UTDELNING VALFOLDER

Idag har det för min del varit fokus på utdelning av vår valfolder med valsedlar. Det är de södra delarna av kommunen som jag kört runt i med min trehjuling. Har hunnit med att dela ut ca 1 550 valfoldrar idag och jag har kört ca 145 km med trehjulingen. Det innebär närmare 100 meter/valfolder eller ca 3st/minut.

Det som är riktigt roligt är att förvånansvärt många känner igen mig på trehjulingen och gör tummen upp! Jag tror att Framtid Kalmar kommer vara ett nytt kommunalt parti efter den 11 september. Det finns så många som stödjer partiet. Om alla dessa också tar vår valsedel när de skall rösta kommer det gå vägen.

Jag uppskattar verkligen om ni gör tummen upp när ni ser mig eller möter mig någonstans under de kommande veckorna. Imorgon kommer jag att köra i Ljungbyholm, sedan i Trekanten och avsluta i Smedby om det inte inträffar något så jag måste ändra planerna.

Det finns ju inte så många trehjulingar av denna modell i Kalmar. Jag har haft den i ca 10 år och den går alldeles utmärkt fortfarande efter dryga 4 000 mil.
Lastkapaciteten är bra i de förvaringsutrymmen som finns. Idag lastade jag lätt ca 1 600 st valfoldrar och lite kläder och dryck. Ca 800 i det främre utrymmet och ca 800 valfoldrar i det bakre utrymmet. Men 1 600 innebär en heldag om inte brevlådorna sitter samlat som de gör på de flesta platser på Öland.

Just nu så prioriterar vi att dela ut valfoldrarna före att stå på stan vid Jordbroporten, där flera av de andra partierna har valstugor.

Hur många tummen upp blir det imorgon?

Annons

8 reaktioner på ”UTDELNING VALFOLDER

 1. Högt hårfäste 2022-08-17 / 23:07

  @Thoralf
  Hur kunde du ta dig till och från Ängö idag och på lördag? Så innerligt trött på allt spektakel i stan!

  Gilla

   • Bjursnästomte 2022-08-17 / 23:54

    Det är tröttsamt i denna kommun med alla gator som ständigt ska stängas av p g.a. byggnationer och jippon. Först stadsfest och nu Iron Man. Dessutom har Krusenstiernska gården belamrats av massa b-skådisar hela sommaren, liksom musik på Larmtorget och Stortorget som lusas ned av muslimska knallar. I stadsparken har scen och stolar intagit en del av ytan.

    Folk och trängsel överallt. Tar det aldrig slut denna sommar? Covid någon…?

    Gilla

   • Anders Gs 2022-08-18 / 06:02

    Thoralf, islam inget hot längre?

    Gilla

   • Thoralf A 2022-08-18 / 06:55

    https://www.aftonbladet.se/debatt/a/VRx8zd/akesson-muslimerna-ar-vart-storsta-utlandska-hot

    ”Allt detta är i dag en del av den svenska verkligheten. Frågan är hur det ser det ut om ytterligare några decennier, när den muslimska befolkningen, om nuvarande takt håller i sig, har flerdubblats i storlek och många av Europas större städer, inklusive Malmö, med största sannolikhet har en muslimsk majoritet.

    Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”.

    Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

    Gillad av 2 personer

 2. Kalle Kula 2022-08-17 / 22:54

  Kalmar har hybris och mani när det gäller att anordna olika evenemang. Är Kalmarborna så understimulerade och måste underhållas som barn hela tiden? Det är ju sinnessjukt!

  Gillad av 1 person

 3. Cosmik Debris 2022-08-17 / 22:49

  Lyssna gärna på när Aftonbladets inkvorterade reporter Soraya Hashim frågar Lena Melin; ”vad är ens en kilowattimme?”.
  Japp, ni hörde rätt. Stackars jävla land.

  Gillad av 2 personer

  • tompas11 2022-08-18 / 00:05

   Idioter snackar med idioter, vad kan gå fel..?

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.