SOCIALDEMOKRATERNA SATSAR INTE PÅ NORRLIDEN

Socialdemokraterna har ju redan börjat med att sätta upp valaffischer i Norrliden. Jag har tidigare undrat om de är oroliga och nervösa inför årets val i september eller lite rädda för det nya muslimska Partiet Nyans.

Efter att jag åkt förbi Norrliden i veckan så tilltar den känslan när jag ser vad det är för valaffischer. Ovanstående valaffisch har budskapet ”Rinkabyholm fortsatt framåt”. Rinkabyholm är en stadsdel söder om Kalmar, långt ifrån Norrliden, politikerna på bilden bor vid Rinkabyholm och inte i Norrliden, dessutom är valaffischen sannolikt från 2018. Men det räcker inte med det!

Även denna valaffisch fanns nu i Norrliden. Tvärskog ligger väl sådär 15-20 km sydväst om Kalmar stad. Vad skickar det för budskap till väljarna i Norrliden?

Socialdemokraterna satsar på Rinkabyholm och Tvärskog men inte på Norrliden!

Jag måste säga att det måste varit någon socialdemokrat som fått en riktig snilleblixt eller ska vi säga kortslutning i hjärnkontoret. Eller så har socialdemokraterna så låga tankar om de som bor i Norrliden att de själva inte kan dra dessa slutsatser eller att de inte förstår skillnaden på Norrliden och Rinkabyholm eller Tvärskog.

Jag tycker det är ett riktigt roligt självmål av Socialdemokraterna i Kalmar.

Annons

3 reaktioner på ”SOCIALDEMOKRATERNA SATSAR INTE PÅ NORRLIDEN

  1. Champagne Supernova 2022-05-22 / 00:58

    Stämmer att det är full fart framåt på brottsligheten och befolkningsutbytet i Kalmar. Det håller jag med S om.

    Gilla

  2. Ölandsbonde 2022-05-21 / 09:49

    Räknar väl inte med att presumtiva väljare kan läsa.

    Gilla

Kommentarer är stängda.