VILKA HÄRLIGA SYMPATISÖRER

Sent i tisdagskväll skrev jag ett blogginlägg om Framtid Kalmar och bad om stöd till partiets valrörelse för att bland annat ha ekonomi och kunna betala avgiften på 7 500 kronor för att kunna vara med på Kalmar Stadsfest, andra helgen i augusti.

Valsedlar är redan beställda och betalade men även kostnaden för en valsedelsfolder är tryggad sedan tidigare av medlemmar och sympatisörer, även deltagandet vid Kalmar marknad och Rockneby marknad.

På bara tre dagar har det kommit in närmare 10 000 kronor från sympatisörer. Vilka härliga sympatisörer och vilket stöd Framtid Kalmar har.

Nu är vårt deltagande vid Kalmar stadsfest också i hamn. Härligt!

Många tror kanske att det är i huvudsak män som stödjer Framtid Kalmar men de två största bidragsgivarna denna vecka är två kvinnor. Ett stort tack till er och alla bidragsgivare.

Nu har vi dessutom några extra kronor som vi kan satsa på informationsmaterial, både till marknaderna och stadsfesten men även som kan delas ut. Vi har flera idéer som vi gärna vill förverkliga.

Har du missat att stödja partiet så är det inte för sent, varje krona är betydelsefull för oss.

Framtid Kalmar har nu ett eget bankgironummer och ett eget Swishnummer som går att använda för den som vill ge ett bidrag.

Swish 123 423 91 82

Bankgiro 5867-6370

Jag tackar i förväg för ditt bidrag till Framtid Kalmar!

Annons

6 reaktioner på ”VILKA HÄRLIGA SYMPATISÖRER

 1. Sven d.ä. 2022-05-29 / 17:33

  Vad glad jag blir att det fortfarande finns de som vill göra skillnad.

  Gilla

 2. Skogsmulle 2022-05-28 / 18:39

  500:- är skickat och blir vi några stycken så tror jag pengafrågan blir något mindre. Kalmar behöver ett parti med blåslampan välfylld och det blir den med dig i spetsen, Thoralf 💪✌️😀

  Gillad av 3 personer

  • turrim 2022-05-28 / 21:17

   Jag skickar också 500. Önskar att det fanns någon värdig att skicka till på hemmaplan.

   Men man kan ju hoppas att det på sikt är embryot till ett bättre Sverige. Om inte annat så är det värt pengarna att kunna läsa Thoralfs blogg som ofta kan översättas till min kommun.

   Gillad av 2 personer

 3. Karl 2022-05-28 / 10:12

  Många bäckar små o.s,v lycka till.

  Gilla

 4. Andersson 2022-05-28 / 09:53

  En liten historia från förr i tiden. Sommaren 1972 arbetade jag i Kalmar. Det var det året Ölandsbron blev färdig. Jag minns att vi for med ‘färja’ från Kalmar till Borgholm. Färjan tog två bilar och de lyftes upp på fördäck. Fast minnet kan ju svikta. Tillbaka till Kalmar tog vi färjan från Färjestaden.

  Det var den sommaren jag besökte Rockneby marknad. Där var ett tält där lättklädda damer uppträdde och kunde beskådas för en överkomlig summa. Föreställningen hette Kakadua Show. Innan föreställningen visades damerna upp utanför tältet och inkastaren påkallade uppmärksamheten: ”För första gången i Rockneby. Kom in och se Kakadua show.”

  Senare samma sommar hamnade Kopparbergs marknad och där stod samma inkastare och ropade. ”För första gången i Kopparberg. Kom in och se Kakadua show.” Världen är liten ibland.

  Besöket i Kopparberg fick efterräkningar. Men det är en annan historia.

  Gilla

Kommentarer är stängda.