2 reaktioner på ”VALARBETET PÅGÅR FÖR FRAMTID KALMAR

 1. Anders Gs 2022-07-25 / 22:41

  Thoralf, Sverige i botten när det gäller tillväxt i hela EU. Hur kommer det påverka oss?

  Gilla

 2. Kalle 2022-07-25 / 15:54

  ## Inga stenkastande barn omhändertagna efter korankravaller##

  ## På videobilder från Linköping kunde man se mammor i muslimsk klädsel hetsa sina barn att kasta sten på polisen, men enligt justitieministern vore det ett alltför hårt slag att låta dem betala skadestånd för de skador som barnen orsakar.##

  https://www.friatider.se/inga-stenkastande-barn-omhändertagna-efter-korankravaller

  Nu är det t.o.m. bevisat från Riksdagens talarstol av självaste Justitieministern att vi har en nytt frälse i sverige.

  Dessa stenkastande barn mot svensk polis redan i unga år är tillåtet i sverige. Detta faktum uppfostras barnen med av sina mödrar. Blåljuslagar gäller INTE dem. Andra lagar i sverige kan de också strunta uti verkar det som men om det varit svenska barn i samma situation!!! OJ vilket liv det hade blivit. Kasta sten på svensk polis. Sådant får man INTE göra!!!

  Bara kräva SIN rätt men ingen skyldighet för dem, det nya frälset, muslimska (barn), sanktionerat av själve Justitieminister sossen Morgan Johansson. Det är svaret på varför det sker en massa dödliga skjutningar m.m. där sveige lligger i topp gällande EU.

  Det skall börjas i tid!!!

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.