JOHAN PERSSON (S) LJUGER

”Ägnar ett par timmar varje dag åt att resa, renovera och klistra om våra valtavlor. Jag har varit med i många valrörelser men har aldrig tidigare varit med om en så systematisk förstörelse av valaffischer. Denna kriminalitet är dessutom utstuderad därför att den riktar sig nästintill ensidigt mot socialdemokraterna och centerpartiet.”

Johan Persson på sin blogg.

Igår åkte jag runt och lagade Framtid Kalmars valaffischer. I flera fall fick jag sätta upp helt nya. När jag var vid Trekanten alldeles intill ICA-butiken så tog jag nedanstående foto, det var så slående för hur verkligheten såg ut.

Johan Persson stoltserar på Socialdemokraternas valaffisch bakom honom ligger oppositionens vandaliserade valaffischer.

Det är sorgligt hur kommunalrådet Johan Persson ljuger om verkligheten på sin blogg. Men hur tror han att han skall kunna lura väljarna när de själva kan se hur verkligheten är. Eller är den socialdemokratiske väljaren så indoktrinerad att han inte ens kan se det som händer i sitt eget närområde.

De senaste dagarna har vandaliseringen varit betydligt större än under de föregående veckorna. Beror det på att vänsterjippot prideveckan pågår i Kalmar?

Jag tror i varje fall att det är en bidragande anledning. Undrar vad Johan Persson har för teori?

Socialdemokraternas valstuga var stängd hela lördagen. De ägnade hela dagen åt prideparaden. De hade dessutom en lovsång i prideparaden som de sjöng ”fyra nya år”.

Maktfullkomligheten är total!

Annons

7 reaktioner på ”JOHAN PERSSON (S) LJUGER

 1. Goliat 2022-09-03 / 22:36

  Johan är ju slut i huvudet. Skrev häromdagen på sin blogg att han slagit nytt rekord i kortast tid att klippa sin lilla kalufs hos frisören.

  Har han för mycket fritid? Blir det förresten en anställning hos PoE efter valet? Någon som vet mer…?

  Gillad av 1 person

 2. Lennart 2022-09-03 / 20:58

  Usch så hemskt att Kalmars kommunalrådshövding Johan Persson (S) behöver ägna ett par timmar varje dag åt att lappa ihop S-partiets vandaliserade valaffischer. Att andra partiers valaffischer vandaliseras i ”demokratins arma namn” är naturligtvis helt ointressant. Kanske t.o.m. väldigt glädjande för Johan Persson, sjungande: ”Fyra år till”.

  Johan Perssons paradnummer tycks vara: ”Vi ska skilja på vi och dem”. Allt i demokraturens välsignelse.

  Prideparaden har helt spårat ut när Johan Persson och hans gäng jönsar runt i paraden och gör om den till ”Socialdemokraternas valparad”. Grymmast är att Johan Persson passar på att hjärntvätta de minderåriga barnen som deltog i paraden med: ”Fyra år till”. Horribelt!

  Demokratur-makten tycks vara helig för Johan Persson. Trygghetsfrågorna i samhället har betydligt lägre prioritet.

  Gillad av 1 person

 3. Bjursnästomte 2022-09-03 / 20:35

  Har du inga roliga bilder på Hårfästet från dagens bög-jippo?

  Gilla

  • Thoralf A 2022-09-03 / 20:51

   Nej, jag tog bara några foto när de gick förbi Jordbroporten/Baronen. Vi stod vid vårt tält och marknadsförde Framtid Kalmar. Vi ansåg det viktigare!

   Gilla

 4. Kalle Kula 2022-09-03 / 19:32

  Där står en narcissist i all sin prakt!

  Gilla

 5. Christer 2022-09-03 / 19:17

  Högmod brukar gå före fall .
  Och det gamla ordstävet stämmer bättre in på sossarna nu för tiden .
  Hoppas Kalmariterna har fått upp ögonen . De köpta rösterna kan vi vanliga Svenskar inte göra så mycket åt . Där styr bidragen .
  Men jag hoppas på det sunda förnuftet.
  Önskar Kalmar Framtid ett kanonval .
  Lycka till .

  Gillad av 4 personer

 6. Baguette 2022-09-03 / 19:15

  Att sossar ljuger angående sin politik är inget nytt. Så har det alltid gått till. Det är därför de kan sitta kvar vid makten.
  Tyvärr är dagens väljare halvt dementa och kommer inte ihåg tidigare löften och lögner. De vaknar varje morgon till ett nytt liv med nya löften.

  Gillad av 2 personer

Kommentarer är stängda.