PAPI BEKRÄFTAR

För en tid sedan fick jag ett tips eller information om att Malmö kommun placerat ut problempersoner i Kalmar. Enligt uppgiftslämnaren skall det ha varit ett fastighetsbolag med bostäder i Kalmar med väldigt många lediga lägenheter som kontaktat Malmö kommun och erbjudit lägenheter i Kalmar. Malmö kommun skall ha nappat på det och placerat ut personer som de behövt flytta bort från de kriminella miljöerna i Malmö.

Detta skall vara anledningen till de konflikter som uppstod mellan kriminella gäng i Kalmar och att flera personer sköts till döds under våren i Kalmar.

I samband med att Annie Lööf var på Larmtorget för snart två veckor sedan träffade jag Johan Perssons ”utsände” i Kalmars utanförskapsområden, Shemsi ”Papi” Brahimi på Larmtorget. Vi pratade om olika saker och då passade jag på att fråga Papi om han kunde bekräfta uppgifterna att flera kriminella från Malmö bosatt sig i de norra delarna av Kalmar och att det var detta som var orsaken till den våldsamma utveckling vi sett under våren.

Papi bekräftade detta och att det bildats nya grupperingar!

Jag frågade samtidigt också Papi om jag kunde gå säker i utanförskapsområdet Norrliden under statsminister Magdalena Andersson besök där två dagar senare. Det lovade Papi och ville ta en typiskt Papi-selfie, med tummen upp. Det ställde jag givetvis upp på.

Papi har dock fortfarande inte publicerat den på sin Facebooksida.

Se inslag från SVT med Papi.

För några dagar sedan kom Papi förbi de politiska partierna vid Jordbroporten och jag frågade om han inte vågade publicera vår selfie. Jag fick ingen bra förklaring. Papi kanske tyckte att det var för känsligt att publicera en selfie med invandringskritiska Thoralf Alfsson från Framtid Kalmar? Synd att jag inte tog en egen selfie samtidigt, som jag kunnat publicera.

Jag ställde en rad frågor till Papi om vilken kunskap han och flera har om de kriminella i dessa områden och att det inte borde vara något problem att plocka bort dem från gatan när det bara rör sig om ca 10 personer enligt Papi, om man samarbetade med polisen. Svaret var att polisen inte lyssnar på dem. Jag undrar om detta verkligen är sant?

En sak är i varje fall säker socialdemokratiskt styrda Malmö har placerat ut problempersoner i Kalmar som skapat stora problem i socialdemokraternas Kalmar. Socialdemokraten Johan Persson i Kalmar är helt säkert medveten om detta men mörkar det. Enligt uppgiftslämnaren är det också en av anledningarna till att det fanns så många poliser i Kalmar från Malmö under våren. Malmöpoliserna visste vilka personerna var och hur de skulle hanteras.

Detta har aldrig framkommit i media och jag har försökt att få flera av dessa uppgifter bekräftade. Men Socialförvaltningarna hänvisar till sekretess och Polismyndigheten svarar i princip inte på några frågor.  Men för mig räcker bekräftelsen från Papi, socialdemokraternas idol i Norrliden.

Socialdemokraterna har enligt mig hela ansvaret för även dessa händelser och utvecklingen. Oavsett om det är socialdemokrater i Kalmar eller i Malmö!

PS

Papi det är dags att publicera vår Selfie! Annars kan du skickade den till mig så lägger jag in den i detta blogginlägg.

Annons

10 reaktioner på ”PAPI BEKRÄFTAR

 1. Goliat 2022-09-10 / 23:52

  Hur kan Johan Persson ha så stor fan club på Fejjan, när han ljuger som en häst travar, trixar med siffror och statistik m.m.? Har han manipulerat folket så pass…?

  Gillad av 2 personer

 2. onkelbjrn 2022-09-10 / 22:18

  ” inte något problem att plocka bort dem från gatan”
  Polisen har inga befogenheter att plocka bort folk hur som helst, såvida de inte utgör en omedelbar störning eller fara, som ex demonstranterna som klistrar fast sig på motorvägen.
  Annars krävs att de begår brott så de kan gripas.

  Att kommuner dumpar kostsamma problemmänniskor i andra kommuner det har de rikare kommunerna i Stockholmstrakten gjort sedan åtminstone 80-talet. Blir man av med problem och i många fall också kommunala utgifter.

  Så det är väl bara att vänja sig vid skjutningar.

  Gilla

 3. Lennart 2022-09-10 / 21:56

  Kommunstyrelsens ordförande, Johan Persson (S) struntar fullständigt i trygghets- och säkerhetsfrågorna i Kalmar. Han skuttar fram med ansvarslös tunnelseende och är besatt av att öka invånarantalet i Kalmar.

  Johan Persson har fegt-medvetet flytt Kalmar stad pga hans ansvarslösa samhällspolitik och bosatt sig på landet där tryggheten är betydligt större.

  Johan Persson gör det lätt för sig genom att skylla allt på Kalmarpolisen i stil med: ”Jag och min politik är jättebra för Kalmar. Det är polisen som är ansvarig för att skapa trygghet i samhället. Jag och min politik är absolut oskyldig”.

  Johan Persson gillar antagligen att spela rollen som ”Kalmars Gudfader” och skryter mer än gärna på den ”fantastiska Kalmarstatistiken”. Allt för att lura och hjärntvätta folket och väljarna.

  Verklighetens negativa samhällsutveckling som även påverkat flera bostadsområden är skapat av Johan Persson med hjälp av hans ryggkliare.
  Fyra år till med Johan Persson och hans ryggkliare bådar inte gott för Kalmar kommun.

  Gillad av 1 person

 4. Calle 2022-09-10 / 20:58

  OT
  Thoralf, önskar dig all framgång i valet imorgon, finns det ngn rättvisa i världen och ngt sunt förnuft hos Kalmarborna , så hamnar du och FK i KF.

  Gillad av 1 person

  • Thoralf A 2022-09-10 / 22:25

   Tack, jag har gjort vad jag och Framtid Kalmar haft resurser till.

   Gilla

 5. Kalle Kula 2022-09-10 / 19:38

  Läste att Lena Hallengren inte vågade prata med dig. Så jävla fegt, även av Papi.

  @Thoralf, vet du hur dessa Säpo bor när de jobbar åt Lena i Kalmar? Blir ju massa resande mellan Kalmar och Stockholm, som måste kosta staten gigantiska summor. Bor de på hotell? Gissar att de är hemmahörande i Stockholm.

  Gilla

  • Thoralf A 2022-09-10 / 20:16

   Säkerligen på hotell. Bara kolla var Säpobilen finns 😉

   Gillad av 1 person

   • Kalle Kula 2022-09-10 / 21:50

    Åker Lena klimatsmart mellan Kalmar och Stockholm, kan man undra?!?

    Gilla

 6. Högt hårfäste 2022-09-10 / 19:09

  Vilken ynkrygg den där Papi verkar vara. Johan mörkar självklart detta och tydligen Barometern också.

  Gillad av 1 person

  • Gunnar Karlsson 2022-09-10 / 20:31

   Högt Hårfäste,

   Du har så rätt !! Vilken vidrig rövslickarblaska Barometern har blivit !!!

   //Gunnar

   Gillad av 1 person

Kommentarer är stängda.