BESVIKEN

Ibland blir man bara så jäkla besviken! Idag har Barometern en 3-sidig artikel med rubriken ”Grönytorna som försvann i byggyran”.

Är det någon i kommunfullmäktige som protesterat mot att så många grönområden bebyggts så är det jag och Christopher Dyvik (KD) men jag har som ensam även överklagat flera detaljplaner. Men jag omnämns inte i artikeltexten överhuvudtaget. Vilken historieförfalskning! Mitt namn omnämns endast i en bildtext. Sjukt!

Jag får väl vara glad för att Birgitta Hultman nämner mig några gånger i sin analys av den kommunala valdebatten hos Barometern. Den kan ses på Barometerns webbsida.

”medan Thoralf Alfsson krävde sänkt kommunalskatt. Det hettade till ordentligt när han kallade stödet till Folkets Hus för ”vänskapskorruption” och tyckte att satsningen på ordningsvakter innebar dubbel beskattning av Kalmarborna.

Med raka frågor fick Alfsson fart på debatten och fick medhåll från Hanne Lindqvist som tyckte att Kalmar har alldeles för hög skatt i förhållande till andra närliggande kommuner.”

Birgitta Hultman ger oppositionen och Kalmar alliansen betyget underkänt i sin analys och jag delar det omdömet. Kalmaralliansen är alldeles för blek i sin kritik av de maktfullkomliga Socialdemokraterna och av kommunalrådet Johan Persson.

Det är bara Framtid Kalmar som tar strid mot majoriteten!

Annons

8 reaktioner på ”BESVIKEN

 1. Champagne Supernova 2022-09-03 / 19:35

  Det är bara Dywik (KD) som är något att ha i Kalmaralliansen. M i Kalmar är ett slätstruket parti som tycks vilja fortsätta med exploatering av grönytor, hög invandring och tiggare i gathörnen.

  Gilla

  • Thoralf A 2022-09-03 / 20:49

   Din analys överensstämmer tyvärr med min egen. Jag hade hoppats att Kalmaralliansen så skulle stå upp mot Johan Persson men man lägger sig platt.

   Gilla

 2. Högt hårfäste 2022-09-03 / 14:07

  Barometern är en vidrig vänsterblaska.

  OT. Man häpnar över hur många muslimer det finns i Kalmar numera. Hucklen och slöjor precis överallt, otroligt!

  Gillad av 3 personer

  • Benny 2022-09-03 / 16:12

   Tyvärr ser det likadant ut i resten av Sverige förutom på Lidingö och andra gräddhyllor där politikerna håller sig undan från konsekvenserna av sin politik.

   Gilla

 3. Anders Gs 2022-09-03 / 11:54

  Mikael Jansson höll ett bra tal i Göteborg

  Gilla

 4. onkelbjrn 2022-09-03 / 10:38

  Otack är världens lön, heter det ibland.
  Men här handlar det nog mer om politisk påverkan.

  Gillad av 1 person

 5. ivarandersson 2022-09-03 / 09:56

  S är rädda att Framtid Kalmar, FK, ska bli stora och Barometern är nyttig id-ot.
  Hoppas FK rör om ordentligt i det sovande fullmäktige.

  Gillad av 2 personer

 6. Lennart 2022-09-03 / 09:32

  Framtid Kalmar är kommunens trygghetsparti.
  Framtid Kalmar är till för kommunens bästa.
  Framtid Kalmar är skattebetalarnas parti.

  Gillad av 4 personer

Kommentarer är stängda.