5 reaktioner på ”TACK TILL SYMPATISÖRER

 1. Sven d.ä. 2022-06-06 / 23:50

  Jag tänkte jag skulle titta på SVT Nationaldagsfirande. Men det var i princip ett lamt kungatal och musik, musik och åter musik. Vågar man inte på SVT tala om svensk natiionalism som borde vara ämnet på en Nationaldag.

  Vad hade hänt om detta hade sänts som ett av inslagen: https://www.youtube.com/watch?v=RD-nApVb_g0

  Gillad av 1 person

 2. Cosmik Debris 2022-06-06 / 23:14

  Svenskar är ett civiliserat, hederligt, intelligent och strävsamt folk. Barbariet importerade Reinfeldt och Löfven från Afrika och Mellanöstern.

  Gillad av 1 person

 3. Ölandsbonde 2022-06-06 / 20:32

  -Syrgas till våra äldreboenden. En bra slogan.

  Gillad av 1 person

 4. Cosmik Debris 2022-06-06 / 17:58

  Jag kommer att skicka en liten slant till din valkampanj. Du behövs. Vem ska annars lyfta korruptionen och maktmissbruket inom soSSeriet? Hör underbart fågelkvitter i bakgrunden. Mycket rofyllt. Något som för vissa inte kommer bli fullt så rofyllt är att det förmodligen finns tiotusentals negrer och muslimer i Sverige som utan att tveka skulle skjuta pansarskott mot t.ex. svensk polis eller ett socialkontor.

  Det här kan bli riktigt underhållande och en grande finale som med fördel avnjuts från läktaren. Kom för helvete inte och säg att ingen varnade er!

  Oro för att gängen i Sverige ska få vapen från Ukraina
  https://www.friatider.se/oro-att-gangen-i-sverige-ska-fa-vapen-fran-ukraina

  ”Pansarskott 86 är ett bärbart granatvapen av engångstyp, där själva vapnet och granaten tillverkas och förpackas som en enhet som kasseras efter att det är avskjutet”
  https://www.forsvarsmakten.se/sv/information-och-fakta/materiel-och-teknik/vapen/pansarskott-86/

  Gillad av 1 person

 5. malle -malle 2022-06-06 / 17:31

  Jag tror på dig Thoralf, skicka ett gäng valsedlar till mig så delar jag ut de där jag bor, tyvärr inte i Kalmar…..men ändock i Kalmar län, kan hjälpa dig lite….

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.