RÖSTA PÅ FRAMTID KALMAR

Idag är det 25 dagar till valdagen men bara 7 dagar tills förtidsröstningen startar den 24 augusti.

När jag blev utesluten från SD efter valet var det många som lämnade SD. Antalet medlemmar i SD Kalmar sjönk från ca 260 medlemmar till ca 160 medlemmar ett halvår senare. Nu har ni chansen att visa hur fel SD-ledningen hade!

Idag är det 25 dagar till valdagen men bara 7 dagar tills förtidsröstningen startar den 24 augusti.

Det är med andra ord hög tid att börja med utdelning av vår valfolder med valsedlar. Det har vi precis just börjat med, dels inne i staden men också i orterna utanför staden. Igår körde jag med min trehjuling i Rinkabyholm, Boholmarna, Dunö, Tvärskog, Påryd och en del hushåll längs vägarna runt dessa orter. Alldeles perfekt väder för att svalka sig i vinddraget på trehjulingen. I morgon väntar andra orter söder om Kalmar som skall få Framtid Kalmars valfolder med valsedlar.

Om du vill stödja Framtid Kalmar kan du swisha ditt bidrag eller göra en inbetalning till vårt Bankgiro.

Swish 123 423 91 82

Bankgiro 5867-6370

Tack för din gåva!

Annons

19 reaktioner på ”RÖSTA PÅ FRAMTID KALMAR

 1. Anders Gs 2022-08-17 / 21:14

  Har du ingen valstuga i Kalmar?

  Gilla

  • Thoralf A 2022-08-17 / 21:44

   Vill du betala 10 000 kronor som den kostar eller kostade 2018. Vad den kostar i år vet jag inte. Vi nöjer oss med ett partytält de dagar vi kommer vara på plats.

   Gillad av 2 personer

 2. Ernest Trasher 2022-08-17 / 20:09

  Givetvis så vill jag att du även fortsättningsvis nagelfar maktfullkomligheten i Kalmar.Swishar en slant och röstar på Framtid Kalmar.

  Gilla

 3. SD föreallt 2022-08-17 / 19:44

  Din jävla idiot! Din äkliga egoistiska jävla idiot! Fattar du inte att detta är partiskadligt? Du försöker manipulera folk till att inte rösta SD. För vad??? För att du blev utesluten? Vem fan bryr sig om dig? Det är ju politiken vi röstar på inte på dig personligen… fattar du hur ogenomtänkt ditt uttalande var??? Jag röstar SD för att jag vill ha riktig politik vid makten inte för att något fetto fått för sig att han har någon ensamrätt om någon position någonstans i den politiska sandlådan. Den dag politik börjar bli personlig så ska man börja fråga sig vad man egentligen är ute efter, sina egna intressen eller Svea rikes intressen? I ditt fall går dina egna intressen före allt annat…

  Gilla

  • Thoralf A 2022-08-17 / 21:42

   Har du hört talas om att man kan personrösta, kryssa en person på en valsedel.

   Då har du lärt dig något nytt idag!

   Partiskadligt? För vem? SD får ta ansvar för sina beslut och hur de behandlar eller utesluter sina medlemmar! SD lever inte i någon egen liten skyddad värld om du nu skulle tro det. Vakna upp ur ankdammen!

   Gillad av 1 person

  • tompas11 2022-08-17 / 22:17

   @ SD FÖREALLT
   Bara ditt synnerligen enfaldiga, låga och vedervärdiga inlägg gör att många inte kommer att rösta på SD. Du är SD:s klart sämsta valförespråkare.

   Gillad av 1 person

 4. O` Hyra 2022-08-17 / 19:11

  Även jag var en av dom som lämnade SD när du blev utesluten utan att partiet kunde presentera någon rimlig förklaring till det. Ynkligt.

  Kanske kan Morricone få oss att vidga perspektiven?

  Gilla

 5. Andersson 2022-08-17 / 17:47

  Jag saknar Instruktion hur man fyller i blank sedel när det saknas valsedlar för Framtid Kalmar i vallokalerna. Kanske som en kort video. Framförallt på Framtid Kalmars hemsida men även här på din blogg. Här skulle du ju också kunna visa hur man bär sig åt när det saknas valsedlar för Alternativ för Sverige i riksdagsval.

  Jag är dåligt insatt men finns det någon instans att rapporterna till när röstsedlar saknas i vallokalerna? Jag förmodar att ni gärna vill ha reda på var och när era sedlar saknas.

  En sådan film kanske skulle kunna vara något att dela. Det finns ju ‘sociala medier’ men där är min kunskap lika med noll.

  Gilla

  • Thoralf A 2022-08-17 / 21:34

   Jag kommer göra en sådan film men först måste jag få tag i blanka valsedlar. Det får jag troligen förrän första dagen som förtidsröstningen börjar, den 24 augusti.
   Det flera som har samma önskemål.

   Gilla

  • tompas11 2022-08-17 / 23:20

   Blanka valsedlar, så här enkelt är det.
   Använd en blank valsedel om det inte finns några valsedlar för det parti du vill rösta på. Blanka valsedlar saknar partinamn och namn på kandidater och du kan själv skriva i uppgifterna.
   Skriv bara partiets namn om du vill rösta på parti.
   Skriv både partiets och kandidatens namn om du vill personrösta.

   Gilla

  • Andersson 2022-08-18 / 11:36

   @TOMPAS11 Det var en informationsfilm jag efterlyste. Inte några ofullständinga rader i ett anonym kommentar i forumet utan någon källhänvisning. Tror du på allvar att några kommer att dela det du skrev ?

   Gilla

   • tompas11 2022-08-19 / 16:38

    Texten är hämtad från Valmyndigheten och är absolut inte svår att förstå. Förfarandet hur man gör är faktiskt kristallklart.

    Gilla

   • Andersson 2022-08-20 / 01:19

    @TOMPAS11 2022-08-19 / 16:38

    Varför anger du inte att det är ett citat och varifrån det kommer. Eller ännu hellre enbart länkar:

    https://www.val.se/val-och-folkomrostningar/det-svenska-valsystemet/sa-funkar-valsedlar.html

    Men jag förstår inte vart du vill komma. Jag föreslår en instruktionsfilm och ingenting annat. Har du synpunkter på mitt förslag så skriv det. Menar du att det du skriver skulle vara istället för en instruktionsfilm? Eller ett klipp som det heter idag.

    Hur ska man dela ett citat från din kommentar här så att det blir till gagn för Framtid Kalmar i valrörelsen? Det är faktiskt inte kristallklart.

    Gilla

   • tompas11 2022-08-20 / 10:00

    Du ANDERSSON ville veta hur man fyller i en blank valsedel. Jag berättade hur det går till i klara ordalag och för detta får jag skit tillbaka. Det behövs ingen film, det är ju bara att göra som jag beskrivit det. Hur svårt kan det vara?

    Gilla

   • Andersson 2022-08-23 / 19:28

    TOMPAS11 2022-08-20 / 10:00

    Lägg av! Jag ville INTE veta hur man fyller i en blank valsedel. Du ska inte tillskriva mig något som jag inte skrivit eller sagt.

    Jag vill att Thoralf / Framtid Kalmar ska göra en instruktionsfilm som går att dela! Jag menar att en sådan film kan vara till nytta.

    Jag förstår inte vad du är ute efter. Jag ger Thoralf ett förslag och du börjar tjatar om något annat. Har du något emot mitt förslag så skriv det eller håll tyst.

    ”Jag berättade hur det går till i klara ordalag och för detta får jag skit tillbaka. Det behövs ingen film, det är ju bara att göra som jag beskrivit det. Hur svårt kan det vara?”

    Jag vill inte tjafsa med dig mera. Men jag tycker jag har kommit med ett bra förslag men du gör allt för att spamma ned det. Varför? Vill du inte att det ska gå bra för Framtid Kalmar i valet till kommun och region?

    Gilla

 6. Högt hårfäste 2022-08-17 / 16:36

  Jag ska rösta på dig! 💪

  Gilla

 7. Kalle 2022-08-17 / 11:01

  ISLAMISERINGEN AV SVERIGE FORTSÄTTER!!!

  ## Så förminskas attentatet mot Salman Rushdie av svenska forskare ##

  ##Professor Mohammad Fazlhashemi vid Uppsala Universitet tar en allt större plats som expert på våldsbejakande islamism i den svenska debatten. Inte bara relativiserar och förminskar han attentatet mot Salman Rushdie, det finns även inslag av något som bäst kan liknas vid historierevisionism när han klär in sina argument i olika termer.##

  ## Professor Mohammad Fazlhashemi [Uppsala Universitet] tar en allt större plats som expert på våldsbejakande islamism i den svenska debatten. Inte sällan implicerar han att våldet uppstår slumpartat utan egentlig koppling till religiösa företrädare eller att den står på svag ideologisk bas. Att det är brottsoffret som ska klandras för att ha kränkt islam ligger inte långt borta i hans relativiseringar.
  Internationell forskning pekar i direkt motsatt riktning mot vad han framför.
  Men inte bara SvD upplåter sin arena till Mohammad Fazlhashemi att föra fram sina olika relativiserande budskap, hans primära arena är idag Sveriges Radio där han återkommande bereds möjlighet att sprida sina åsikter och idéer i olika programformat.
  Det är sannolikt endast en tidsfråga innan han bereds möjlighet att relativisera kring Lars Vilks levnadsöde på dominerande svenska medieplattformar. Som SvD eller Sveriges Radio. ##

  https://ledarsidorna.se/2022/08/sa-forminskas-attentatet-mot-salman-rushdie-av-svenska-forskare/

  Gillad av 2 personer

 8. ivarandersson 2022-08-17 / 09:03

  OT1 Klimataktivister utsläpade från Allsångsscenen
  OT2 Tyska energijätten Uniper, som bland annat äger svenska kärnkraftverk och oljekraftverket i Karlshamn, gjorde en brakförlust på tolv miljarder euro under första halvåret i år, motsvarande 126 miljarder kronor. Förlusten hänger ihop med bolagets strävan att försöka öka lagren av gas när Ryssland har strypt gasleveranserna, enligt företagets vd Klaus-Dieter Maubach.
  I gasbristens spår har Uniper tvingats köpa dyrare gas för att uppfylla kontrakt, vilket pressat bolagets finanser hårt. Den tyska regeringen fick tidigare i sommar rycka ut med ett räddningspaket.

  Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.