OBEHAGLIGA BILDER

Expressen har publicerat nya bilder och videoklipp från Visby och mordet på Ing-Marie Wieselgren. Jag har vetat att jag var ganska nära mordplatsen men har hela tiden trott att jag lämnade Expressens scen innan mordet skede. Jag lyssnade på SVT:s Hanna Stjärne och SR:s Cilla Benkö debattera public service men jag lämnade innan de var färdiga och därför har jag trott att jag gått från Donners plats innan mordet begicks. Men nu förstår jag att jag fortfarande var kvar vid Donners plats.

Nu ser jag mig själv i Expressens videoklipp (blå pilen) där jag står och lyssnar med min Canon kamera över min högra axel när både Ing-Marie Wieselgren och Theodore Engström passerar bakom min rygg. Mordet sker sedan bara 40-50 meter längre fram.

Väldigt olustigt att se!

Annons

En reaktion på ”OBEHAGLIGA BILDER

  1. ivarandersson 2022-12-06 / 09:01

    Verkligen obehagliga bilder.

    Gilla

Kommentarer är stängda.