MAKALÖST NAIVA I STUDIO ETT

Har lyssnat på Studio Ett idag. Det är helt makalöst så naiva personer det är som pratar om gängbrottsligheten i Stockholm med dödsskjutningar och sprängningar.

Inte en enda av alla dessa personer vågar säga att det mer eller mindre uteslutande är invandrarungdomar med bakgrund i MENA-länder och i synnerhet muslimska länder som är gängkriminella och som står för denna gängkriminella brottslighet.

Här sitter alltså Max Åkerwall, polismästare, Karin Wanngård, socialdemokratiskt finansborgarråd och Jan Jönsson, oppositionsborgarråd för Liberalerna, Gunnar Strömmer, (M) justitieminister, Kristina Willavi, P4 Stockholms reporter, Diamant Salihu, kriminalreporter på SVT, Monika Saarinen, journalist SR Studio Ett och Mikael Sjödell journalist SR Studio Ett och mörkar sanningen i timma efter timma.

Hur tror dessa personer att man skall lösa denna brottslighet om man inte ens vågar säga vilken grupp människor de tillhör?

De skall vara så förbaskat politiskt korrekta och inte vara främlingsfientliga och därför säger de inte sanningen. Men jag är övertygade om att när kameran och mikrofonen är avstängd och de befinner sig i sin egen trygga miljö, då spyr de säkert ur sig allt möjligt. Men inte offentligt för då riskerar de sin anställning om mediadrevet skulle gå mot dem om de uttryckte främlingsfientlighet mot gruppen människor från MENA-länderna.

Varför är ni så rädda för sanningen? Varför är ni så fega?

Det är lika illa oavsett om det är en polismästare, politiker eller journalister. Ni är mer eller mindre landsförrädare hela bunten!

Jag har lagt ganska många timmar på att forska fram namnen på de som skjutits till döds i den gängkriminella miljön under 2022. Det är 58 dödsskjutningar bland gängkriminella under 2022. Jag har fått fram namnen på 53 av dessa. De två senaste dödsskjutningarna har jag namnen på men de har ännu inte bekräftats i folkbokföringen så därför finns de inte med i min lista. Det är även ett par personer som jag inte lyckats få fram identiteten på.

Här kommer listan för 2022.

Visst är det många svenska namn!

Det finns en Andersson men han sköts av misstag då han försökte förhindra ett mord. För övrigt finns det bara en svensk av 53 mördade.

En del av morden har polisen klarat upp och jag har läst flera av domarna men vad jag kan komma ihåg så har jag inte sett ett enda svenskt namn i dessa handlingar. Det är bara utländska namn.

Varför kan inte polisen, politikerna och journalister berätta sanningen för det svenska folket!

I skrivande stund är antalet dödsskjutna i Sverige 62 eller 63.

Annons

31 reaktioner på ”MAKALÖST NAIVA I STUDIO ETT

 1. Pingback: www.document.se
 2. Micke P 2023-01-03 / 22:59

  Att alla andra PK-nissar inte vågar ta bladet från munnen och säga som det är, är högst förväntat.

  Men att Strömmer, högste företrädaren för det s.k. paradigmskiftet, också gör det är inget annat än en katastrof.

  Micke P

  Gillad av 1 person

 3. anders gs 2023-01-03 / 20:40

  Thoralf, vet du mer om islam.nu ? har de bidrag från staten?

  Gilla

 4. turrim 2023-01-03 / 17:52

  Många har snackat om att krossa gängen. Jo, men krigserfarenheter visar att när det allvar och seger ska vinnas så måste chefen ta täten. Han eller hon kan inte sitta vid skrivbordet, sitta i TV-soffor, besluta om utredningar eller delta i konferenser. Även de med den högsta lönegraden måste ut på fältet och ta beslut som kanske inte är helt enligt den svårtydda läroboken med alla sina försiktighetskrav. Deras motto ska vara att rädda Sverige just nu.

  Lär av Patton och inte av Putin.

  Gillad av 1 person

 5. O` Hyra 2023-01-03 / 17:37

  Churchill var en knäppskalle och helt inriktad på krig. Var det han eller någon landsman som uppfann koncentrationslägren (concentration camp) under Boerkriget.

  Gubben hade läst för många äventyrsböcker och infantila serietidningar. Det var därför han skickade ut modiga män i fullständigt meningslösa räder mot tyska ställningar på andra sidan kanalen.

  Gilla

 6. O` Hyra 2023-01-03 / 17:25

  Sverige är tryggt.
  Vi har en ÖB som går med i prideparaden.
  Jag hyllar vår ÖB, han sprider tryggheten I Sverige.

  Gilla

 7. O` Hyra 2023-01-03 / 16:50

  Hur många poliser är köpta av de kriminella invandrargängen i förorterna? Med de summor narkotikalangningen omsätter år risken stor att gängen infiltrerat polisen och köpt några snutar som håller dem informerade.

  Gillad av 2 personer

 8. Erik 2023-01-03 / 12:57

  Migrationen är påbjuden av FN.

  Klipp ur Johan Westerholm, Ledarsidorna:
  Agenda 2030 är ett globalt reformprogram som ingår i de globala målen för hållbar utveckling (Sustainable Development Goals, SDG). De 17 globala målen för hållbar utveckling antogs av FN:s generalförsamling 2015 i resolutionunder namnet Transforming our world: the 2030 Agenda for Sustainable Development.

  Som en komponent i Agenda 2030 ses en ökad migration som något som kommer öka den globala välfärden genom att jämna ut skillnaderna mellan länder och regioner samt stimulera till kulturblandade samhälle

  Gilla

  • Cosmik Debris 2023-01-03 / 13:48

   Inget om inbördeskrig? Westerholm nämner inget om det?

   Gillad av 2 personer

   • Cosmik Debris 2023-01-03 / 17:07

    Krigsscener i Tyskland – politiet kapituerede

    Gilla

 9. Calle 2023-01-03 / 12:08

  Instämmer till fullo med det du skriver, stör mig så förb…. på att problemet inte benämns för vad det är, invandrarrelaterad brottslighet. Det går bra för media att benämna viss brottslighet, ” mc- relaterad”, då går det bra att skuldbelägga ett helt kollektiv. Hade det tex varit skåningar eller gotlänningar som stått för alla dessa dåd, så hade det nog angetts, med följdfrågan varför just dessa är så kriminella.

  Gillad av 4 personer

 10. Ölandsbonde 2023-01-03 / 12:04

  Jag tycker det är Putins fel. Livet blir mycket enklare så. Just nu ser karlfan till att det regnar där jag bor.

  Gilla

 11. Niklas R 2023-01-03 / 10:54

  Var det inte Jan Jönsson som hade en löjlig valfilm om att han är gängens främste motståndare? Då borde ju han om någon säga sanningen rakt upp och ner annars är han inte gängens främste motståndare.

  Gillad av 1 person

 12. turrim 2023-01-03 / 08:12

  Varför måste det alltid ta så lång tid att justera eller nystifta en lag i Sverige? Även när det är kris med kulor och bomber så måste medborgarna lida ytterligare några år. En kraftfull regering borde kunna förklara undantagstillstånd för t ex gängkriminalitet och se till att skärpta lagar gäller om några månader. De går ju att justera om det inte blir 100% perfekt.

  Nu gäller tydligen standardmallen i alla lägen. Utred i ett år (vad nu ”experter” kan syssla med i ett år; det måste vara minimal deltid?), remiss i sex månader, sammanjämka i sex månader, diskutera i riksdagens utskott några månader och efter beslut så träder lagen i kraft om sex månader. Summa tre år känns det som.

  Jag brukar ögna Ekstra Bladet på nätet. Vad jag förstår så kan man på andra sidan Sundet stifta en ny lag på några månader när det plötsligt uppkommer något allvarligt för staten och medborgarna. Danmark är också en demokrati som är medlem i FN och EU.

  Gillad av 6 personer

  • tompas11 2023-01-03 / 13:21

   Ja det du tar upp är en av många anledningar till att jag tror att den sittande regeringen kommer att få väldigt lite gjort. Därför kommer det inte som en överraskning om de sittande ber om en mandatperiod till, när innevarande period går mot sitt slut.

   Gillad av 1 person

 13. Ludvig 2023-01-03 / 07:44

  Tack för sanningen! Det är precis som man misstänkt. Och endast Thoralf vågar tala om hur det ligger till.

  Gillad av 5 personer

 14. Cosmik Debris 2023-01-03 / 01:06

  Lena Mellin: ” Jag bor i närheten av två av explosionerna på listan ovan. Förra veckan vaknade jag 01.19 av att en helikopter hovrade ovanför mitt tak. De låter ganska mycket i det läget. Det går inte att sova.[…] Andra ser till att jag, och tusentals andra, måste gå omvägar om knarkförsäljarna. Att det i min närhet ALLTID, i alla fall väldigt ofta, kryllar av polisbilar för att området är utsatt för en specialinsats”

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/8J5o92/forut-reagerade-vi-pa-dodsskjutningar-nu-blir-vi-bara-forbannade

  Vad känner jag då? Skadeglädje såklart. Det riktigt spritter i hela kroppen av äkta skadeglädje. Nu hoppas jag bara att negrerna och muslimernas beställning av pansarskott inte drabbas av leveransförseningar utan att grabbarna får riktiga artilleripjäser som på allvar kommer att störa pk-elitens nattsömn. Vågar man hoppas på att rappnegrerna har lagt en beställning på några haubitsar också – eller är det för mycket att önska?

  Då blir det lajbanskul och pangpang på riktigt 👍😊

  Gillad av 2 personer

  • Hejsan 2023-01-03 / 10:51

   Allt tyder på att sossarna tänker vända i sin förnekelse av invandringspolitikens konsekvenser. Men detta är givetvis bara början, och frågan är hurt långt man vill gå. – Till sanningen? Knappast, för då mister man ju många flummiga väljare.
   En sanning som jag tror man kommer att förneka in i det sista är att brottslingar prövar sig fram för att skanna av och liksom reda ut vad som är en framkomlig och relativ riskfri väg. Och så länge man förnekar detta så kommer den maffia som sossarna hämtat hit finna nya vägar för att bre ut sig och förgifta vårt land.

   Gilla

 15. onkelbjrn 2023-01-02 / 22:20

  Har man ett problem, oavsett vad det nu är, så är ju den första punkten att försöka lokalisera vad det är som är fel.
  När man sen har lokaliserat problemet så måste man fundera på vilken åtgärd som kan vara den mest lämpliga.
  Därefter är det bara att sätta igång och försöka laga det som är trasigt.

  Det går inte att få bukt med kriminaliteten om man inte vill se problemen och då kan man inte heller lösa den.
  Och det har vi nu sett i 20 år, hur olika regeringar har kommit med den ena bestämmelsen efter den andra. Och har det blivit bättre. Nä, mycket av det som kommit har bara gjort tillvaron svårare för den skötsamma och laglydiga delen av befolkningen.
  Busarna bryr sig inte om lagar och bestämmelser.
  Annat än de rättigheter de har i samhället.

  Jomshofs uttalade häromdagen var dock ett friskhets tecken. Och vilka var det som kritiserade honom?
  De som sett till att vi har den situation vi har

  Gillad av 8 personer

 16. Gunnar Karlsson 2023-01-02 / 21:19

  Thoralf,

  För en gångs skull är jag oense med dig, det kanske blir en lek med ord, men jag skulle inte kalla dessa människor naiva, jag menar att det är betydligt värre än så, enligt min mening förnekar dessa människor vekligheten och ingenting annat.

  Det som skrämmer mig mest är inte att ett antal uppräknade journalister och några andra vänsterblivna förnekar verkligheten, utan att vår justitieminister, Gunnar Strömmer, ansluter sig till dessa blinda pajasars ståndpunkt.

  //Gunnar

  Gillad av 8 personer

  • Thoralf A 2023-01-02 / 22:08

   Gunnar, jag la band på mig och valde inte det ord som jag kände för när jag hade lyssnat på dessa ryggradslösa individer.

   Gillad av 7 personer

   • messkalle 2023-01-03 / 04:26

    Thoralf, du är beundransvärd och en hjälte, Beundransvärd för att du fångar upp hyckleriet i de politiskt korrekta kanalerna och en hjälte för att du ställer frågor som: ”Varför är ni så rädda för sanningen? Varför är ni så fega?”
    ”Varför kan inte polisen, politikerna och journalister berätta sanningen för det svenska folket!(?)”
    – Det svar du själv formulerar är det rätta: ”Det är lika illa oavsett om det är en polismästare, politiker eller journalister. Ni är mer eller mindre landsförrädare hela bunten!”

    – Varför säger de då inte sanningen? De har makten och får betalt för att undanhålla sanningen. Var och en uppbär Judas silverpenningar. Längst inne i deras egna samveten är de rädda för sanningen, på samma sätt som alla är rädda för döden. För eller senare förstår landsförrädaren att sanningen innebär döden för deras existens precis som döden är slutet på livet. De vill uppskjuta det oundvikliga och botar symptomerna att ha dåligt samvete med att förneka sanningen. Som många ha sagt förut; De är troende som bara tror på sin sanning.

    Det som förvånar mig är precis som @Gunnar Karlsson skriver: ”Det som skrämmer mig mest är inte att ett antal uppräknade journalister och några andra vänsterblivna förnekar verkligheten, utan att vår justitieminister, Gunnar Strömmer, ansluter sig till dessa blinda pajasars ståndpunkt.”

    – Jag har länge förvånats över att så få skriver till sina riksdagsmän, till regerings ledamöter, därför avser jag vidarebefordra detta mitt svar till Justitieminister Gunnar Strömmer ju.registrator@gov.se
    Dock med en brasklapp, Om du inte vill bli omnämnd får jag ändra lite på den verkliga sanningen. Mbg

    Gillad av 3 personer

   • Gunnar Karlsson 2023-01-03 / 08:37

    Thoralf,

    Jag kände på mig att du avsiktligt filtrerat dina ord, vilket jag respekterar. Dessbättre behöver jag inte ta någon sådan hänsyn.

    //Gunnar

    Gilla

 17. tompas11 2023-01-02 / 20:48

  Javisst är de oerhört fega och usla människor och så har de varit hela tiden. Om det till äventyrs är någon inom SD som säger sanningen, vilket händer ibland, så blir vederbörande ovillkorligen utesluten ur partiet.

  Gillad av 8 personer

 18. nilscobra 2023-01-02 / 20:38

  Hade varit lite kul att veta namnen på dom skjutna i dom andra nordiska länderna. Är det typ Jørgen, Christian och Juha eller samma slags klientel som i Sverige.

  Gillad av 2 personer

 19. Cosmik Debris 2023-01-02 / 20:15

  Negerfrossan. Glöm inte negerfrossan.

  GP, Expressen och på Zalando. Negrer överallt. Bor jag i Uganda eller? ”Nordisk stil”? Är det inte lite väl magstarkt att illustrera nordisk stil med en neger? Det är inte typiskt nordiskt att vara neger. Så är det bara. Jag är så in i helvete trött på alla dessa negrer. Överallt!!

  Fråga: Varför låser inte t.ex. Livsmedelshandlarna inte in fläskfilé eller dyr lufttorkad skinka? Bara nöt, lamm, kyckling och vilt. Tål att funderas på. Eller?

  Livsmedelshandlarna: Mat värd tre miljarder försvinner
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/livsmedelshandlarna-tre-miljarder-i-mat-forsvinner

  Gillad av 3 personer

  • Argus 2023-01-03 / 10:09

   Nu undviker jag reklam så mycket som jag kan men den reklam som jag inte kan undvika utgör inte direkt ett genomsnitt av befolkningen i landet. Eftersom det är överallt så kan man undra om reklammakarna har skrivit under någon konvention om att innehållet i reklam riktar till människor i Sverige ska utgöra ett genomsnitt för välrden eller något annat land eller annan stad? Att sedan reklamköparna inte protesterar är ännu märkligare. Super Bowl-reklamen för Gillette lär ha kostat P&G 8 BN$. Själv gick jag över till Bic efter den och förutom att jag orsakade Gillette inkomstminskning så fick dubbelt så många radon på kuppen. Reklammakarna har orsakat xenofobi hos mig.

   Gilla

 20. Lotta 2023-01-02 / 20:11

  Det man undrar över är varför 7-klöverns politiker vill svenska folket så ont? Har de inte någon gången genom decennierna reflekterat över hur våldsamt det blivit i vårt land och dragit slutsatsen att våldet till stora delar är importerat? Man undrar också varför man så gärna vill behålla de våldsamma individerna till varje pris eftersom oavsett hur många gånger de döms för sin kriminalitet så döms de i princip aldrig till utvisning. Varför

  Gillad av 10 personer

Kommentarer är stängda.