5 reaktioner på ”DRAGSPELET 2

 1. Högt hårfäste 2022-07-05 / 19:08

  Det måste svida rejält i skinnet för JP att Lidköping snodde titeln ”årets superkommun” från Kalmar! Han var ändå snabb att poängtera att Kalmar var i final.

  Gilla

  • Bjursnästomte 2022-07-05 / 23:24

   Johan lever för att vinna utnämningar och hade redan räknat hem vinsten, precis som årets idrottsstad.

   Gilla

 2. Kalle 2022-07-05 / 14:06

  De ger sig inte!

  ”Pride i Kalmar återuppstår i ny kostym. Den 2-3 september arrangeras Kalmar Pride av Kalmar stadsmission i samarbete med Kalmar city.”

  Gilla

  • turrim 2022-07-05 / 17:37

   Jag önskar att vi hade ett dragspel även i min kommun. Till sidoverksamheter sprätter man ju ut pengar på alla nivåer där politiker har inflytande. Dessutom från nästan alla myndigheter där socialdemokraterna satt sina hejdukar. Värst är kanske SIDA.

   Jag håller med Kalle. De ger sig inte. Jag tycker i djupet av min egen ideologi urbota illa om dem som offentligt på gator och torg försöker pracka på andra och även barn sin egen sexuella uppfattning. Särskilt illa när det sponsras med mina skattepengar eller när några ledare i en förening bestämmer att vi ska vara med.

   I Kalmar tydligen Kalmar Stadsmission. Om det skulle hända i min hemort så skulle jag omedelbart sluta med bidrag till den Stadsmissionen.

   Jag förutsätter att mina små bidrag går till stackars hjälpbehövande på samhällets bakgård. Inte till jippon för att ledarna ska hamna på första sidan i lokaltidningen.

   Gillad av 2 personer

   • Gunnar Karlsson 2022-07-05 / 21:42

    Turrim,

    Tack !!

    Klockrent, som vanligt.

    //Gunnar

    Gilla

Kommentarer är stängda.