen befann sig fortfarande Jonas, nu ansatt av alltfler uppretade personer. Han lyckades emellertid bana sig väg fram till passagerardörren, öppna den och förmå dottern att kliva ur. Men när han sedan skulle stänga dörren övergick den uppretade folkmassan till ren misshandel.”

  Johan Westerholm: ”Spänningar som kan slå över i hat, hot och våldshandlingar mellan grupperna där många i de somaliska och syriska grupperna fått svenskt medborgarskap och redan upplever sig som andra klassens medborgare. Där ett missnöje snabbt kan utvecklas till politisk radikalisering i olika utsträckningar. ”

  Det är exakt vad som kommer att hända. Psykopaten Reinfeldt och nazistungen Löfvens härjningar och vanskötsel av Sverige kommer att sluta med ett blodigt inbördeskrig. Om muslimer och negrer misshandlar ambulanspersonal så finns det uppenbarligen inga som helst spärrar i deras primitiva och ondskefulla små hjärnor. Det är monster vi har med att göra! Jag gissar att vi kommer att se regelrätta strider med etniska förtecken inom några få år. Jag rekommenderar därför alla svenskar att se över vilka vapen man har och vad som behöver införskaffas. Det kommer att behövas när helvetet brakar loss och muslimerna har bestämt sig för att gå till anfall.

  En väg vi måste gå – oavsett om vi gillar det eller inte
  https://ledarsidorna.se/2022/03/en-vag-vi-maste-ga-oavsett-om-vi-gillar-det-eller-inte/

  Ambulanspersonal överfölls av invandrare vid utryckning
  https://samnytt.se/ambulanspersonal-overfolls-av-invandrare-vid-utryckning/

  Gillad av 3 personer

 10. Goliat 2022-03-16 / 22:45

  De utrikes födda har ökat enormt I Kalmar. Se bara på Willys, Lidl och Lindra. Det är knappt en svenne i dessa butiker. Ungarna springer vind för våg och skriker när de inte får godis. Skälby är ett annat exempel. Där har de sina egna grillfester med Halalkött och arabmusik på högsta volym.

  Har släktingar som hälsar på någon gång i halvåret eller mer sällan. De märker enorm skillnad bara på 6 månader. De säger att det är snart som vilken sunkig förort som helst eller utanförskapsområde.

  Gillad av 2 personer

 11. Toralfs bäste vän 2022-03-16 / 22:39

  Så jäkla gott att invandringen ökar och ökar .
  Måste kännas för jävligt för dig.
  Flytta ner till Thailand som dom andra svenskarna, så du slipper tänka på allt detta .

  Gilla

  • Thoralf A 2022-03-16 / 23:36

   Ännu en vänstermänniska som inte förstår konsekvenserna. Gillar du gängkriminalitet?

   Gillad av 4 personer

  • tompas11 2022-03-17 / 09:41

   @TORALFS BÄSTE VÄN
   Här ser vi hur den obildade vänstern sticker fram sitt fula tryne och återigen visar att vänsterns IQ ligger i paritet med deras skostorlek.

   Gilla

   • Thoralf A 2022-03-17 / 09:48

    Det är en boende i Norrliden som röstar på Socialdemokraterna. En person utan eget tänkande, som gärna ser att Sverige som nation raseras!

    Gilla

  • Lotta 2022-03-17 / 12:28

   Sverige är svenskarnas land. Våra politiker ”glömde” fråga sina arbetsgivare nämligen svenska folket om vi ville ha deras mångkulturella helvete de bakom ryggen på oss tog beslut om att införa 1975. Det förlåter jag dem aldrig.

   Gillad av 2 personer

   • Bergman 2022-03-17 / 17:20

    Tja, varför inte börja med Tage Erlander? Han med partistödet och tidningsstödet! Han möjliggjorde så att löparna i Helgeandslöpet inte längre behövde tvätta sina klubbdräkter själva.

    Gilla

Kommentarer är stängda.