HUR VÄCKER MAN SOVANDE RIKSPOLITIKER?

Fortfarande inget svar från en enda politiker angående straffbeskattningen av pensionärer födda 1957. Jag befarade att jag inte skulle få många svar men att de skulle utebli helt och hållet var faktiskt överraskande.

Ett foto kanske kan få lite fötter på sociala medier.

Annons

14 reaktioner på ”HUR VÄCKER MAN SOVANDE RIKSPOLITIKER?

 1. MickeP 2022-07-26 / 23:00

  Jag tror inte de sover. Jag tror att deras ovilja att besvara dina frågor beror på en ovilja att göra ngt åt situationen. De vill helt enkelt inte göra sig besväret att rätta till det hela. Det blir för jobbigt och de har inget att vinna på frågan, mer än ngra enstaka röster. Därför försöker de tysta ner hela frågeställningen. Som med så mkt annat i dagens politiska Sverige.

  Bättre då att ägna sig åt röstfiske i stor skala. Som t.ex. att lura i folk massa dravel ang. invandringens lönsamhet, klimatnödläge, pandeminödläge, Putin-priser och liknande.

  Micke P

  Gilla

 2. Sven d.ä. 2022-07-26 / 20:00

  Jag tror som Ivar Andersson att man inte har en susning av hur pensionssystemet fungerar. Varför ska man då gå ut i en debatt som man inte begriper. Dessutom så hittades detta av en fd SDare, varför ska man lyfta fram en fd SDare. Deta kommer att grävas ned, långt ned.

  Gilla

 3. turrim 2022-07-26 / 17:09

  Jag måste tyvärr erkänna, att jag känner inget förtroende när jag ser och hör Ardalan. Han är inte ensam om detta mitt eget omdöme om Magdalenas gäng.

  Man må ha olika uppfattningar, men det ska vara ärligt och raka rör. Sorgligt att behöva känna så för den regering som styr min familjs liv.

  Din bild är strålande som väckarklocka. Om den bara får spridning över hela landet. Men de som borde sätta den på första sidan vågar inte. Inte ens pensionärsorganisationerna. Då skulle de nog få mindre bidrag från ministern och därmed mindre lön till de pensionärer som lever gott på att företräda oss andra.

  Gilla

  • Thoralf A 2022-07-26 / 23:11

   Jag kommer köra fler ministrar med samma budskap!

   Gilla

  • tompas11 2022-07-27 / 00:58

   Ardalan flydde från England! och höll sig gömd i Sverige tills han fick uppehållstillstånd och svenskt medborgarskap. Senare så förskingrade han pengar från SSU och det är tydligen en merit inom S eftersom denne blatte nu sitter i regeringen. Tvi!

   Gilla

 4. tompas11 2022-07-26 / 15:40

  Att Thoralf inte får något svar förvånar mig inte det minsta. Det är nämligen så det brukar se ut. Skriver man till de olika politiska partierna så bemöts man av kompakt tystnad oavsett parti. Jag har egna erfarenheter av detta.

  Gilla

 5. janne 2022-07-26 / 11:26

  En sovande sozzzepolitiker väcks lämpligen med en banger bakom arslet.Då kanske han rör på sig lite men sedan somnar om igen.

  Gillad av 2 personer

 6. ivarandersson 2022-07-26 / 08:45

  Jag tror att politikerna inte förstår hur pensionssystemet fungerar. Därför ska nu extra pengar från statens budget betalas ut som pension enligt det röd-gröna budgetförslaget.

  Gillad av 2 personer

  • Thoralf A 2022-07-26 / 09:03

   Samtidigt kommer man stjäla mer än en miljard kronor från pensionärer födda 1957 under 2023.

   Gillad av 3 personer

   • Sven d.ä. 2022-07-26 / 20:02

    Stjäla pengar av folket är politikernas bästa gren. Du kommer knappast att höra av dig från riksdagspolitikerna.

    Gilla

 7. Christer 2022-07-26 / 07:40

  De går inte att väcka .
  Partipiskan viner över deras huvuden , och de är så rädda om sina guldkantade uppdrag att de hellre håller tyst än påtalar felaktigheter i den egna politiken .
  Där borde oppositionen ha en chans att visa sig .
  Men även där verkar det släckt .
  Jag hoppas det är en bra stridsfråga för ditt Parti .

  Gillad av 3 personer

 8. onkelbjrn 2022-07-26 / 02:53

  Är det någon som bör veta hur man väcker sovande politiker, så är det väl Toralf, som själv har varit där. Tror dock inte han var sovande under den tiden.
  Men det var ju intressant det där med pensionen. Att de som var födda -57 och hade äldreförsörjningsstöd inte skulle påverkas.
  Nu vill jag inte dra någon parallell till Ardalan och hans invandrarrötter, men är det inte som så att de flesta som har äldreförsörjningsstöd ändå är invandrare som inte har jobbat ihop någon pension i landet.
  Kanske en tillfällighet ?

  Gillad av 3 personer

 9. stigrydmark 2022-07-25 / 23:31

  Man kunde ju förvänta sig att SD, som inte är med i pensionsgruppen, skulle nappa på betet. Det här kan ju vara en viktigt ämne i valrörelsen. SD tycks ha egna virriga tankar.
  Såg på Rapport där man informerade om SD:s landsbygdsfrågor, och där man lät motståndare till SD få ge uttryck för hur S och C såg på SD:s frågor!!
  Här skulle vanliga väljare ha fått ge sin syn. Så typiskt agendalikt från SVT.

  Gillad av 3 personer

Kommentarer är stängda.